Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pieniadze,ktore doszly na konto Pukusia:
certusowa 30zł
kam 10zł
zachary 30zł
Asiowy_kubut 25zł
nikus 20zł
bjuta 20zł
mysia 10zł
alma2 10zł +10zł za czerwiec
ab-agnieszka 50zł
iwona213 10zł
anciaahk 10zł
gibon 301 10zł+10zł za czerwiec

+ pojedyncza wplata quasimodo 30zł

razem:265zł
nie licze deklaracji leny13-10zł skoro puko jedzie do niej:evil_lol:

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewa gonzales napisał(a):
bezpieczny i uratowany :multi::multi:Asienko:Rose::iloveyou::iloveyou::sweetCyb:dziewczyny jestescie Wielkie:loveu::loveu::loveu:

dziwne...faceci się tutaj nie liczą?:eviltong:

Posted

Nikus napisał(a):
dziwne...faceci się tutaj nie liczą?:eviltong:

z powodu ich deficytu na dogo są mało zauważalni :eviltong: bywali i tacy, którzy w podpisie dawali sobie coś w stylu "jestem facetem" kiedy ktoś poraz kolejny napisał do niego per cioteczko :diabloti:

Super fotki :loveu:

Posted

Kilka dni mnienie było na dogo, i mam zaległosci. Widze, że Puko bezpieczny :multi: ale to platny hotelik czy tymczas. Bo dostalam numer konta, pisalam, ze w razie potrzeby bede cos tam skrobac w portfelu, ale nie wiem jak to z finansami Puko jest?

Posted

50 zl dla Puko dzis zostalo wplacone.

jednak nie dam rady sie zadeklarowac na comiesieczne wplaty:-( ale bede pamietac o Pukusiu i w miare mozliwosci bede cos dorzucac

Posted

Negri nr konta juz wyslany:razz:Brucio dziekujemy:loveu: agatko jak sprawdze to napisze ale ostatnio jak robilam ta liste,ktora tutaj wyzej sie pojawila to nie bylo widac twojej wplaty:roll:

Posted

cioteczki i wujaszkowieeee:loveu::Cool!::Cool!::iloveyou::Dog_run:dziekiii piekne :multi::multi:Puko taki szczesliwy :loveu:dziekuje wam ogromnie !Asienko i Asienkowy Kabucie:multi::multi::ylsuper::buzi:Lenko droga pieknie dziekujemyyyyyyyyy:loveu::buzi::Rose::Dog_run:szczesliwe zycie maja u Ciebie psiaczki :loveu::multi:Asienko ja wyslalam 7 maja ..ale widocznie to dla poczty trudnosc :shake:bo wysylalam na poczcie ...pozdrawiam i fotki cudowne!

Posted

No to się cieszę. Dużo tego nie jest, ale zawsze.

Wy naprawdę nie widzicie, że w podanym w 1 poście numerze konta 3 ostatnie człony przedstawione są jako nr tel z flagą amerykańską?

Posted

agata51 napisał(a):
No to się cieszę. Dużo tego nie jest, ale zawsze.

Wy naprawdę nie widzicie, że w podanym w 1 poście numerze konta 3 ostatnie człony przedstawione są jako nr tel z flagą amerykańską?

Ja tego tak nie widzę :lol:
Agatko, Ty masz skypa na kompie, prawda? :eviltong:

Posted

ok no to jesli chodzi o wplaty na hotelik to dzisiaj poszło 390zł z konta Pukusiowego+10zł leny ktorych nie liczylam;)ale duzo wplat jeszcze nie doszlo:mad:bardzo prosze osoby,ktore deklarowaly o wplaty bo za niedlugo nam sie miesiac skonczy:roll:doszły wpłaty:
Asiowy_kubut-25zł
Alma2- 20zł(za dwa miesiące)
ab-agnieszka - 50zł
agata51-20zł
anciaahk-10zł
Bjuta - 20zł
certusowa - 30zł
ewa_gonzales - 10zł
gonia13 - 10zł
gibon301- 20zł(za dwa miesiące)
iwona213 -10zł
Kam - 10zł
kometa - 30zł(za trzy miesiace)
Mysia - 10zł
Mari23 - 15zł
Nikus - 20zł
zachary - 30zł

+wplaty dodatkowe:
quasimodo - 30zł
negri - 30zł
brucio - 50zł

nie ma wpłat:
acha44 - 10zł
Alaa - 60zł
lilith27 - 20zł
funia - 10zł

Posted

no chyba ze skypa:razz: lena zdarzyla mi wczoraj napisac ze wszystko ok miala napisac pozniej cos wiecej ale najwidoczniej nie dostala sie do kompa:evil_lol: pomecze ja zaraz o jakies info;)

Posted

Asiu ja pamietam i nie trzeba mi przypominac, jak mowilam ze bedzie wplata miesieczna w kwocie 60 zl to bedzie, ´ja jestem powazna osoba.
Spokojnie, miesiac jest dopiero w polowie.