Julie Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 czy potrzebny byłby bazarek?bo ja chętnie dam rzeczy ale niestety nie umiem go zrobić. Jak któraś z was by mogła to poproszę meila na PW. Quote
Asia_Klero Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 wiem tylko ze na koncie puko jest juz 90zł Asiowy Kubut ma napisac od kogo;) Quote
Asiowy_Kubut Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Dostałem dzisiaj pierwsze wpłaty:razz: KAM - 10zł MYSIA - 10zł BJUTA - 20zł Nikus - 20zł BOGNA S(jaki masz nick?:)) - 30zł Quote
Mysia_ Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 super, jedziecie w ten weekend? :cool3: Koniecznie poróbcie nowe fotki Aronkowi :cool3: Quote
Asiowy_Kubut Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Nie ma problemu, chyba że zapomnę wziąć aparatu:oops: a z Pukusiem jedziemy już w sobote:cool3: miejmy nadzieje że dobrze przeżyje podróż:razz: Quote
gibon301 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 przelałam na Puko od razu za maj i czerwiec, choć oczywiście mam nadzieję, że tyle nie zabawi w hoteliku!! po prostu obawiam się, że w czerwcu może mnie tu praktycznie nie być, więc to tak w ramach zabezpieczenia ;) Quote
ALMA2 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Wczoraj poszła wpłata za maj i czerwiec 2 x 10 zł. Tylko pocztą, to pewnie na koncie będzie dopiero w piatek. No to czekamy na realacje z podróży i DT.:p Quote
lena13 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Mysia_ napisał(a):super, jedziecie w ten weekend? :cool3: Koniecznie poróbcie nowe fotki Aronkowi :cool3: Powodzenia życzę, to wcale łatwe nie jest, no ale nie napisałaś, że ładne mają być to połowa sukcesu.:lol: Quote
Mysia_ Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 lena13 napisał(a):Powodzenia życzę, to wcale łatwe nie jest, no ale nie napisałaś, że ładne mają być to połowa sukcesu.:lol: ojjj ciii ;) najwyżej trochę się nabiegają za Aronkiem :evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 jedziemy w ten weekend.leno napisz mi dokladny adres na PW a ja ci dam dzisiaj znac czy bedziemy jutro czy pojutrze i o ktorej;) pewien bliski mi starszy czlowiek jest w szpitalu dlatego nie wiemmczy bede jechala jutro do szpitala czy nie:roll: Quote
Asia_Klero Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Jedziemy jutro z samego rana:) przelew dla leny chcemy zrobić w przyszłym tygodniu, jak dojdą wszystkie deklaracje:) Quote
lilith27 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 ja jeszcze nie dotarłam na pocztę troszkę niedysponowana byłam ostatnio no i jednoczesnie zajeta dziś dopiero do domu wróciłam na pewno kaskę wyślę pw z nr konta doszło to to samo co na ogólnym? Quote
Mysia_ Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 bardzo jestem ciekawa jak tam dzisiejsza podróż Puko? :razz: Asiu czekamy na relacje :eviltong: Quote
Asia_Klero Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 jutro wszystko napisze od kogo ile kasy doszlo do poludnia:cool3:mysle ze jak nam sie uda nazbierac pieniazki pod koniec przyszlego tygodnia wyslemy je lenie;)tak przynajmniej bym chciala:eviltong:Puko zniosl droge nie najgorzej.Bardzo sie bal przy jakims hamowaniu,ruszaniu albo dziurach i czasami snul sie po aucie ale wiekszosc drogi przespal pod moimi nogami:razz:dzisiaj jechalismy z nim do hoteliku do leny tam zaprzyjaznil sie ze wszystkimi psiakami a najbardziej zakochal sie w pieknej suni bokserce leny:eviltong:mam nadzieje ze chlopak bedzie chcial z tamtad wyjechac bo dzisiaj na to sie nie zanosilo-takiego szczesliwego jeszcze nigdy go nie widzialam:evil_lol:byl nawet z zabrzanskim Aronkiem na spacerze.Aronek go pokochal tak bardzo ze chcial na niego skakac i to sie Pukusiowi nie spodobalo wiec wielkiej przyjazni nie ma..przynajmniej nie dwustronnej:diabloti:ogolnie napewno bedzie mu dobrze.Bardzo się cieszę,ze trafil tam gdzie trafil.Fotki postaram sie zeby wkleic jutro;) Quote
Nadziejka Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 :Dog_run:Asienko kochana trzymamyyy mocnoooooooo za podroz:loveu::multi:[SIZE=2]Zeby sie wszystko udalo ! Caluski dla Puko:calus::thumbs:Wplacilam dyszke w czwartek po godz 18 tej .pozdrawiam i czekamyyy na relacje kochani:loveu::loveu: Quote
Nadziejka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 bezpieczny i uratowany :multi::multi:Asienko:Rose::iloveyou::iloveyou::sweetCyb:dziewczyny jestescie Wielkie:loveu::loveu::loveu: Quote
Asiowy_Kubut Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Puko u leny Puko ze swoja miloscia Kolejna kolezanka Pukusia Quote
Asiowy_Kubut Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 spacerowy niegdys schroniskowy kolega Pukusia-Aron szukajacy domku Quote
Recommended Posts