Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czy potrzebny byłby bazarek?bo ja chętnie dam rzeczy ale niestety nie umiem go zrobić.
Jak któraś z was by mogła to poproszę meila na PW.

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przelałam na Puko od razu za maj i czerwiec, choć oczywiście mam nadzieję, że tyle nie zabawi w hoteliku!! po prostu obawiam się, że w czerwcu może mnie tu praktycznie nie być, więc to tak w ramach zabezpieczenia ;)

Posted

Wczoraj poszła wpłata za maj i czerwiec 2 x 10 zł.
Tylko pocztą, to pewnie na koncie będzie dopiero w piatek.

No to czekamy na realacje z podróży i DT.:p

Posted

Mysia_ napisał(a):
super, jedziecie w ten weekend? :cool3: Koniecznie poróbcie nowe fotki Aronkowi :cool3:

Powodzenia życzę, to wcale łatwe nie jest, no ale nie napisałaś, że ładne mają być to połowa sukcesu.:lol:

Posted

lena13 napisał(a):
Powodzenia życzę, to wcale łatwe nie jest, no ale nie napisałaś, że ładne mają być to połowa sukcesu.:lol:

ojjj ciii ;) najwyżej trochę się nabiegają za Aronkiem :evil_lol:

Posted

jedziemy w ten weekend.leno napisz mi dokladny adres na PW a ja ci dam dzisiaj znac czy bedziemy jutro czy pojutrze i o ktorej;) pewien bliski mi starszy czlowiek jest w szpitalu dlatego nie wiemmczy bede jechala jutro do szpitala czy nie:roll:

Posted

ja jeszcze nie dotarłam na pocztę
troszkę niedysponowana byłam ostatnio
no i jednoczesnie zajeta
dziś dopiero do domu wróciłam
na pewno kaskę wyślę
pw z nr konta doszło
to to samo co na ogólnym?

Posted

jutro wszystko napisze od kogo ile kasy doszlo do poludnia:cool3:mysle ze jak nam sie uda nazbierac pieniazki pod koniec przyszlego tygodnia wyslemy je lenie;)tak przynajmniej bym chciala:eviltong:Puko zniosl droge nie najgorzej.Bardzo sie bal przy jakims hamowaniu,ruszaniu albo dziurach i czasami snul sie po aucie ale wiekszosc drogi przespal pod moimi nogami:razz:dzisiaj jechalismy z nim do hoteliku do leny tam zaprzyjaznil sie ze wszystkimi psiakami a najbardziej zakochal sie w pieknej suni bokserce leny:eviltong:mam nadzieje ze chlopak bedzie chcial z tamtad wyjechac bo dzisiaj na to sie nie zanosilo-takiego szczesliwego jeszcze nigdy go nie widzialam:evil_lol:byl nawet z zabrzanskim Aronkiem na spacerze.Aronek go pokochal tak bardzo ze chcial na niego skakac i to sie Pukusiowi nie spodobalo wiec wielkiej przyjazni nie ma..przynajmniej nie dwustronnej:diabloti:ogolnie napewno bedzie mu dobrze.Bardzo się cieszę,ze trafil tam gdzie trafil.Fotki postaram sie zeby wkleic jutro;)

Posted

:Dog_run:Asienko kochana trzymamyyy mocnoooooooo za podroz:loveu::multi:[SIZE=2]Zeby sie wszystko udalo ! Caluski dla Puko:calus::thumbs:Wplacilam dyszke w czwartek po godz 18 tej .pozdrawiam i czekamyyy na relacje kochani:loveu::loveu: