Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpłaty we WRZEŚNIU:

Acha44 - 10
Agata51 - 20
anciaahk - 10
Alaa - 60
Bjuta - 20
Certusowa - 30
Ewa_gonzalez - 10
Gonia13 - 10
gibon301 - 10
iwona213 - 10
kam - 10
Kometa - 10
Lilith27 - 20
Mysia - 10
Mari23 - 15
Nikus - 20
zachary - 30
izabela124 - 10

Posted

Ku przestrodze wczoraj odwoziłam psa do nowego domu, psa fundacyjnego zupełnie inna procedura, fundacja ta ufa mi na tyle, że daje mi zielone światło gdy dom mi się nie spodoba mogę wyjść z psem oczywiście. Wczoraj uciekłam przeraziła mnie głupota tej osoby i jej otoczenia, bez kasy, bez perspektyw, biorą wszystko co na drzewo nie ucieka na dt. Nie będę pisała szczegółów bo sprawa do wyjaśnienia była rozpacz kiedy wyszłam ze swoim psem, kilka godzin później siedziały na dogo i szukały psa, znalazły niestety pies jest już u nich. Brak mi słów, proszę Was sprawdzajcie psy po adopcji nie traćcie z nimi kontaktu, monitorujcie sprawę, to co mówią piszą osoby nie zawsze jest prawdą nas uratowało to, że ufały nam na tyle, że pokazały wszystko a nawet więcej, kiedy jechał do nich pies dziś pewnie przygotowały się lepiej, no cóż mnie nie oszukały. Ja potrafię wyłapać małe szczegóły zebrać w całość wziąć psa wyjść. Uważam, też że kochać zwierzęta należy miłością prawdziwą, bezgraniczną, adoptując zwierze należy kochać je miłością rozsądną, zastanowić się czy jest mnie na nie stać, co będzie gdy zachoruje, adoptuje na zawsze choćby walił się świat. One reprezentują chorą miłość do zwierząt.

Posted

Poszły pieniązki za wrzesień i październik

Biedny PUKO ciagle szuka domku stałego.

A ja chetnie bym prosiła o link do tych osób które wzieły pieska - bo to może sie przydać - na kogo np uważać:razz:.

Posted

podaje dalej

[quote name='agnieszka24']Cioteczki można pomóc schroniskowym psiakom!! To nic nie kosztuje, a tak wiele można zdziałać :-)

Ruszyła nowa akcja Tesco - POMAGAJMY ZWIERZĘTOM :loveu:

10% wartości z każdej zakupionej w Tesco karmy dla zwierząt zostanie przekazane 5 schroniskom :lol:

Swój głos można oddać tutaj: Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o.

Roześlijcie to info gdzie się da. Skoro można pomóc psiakom w schroniskach, to dlaczego tego nie zrobić :p

Posted

WPŁATY WRZESIEŃ:

alma2- 10złAsiowy_kubut - 25
Acha44 - 10
Agata51 - 20
anciaahk - 10
Alaa - 60
Bjuta - 20
Certusowa - 30
Ewa_gonzalez - 10
Funia - 10
Gonia13 - 10
gibon301 - 10
iwona213 - 10
kam - 10
Kometa - 10
Lilith27 - 20
Mysia - 10
Mari23 - 15
Nikus - 20
Syla - 50
zachary - 30
izabela124 - 10

BRAKUJE WPŁAT
:

Ab-agnieszka 50

Posted

ja wysłałam pieniążki 22 września
W opisie podałam na PUKO za wrzesień i pażdziernik.
Chyba nie podałam swojego "nika" czy jak to się pisze:roll:.
Sprawdzie , proszę.

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Wszystko się zgadza.Ale jakbyscie dawali rade w tytułach przelewow pisać imię psa i nick z dogo-bedzie prościej się polapac od kogo są wplaty:loveu:

To znaczy, że moja wpłata jest.
Nastepnym razem będę pamiętała, żeby pisać od kogo i dla kogo:p

• 2 weeks later...
Posted

Lena ma ciezko z fotkami ona ma sporo psiakow,ktorymi trzeba zajmowac sie caly czas w tym np pukol ktory moglby wderzyc w co sie da,schorowany Aron i Dzinusia w strasznym stanie.Malo czasu na fotki ale napewno Puko ma sie swietnie:loveu:ostatnio jak bylam u Leny to sama zobaczylam jak sie rozbrykal i rozpiescil ten maly chlopak:evil_lol::evil_lol:wszedzie wlazi,wepchal mi sie na kolana a zachowuje sie jak najwazniejszy krol w towarzystwie-ale nie dziwie sie nasza kochana lena bardzo go rozpieszcza i dba o maluszka:loveu:

Posted

No to może kiedyś jak będzie więcej czasu, i może całej sfory:p, chetnie poznamy koleżanki i kolegów Pukola.

Przepraszm może to głupie pytanie, ale gdzie pieski u Leny przebywaja na dworze w kojcach, budach, czy w domku.
Bo kiedys Lena pisała, ze Puko mieszka w domu na parterze - tylko tam miał byc remont i teraz się zastanawiał z kim Puko śpi:sleeping:.:p