Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poza tymi wplatami o ktorych wpisal wczesniej kubut(po wplacie Funi)doszły pieniadze:
Alaa-60zł maj
Gonia13-10czerwiec
Izabela124-10zł maj
doszły jeszcze pieniadze Patrycji B.-10zł ale nie wiem kto to:oops:
i dodatkowo od Paros 100zł:loveu:

Posted

Asia_Klero napisał(a):
doszły jeszcze pieniadze Patrycji B.-10zł ale nie wiem kto to:oops:

To ja jestem, ciesze sie, ze pieniadze doszly. Pisalam tez do ciebie na pw, ze nie wiem czy bede szybko mogla cos jeszcze dorzucic, bo nam Kladka z Ilawy w trybie pilnym pojechala do hoteliku i trzeba ja tam utrzymac....
Ale sledze watek Puko i jak bede mogla pomoc, to pomoge, choc nieregularnie.

Pieknie sa te zdjecia z innymi psami. Dzielny chlopak!

Posted

[quote name='Asia_Klero']ok no to jesli chodzi o wplaty na hotelik to dzisiaj poszło 390zł z konta Pukusiowego+10zł leny ktorych nie liczylam;)ale duzo wplat jeszcze nie doszlo:mad:bardzo prosze osoby,ktore deklarowaly o wplaty bo za niedlugo nam sie miesiac skonczy:roll:doszły wpłaty:
Asiowy_kubut-25zł
Alma2- 20zł(za dwa miesiące)
ab-agnieszka - 50zł
agata51-20zł
anciaahk-10zł
Bjuta - 20zł
certusowa - 30zł
ewa_gonzales - 10zł
gonia13 - 10zł
gibon301- 20zł(za dwa miesiące)
iwona213 -10zł
Kam - 10zł
kometa - 30zł(za trzy miesiace)
Mysia - 10zł
Mari23 - 15zł
Nikus - 20zł
zachary - 30zł

+wplaty dodatkowe:
quasimodo - 30zł
negri - 30zł
brucio - 50zł

nie ma wpłat:
acha44 - 10zł
Alaa - 60zł
lilith27 - 20zł
funia - 10zł

Negri_2008, to co pogrubiłam to chyba Ty?

Posted

lena13 napisał(a):
Nie ładnie ale macie wybaczone, nie powiem mu co tutaj się dzieje, zresztą chłopak upatrzył sobie inna pannę już nie kocha Teluni teraz zabujał się w Pameli, jak widać zmienne ma uczucia, najważniejsze, ze dobrze się bawi.

A dużo tych panien ma tam jeszcze do wyboru?:cool3: Używa chłopak życia, a co będzie sobie żałował,..

Posted

Nie ładnie ale macie wybaczone, nie powiem mu co tutaj się dzieje, zresztą chłopak upatrzył sobie inna pannę już nie kocha Teluni teraz zabujał się w Pameli, jak widać zmienne ma uczucia, najważniejsze, ze dobrze się bawi.

Posted

Bjutko ja ci dam Tobi:mad::mad: troche tych dziewczynek ma:evil_lol:a pamelcia odwzajemnia jego uczucia?:eviltong: co do tobiego..pamela to nie czasem jedna z dziewczyn Tobiego?:eviltong:

Posted

funia ale to wypisanie to bylo stare mysia tylko przytoczyla to jako przeyklad.Ja bede to robila na bierzaco zeby sie nie zgubic i zeby wszyscy wiedzieli czy wplaty doszly czy nie.bede takze wszystkim o wplatach przypominac bo nie wiem komu mam pisac a kto pamieta i sama sie w tym zgubie wiec z gory piszę,że na poczatku kazdego miesiaca bede wszystkim osoba,ktore zadeklarowaly pieniadze przypominac na pw:roll: