Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wierzę, że szybko znajdzie domek, zwłaszcza dzięki nowym zdjęciom. Ja bym tylko jej zmieniła miniaturkę na allegro na 1 z tych nowych zdjęć. Są takie weselsze i sunia się korzystniej prezentuje, co myślicie?

Posted

Co Tineczko tak cicho u Ciebie ostatnio?

Młoda, wyjątkowej urody, o wyjątkowym charakterze, po sterylce i szczepieniach, zgodna z innymi psami, nietuzinowa...
Kto się skusi na taka IDEALNĄ sunię? :loveu:

Posted

Eh, może by postarać się o jakieś ogłoszenie Tiny w gazecie... Myślałam o Moim Psie o kąciku adopcyjnym, ale straciłam juz nadzieje na to, że mi odpiszą bo chyba już z 4 razy do nich pisałam i przez formularze i na konkretne maile i nic:shake: Mogli by chociaż odpisać...:angryy:

Ma ktoś jakiś pomysł? Może Metro albo jakaś łódzka gazeta...?

Posted

Aby piesek trafił do Metro musi być chyba ogłoszony na cafeanimal. Co do PP czy MP - podobno tak tam jest z ogłoszeniami, że nie ma potwierdzeń i nie odpisują. A takie ogłoszenie kosztuje bodajże 170 zł.

Posted

Znaczy się w MP to kącik adopcyjny jest bezpłatny, tylko kolejki spore no i dopchać się nie można... natomiast płatne rzeczywiście są, takie jak dla Tiny w MP żeby podstawowe info było kosztowało by 115zł - więc na prawdę dużo kasy:shake:

Ancia a jak jest z Metrem dokładniej wiesz? Bo na cafeanimal mogę ogłosić, no ale to i tak chyba trzeba do kogoś napisać zeby w gazecie umieścili...?

Posted

jest nadzieja...

być może jutro Tinka pójdzie do domku:) to schroniskowa adopcja. Przyszły dwie dziewczynki w wieku ok 10 lat ze świnką morską na smyczy:) i dziadek pozwolił im wybrać sobie jednego pieska:) mieszkają w blokach w Pabianicach. Zadzwoniły do dziadka i zgodził się na Tinę i wstępnie mają przyjść jutro po niego. aleeee CISZAAAA NIE ZAPESZAJMY

TRZYMAJMY KCIUKI!!:cool3::cool3::lol::lol::multi::multi: