evel Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 ogłoszenia suczydła: :bluepaw: Tina w typie NSDTR szuka domu! / Psy > Pozostałe - Pabianice :bluepaw: Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj :bluepaw: Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia :bluepaw: Nova Scotia duck tolling retriever - oddam psa :bluepaw: Tina w typie NSDTR szuka domu! ojej.pl :bluepaw: Tina w typie NSDTR szuka domu! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl :bluepaw: Tina w typie NSDTR szuka domu!, Łódź, Społeczność, zwierzaki, Pabianice (Łódzkie) :bluepaw: http://www.pineska.pl/id=61229 :bluepaw: Zwierzęta oferowane - Mammisia.pl - Ogłoszenia zwierzęta. Wszystkie zwierzęta. Oddam, sprzedam, kupię, zamienię! :bluepaw: Tina w typie NSDTR szuka domu! : evl : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl :bluepaw: Wyobraź sobie, że Twoje życie to wielka / inna / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa :bluepaw: Tina w typie NSDTR szuka domu! Psy Szczeniaki Golden Retriever Łódź Łódzkie - Petsy :bluepaw: Tina w typie NSDTR szuka domu! - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Łódź :bluepaw: Animalia.pl :: Ogłoszenia :: nova scotia duck tolling retriever suczka rudy Pabianice :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Wow ile ogłoszeń :multi: Teraz na pewno się ktoś znajdzie, kto ją pokocha :loveu: Quote
kasia14 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Tina już po sterylizacji ;) Dziś nie była na spacerze, bo niedawno miała zabieg i szaleństwa jeszcze nie wskazane, mam nadzieje, że za tydzień uda się ją wyciągnąć (pierwszy raz) więc troszkę wiecej się o niej dowiemy. Tina pozdrawia was i prosi o pomoc w szukaniu domu. Quote
max burka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Wygląda jak prawdziwa dama na pewno już;) domeczek czeka Quote
piechcia15 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 znalazłam stronę zajmującą się Tollerami i dodam ja tam do działu psów w potrzebie,ale czekam na maila z odpowiedzią od nich:):pmoże tam zaskoczy;/ Quote
anciaahk Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Zrobiłam allegro: Ruda piękna Tina w typie NSDTR szuka domu (614949113) - Aukcje internetowe Allegro Quote
kasia14 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 ancia super :) Z moich uwag to Tinajest juz po sterylce ;) I proponowałabym wrzucić to zdjęcie na miniaturke, bo jest bardziej widoczne i moze wiecej osób zajrzy? http://www.schronisko-pabianice.eu//images/rsgallery/original/2179a.jpg Bardzo dziękujemy w imieniu suni :) Quote
anciaahk Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Ok dopisałam i zmieniłam zdjęcie. Tamte wydawało mi się takie weselsze, bez krat.:oops: Quote
Cieplutkaa. Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Dzięki Kochana za allegro dla suni! :loveu: Teraz to szybciutko ktoś ja powinien wylookać ;) Quote
kasia14 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Wesoła Tinka :) Można dodac od allegro, może bardziej zachęcą te zdjęcia bez krat...? Quote
anciaahk Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Nie wierzę!!!!!!!!!! :crazyeye::crazyeye:Taki piesek nie może być w schronie, gdybym tylko mogła sama bym ją zabrała. Jest po postu przepiękna!!!:loveu::loveu: Zdjęcia dodałam, zdecydujcie czy zmienić miniaturkę i jak coś to na jaką. Quote
piechcia15 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 hehe a ja nawet wiem do kogo ona się tak cudnie uśmiechała :D :cool3::cool3: kurcze jest strasznie hmm...niepoukładana psychicznie,albo poprostu zagubiona. Posikała się z radości jak mnie zobaczyła, nie chciała wejść do boksu:-( zabierała się jak osiołek:( wskoczyła mi na kolana i błagała abym nie wychodziła, jakby umiała to by mnie przytrzymała...:( straszny widok :-( Quote
anciaahk Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Poukładana, tylko tak bardzo brakuje jej kontaktu z człowiekiem :placz:. Ludzie nie opowiadajcie takich rzeczy, serce się kroi. :placz: Kto pokocha pięknego rudzielca. Quote
piechcia15 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 ale przecież ja nie powiedziałam że głupia,ani nic obraźliwego!! poprostu dziewczyna sobie nie radzi w schronisku i tyle:( to wszystko dobija się na jej psychice... A tak poza tym to strasznie kochana, przytulasna sunia o mega wielkim sercu no i...uroku oczywiście!! Quote
Ra_dunia Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 śliczne zdjęcia pięknej suni... według mnie powinny pomóc w znalezieniu domku. Quote
Atkaaaa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Banerek: jaka ona jest piękna...:shake::-(:loveu: Quote
evel Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 próbuję dokleić zdjęcia, np. tu Tina w typie NSDTR szuka domu! Psy Szczeniaki Golden Retriever Łódź Łódzkie - Petsy ;) Quote
anciaahk Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 piechcia15 napisał(a):ale przecież ja nie powiedziałam że głupia,ani nic obraźliwego!! poprostu dziewczyna sobie nie radzi w schronisku i tyle:( to wszystko dobija się na jej psychice... A tak poza tym to strasznie kochana, przytulasna sunia o mega wielkim sercu no i...uroku oczywiście!! Ja nie mówię, że powiedziałaś, po prostu wzruszyło mnie to, co napisałaś:placz:. Ma 105 wejść na allegro. Quote
Recommended Posts