Angelika_Roser Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ale bimbaski słodkie :loveu:[/FONT] Quote
Jurki :oD Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Gratulujemy Maleństw!!! Cudne Bąbelki :loveu::loveu::loveu: [SIZE=2]I czekamy z niecierpliwością na nowe zdjęcia :mdrmed: [/FONT] Quote
Mori No Kodomo Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Jeszcze troszkę Azayakowych... obiecuje że dziś pojawia się też Keikusiowe :) Quote
Kateczka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: jakie one piekne....juz sie nie mogę doczekać jak bedą biegać:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ohisama Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Kateczka napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: jakie one piekne....juz sie nie mogę doczekać jak bedą biegać:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mam dla ciebie taką zagadkę:spójrz na pierwsze strony tej galerii,obejrzyj szczenięta po Keiko z poprzedniego miotu z 2009 roku a potem wróć tutaj i znajdź różnice pomiedzy szczeniętami.Nagrodą w tym konkursie będzie twoja wiedza na temat jak powinno wyglądać szczenię rasy akita.Pozdrawiam. Quote
INU Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ooo, ja jeszcze nie gratulowałam maluszków? W takim razie robię to teraz - gratuluję przepięknych malusich akitek! :multi: Mam nadzieję, że pręguska (wybrałam sobie ją i białaskę na ulubienice :loveu:) będzie miała kolorek podobny do mamusi. :-) Quote
Kateczka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ohisama moja wiedzą się nie przejmuj :) doskonale zdaję sobie sprawę z niektórych hodowli, w których połowa akit nie wyglada nawet jak owczarek niemiecki a gdzie tu do japończyka startować :D tym bardziej uważam, że nie wszyscy mają prawo oceniać inne psy.... Poza tym to maluchy po Azayace a nie Keiko:cool3: Quote
ohisama Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Kateczka napisał(a):Ohisama moja wiedzą się nie przejmuj :) doskonale zdaję sobie sprawę z niektórych hodowli, w których połowa akit nie wyglada nawet jak owczarek niemiecki a gdzie tu do japończyka startować :D tym bardziej uważam, że nie wszyscy mają prawo oceniać inne psy.... Poza tym to maluchy po Azayace a nie Keiko:cool3: ???...:cool1: Quote
Kateczka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 hodowla, która wydaje na świat najwyżej przeciętne akity nie powinna oceniać innych :D Quote
Shirai - Koki Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 ohisama napisał(a):Mam dla ciebie taką zagadkę:spójrz na pierwsze strony tej galerii,obejrzyj szczenięta po Keiko z poprzedniego miotu z 2009 roku a potem wróć tutaj i znajdź różnice pomiedzy szczeniętami.Nagrodą w tym konkursie będzie twoja wiedza na temat jak powinno wyglądać szczenię rasy akita.Pozdrawiam. Ohisama wiesz a ja tez mam dla Ciebie zagadke czy ten pies to jest pies rasy akita inu ? http://img710.imageshack.us/img710/2184/4a690d556f3c.jpg poniewaz jezeli akita to na pewno nie japonska...a jak juz cos to chinska !!!! Czy uwazasz ze hodowla co dala zycie temu biednej suni, powinna sie wogole nazywac hodowla i hodowac psy rasy akita inu ?? A moze wogole osoby...ktore przyczyniaja sie skutecznie czyli "chofla" z ktorej pochodzi ta biedna sunia powinny siedziec cicho i nadal produkowac bolkitki ??? Quote
Kateczka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Nic dodać nic ując... a panią Ohisama zapraszam do własnego wątku a nie zaśmiecania byle czym porządnych galerii... Tymczasem poproszę fotki maleństw Keiko :) chciaz pare Azayakowych też by się jeszcze przydało :D Quote
Kateczka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 małe parówki :D jak je rozróżniacie ?? wszystkie rude ;> Quote
Agappe Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Kateczka napisał(a):małe parówki :D jak je rozróżniacie ?? wszystkie rude ;> jak to jak? - jedna "paróweczka" nie ma białej strzałki, druga ma strzałkę lekko nad oczy, a trzecia tylko prawie przez całą głowę ;) przeciez to takie oczywiste :evil_lol::evil_lol::evil_lol: WIĘCEJ!!! a jestem ciekawa czy panienki opiekują się dziećmi swymi razem?? tak jak za pierwszym razem gdy Keiko została mamą?? czy może tym razem każda matkuje tylko swoim dzieciom?? Quote
Angelika_Roser Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Cudaczki :loveu:[/FONT] Quote
Mori No Kodomo Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Agappe napisał(a): a jestem ciekawa czy panienki opiekują się dziećmi swymi razem?? tak jak za pierwszym razem gdy Keiko została mamą?? czy może tym razem każda matkuje tylko swoim dzieciom?? Obie Sunie są w osobnych pokojach... ale maja swobodny dostęp nawzajem do siebie i swoich maluszków, Keiko zagląda czasem do Azayakowych a Azayaka do Keikowych... nie wchodzą sobie nawzajem do szczeniaków ale się przechadzają zaciekawione :) Quote
ohisama Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Mori No Kodomo napisał(a):Obie Sunie są w osobnych pokojach... ale maja swobodny dostęp nawzajem do siebie i swoich maluszków, Keiko zagląda czasem do Azayakowych a Azayaka do Keikowych... nie wchodzą sobie nawzajem do szczeniaków ale się przechadzają zaciekawione :) No to czekam na to co będzie dalej...już kupiłam popcorn :lol: Quote
weihaiwej Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Śliczności! Miło na nie popatrzeć :) niech zdrowo się rozwijają i dają dużo radości :) A .... my poprosimy więcej zdjęć Keikusiowych dzieci... Iru chce popatrzeć :P Quote
Mori No Kodomo Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Mamy 17 dni i otwierają się nam oczyska :) Moja ukochane pręgowane dziewczę :) Quote
ohisama Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Nadal wyglądają dość mizernie:roll: czym karmicie matkę? może ma za mało mleka? Poproście kogoś doświadczonego o pomoc.Pozdrawiam:look3: Quote
Mori No Kodomo Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 ohisama napisał(a):Nadal wyglądają dość mizernie:roll: czym karmicie matkę? może ma za mało mleka? Poproście kogoś doświadczonego o pomoc.Pozdrawiam:look3: hmmm tak naprawdę to nie wiem o co biega tej Pani :( Quote
Angelika_Roser Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Adaś ja Cie uwielbiam za te fotki! Mistrzostwo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: chyba zamieszkam przed komputerem :loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT]http://www.morinokodomo.pl/dogo/Azayakowe17dni/DSC_1858.jpg Quote
ohisama Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Mori No Kodomo napisał(a):hmmm tak naprawdę to nie wiem o co biega tej Pani :( Jest wiele takich przypadków że szczenięta są niedożywione a hodoffca twierdzi że nie wie o co chodzi.Lepiej przestań robić dobrą minę do złej gry i podkarm szczeniaczki! Quote
Recommended Posts