Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 573
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kateczka napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: jakie one piekne....juz sie nie mogę doczekać jak bedą biegać:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mam dla ciebie taką zagadkę:spójrz na pierwsze strony tej galerii,obejrzyj szczenięta po Keiko z poprzedniego miotu z 2009 roku a potem wróć tutaj i znajdź różnice pomiedzy szczeniętami.Nagrodą w tym konkursie będzie twoja wiedza na temat jak powinno wyglądać szczenię rasy akita.Pozdrawiam.

Posted

Ooo, ja jeszcze nie gratulowałam maluszków?
W takim razie robię to teraz - gratuluję przepięknych malusich akitek! :multi: Mam nadzieję, że pręguska (wybrałam sobie ją i białaskę na ulubienice :loveu:) będzie miała kolorek podobny do mamusi. :-)

Posted

Ohisama moja wiedzą się nie przejmuj :) doskonale zdaję sobie sprawę z niektórych hodowli, w których połowa akit nie wyglada nawet jak owczarek niemiecki a gdzie tu do japończyka startować :D tym bardziej uważam, że nie wszyscy mają prawo oceniać inne psy....
Poza tym to maluchy po Azayace a nie Keiko:cool3:

Posted

Kateczka napisał(a):
Ohisama moja wiedzą się nie przejmuj :) doskonale zdaję sobie sprawę z niektórych hodowli, w których połowa akit nie wyglada nawet jak owczarek niemiecki a gdzie tu do japończyka startować :D tym bardziej uważam, że nie wszyscy mają prawo oceniać inne psy....
Poza tym to maluchy po Azayace a nie Keiko:cool3:

???...:cool1:

Posted

ohisama napisał(a):
Mam dla ciebie taką zagadkę:spójrz na pierwsze strony tej galerii,obejrzyj szczenięta po Keiko z poprzedniego miotu z 2009 roku a potem wróć tutaj i znajdź różnice pomiedzy szczeniętami.Nagrodą w tym konkursie będzie twoja wiedza na temat jak powinno wyglądać szczenię rasy akita.Pozdrawiam.

Ohisama wiesz a ja tez mam dla Ciebie zagadke czy ten pies to jest pies rasy akita inu ?

http://img710.imageshack.us/img710/2184/4a690d556f3c.jpg
poniewaz jezeli akita to na pewno nie japonska...a jak juz cos to chinska !!!!

Czy uwazasz ze hodowla co dala zycie temu biednej suni, powinna sie wogole nazywac hodowla i hodowac psy rasy akita inu ?? A moze wogole osoby...ktore przyczyniaja sie skutecznie czyli "chofla" z ktorej pochodzi ta biedna sunia powinny siedziec cicho i nadal produkowac bolkitki ???

Posted

Nic dodać nic ując... a panią Ohisama zapraszam do własnego wątku a nie zaśmiecania byle czym porządnych galerii...

Tymczasem poproszę fotki maleństw Keiko :) chciaz pare Azayakowych też by się jeszcze przydało :D

Posted

Kateczka napisał(a):
małe parówki :D jak je rozróżniacie ?? wszystkie rude ;>

jak to jak? - jedna "paróweczka" nie ma białej strzałki, druga ma strzałkę lekko nad oczy, a trzecia tylko prawie przez całą głowę ;)
przeciez to takie oczywiste :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

WIĘCEJ!!!

a jestem ciekawa czy panienki opiekują się dziećmi swymi razem?? tak jak za pierwszym razem gdy Keiko została mamą?? czy może tym razem każda matkuje tylko swoim dzieciom??

Posted

Agappe napisał(a):

a jestem ciekawa czy panienki opiekują się dziećmi swymi razem?? tak jak za pierwszym razem gdy Keiko została mamą?? czy może tym razem każda matkuje tylko swoim dzieciom??

Obie Sunie są w osobnych pokojach... ale maja swobodny dostęp nawzajem do siebie i swoich maluszków, Keiko zagląda czasem do Azayakowych a Azayaka do Keikowych... nie wchodzą sobie nawzajem do szczeniaków ale się przechadzają zaciekawione :)

Posted

Mori No Kodomo napisał(a):
Obie Sunie są w osobnych pokojach... ale maja swobodny dostęp nawzajem do siebie i swoich maluszków, Keiko zagląda czasem do Azayakowych a Azayaka do Keikowych... nie wchodzą sobie nawzajem do szczeniaków ale się przechadzają zaciekawione :)

No to czekam na to co będzie dalej...już kupiłam popcorn :lol:

Posted

Śliczności! Miło na nie popatrzeć :) niech zdrowo się rozwijają i dają dużo radości :)

A .... my poprosimy więcej zdjęć Keikusiowych dzieci... Iru chce popatrzeć :P

Posted

ohisama napisał(a):
Nadal wyglądają dość mizernie:roll: czym karmicie matkę? może ma za mało mleka?
Poproście kogoś doświadczonego o pomoc.Pozdrawiam:look3:

hmmm tak naprawdę to nie wiem o co biega tej Pani :(

Posted

Mori No Kodomo napisał(a):
hmmm tak naprawdę to nie wiem o co biega tej Pani :(

Jest wiele takich przypadków że szczenięta są niedożywione a hodoffca twierdzi że nie wie o co chodzi.Lepiej przestań robić dobrą minę do złej gry i podkarm szczeniaczki!