Agappe Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 i one niby tak chętnie ciągną? czy tylko do aparatu, a właściwie do człowieka, który jest w zasięgu wzroku i do którego warto biec? ;> Quote
adriatom Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='Agappe']i one niby tak chętnie ciągną? czy tylko do aparatu, a właściwie do człowieka, który jest w zasięgu wzroku i do którego warto biec? ;>[/QUOTE] Uwierz mi ciągną. Żadnych smakołyków nie było, oczywiście KEIKO chętniej niż KAMEYO ( pierwszy raz i trochę się gubiła)) ale biegną i zabawa tez nie była napędzona sztucznie. Zapraszamy do zaprzęgu :razz: Quote
Kateczka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Własnie musze się z babcią Sylwią zgadac :) Agape...Tano np uwielbia mnie ciagnąć na smyczy...wystarczy jak bedę krzyczeć "dawaj" :D Quote
Agappe Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 to ja mam jakąś wybrakowaną akitę.. ani opcji łóżko ani opcji ciągnąć :/ Anata na sam widok szelek czy rolek ucieka i nie chce wyjść na spacer.. zaprzęgnięta do zaprzęgu z 6 huskymi wywiozła cały zaprzęg do lasu (zamiast prosto, to w bok) chyba musze złożyć jakąś reklamacje ;) Quote
Kateczka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 hehe ona jest stworzona do wyższych celów :D Quote
Agappe Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 nie ma nic "wyższego" od opcji "łóżko" ;) Czy Azayaka i Keiko się ze mną zgadzają? ;) <w końcu to ich galeria ;)> Quote
adriatom Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 W imieniu autorów zdjęć: Sylwi i Adama Zakochana para:-) Tano i Kameyko :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
adriatom Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 :loveu: :loveu: KEIKO w roli główniej: Quote
Kateczka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Boskie :D Bardzo dziękujemy Sylwi i Adasiowi za super gościnę. Wam kochani i oczywiście Kameyo za jeden z naszych lepszych spacerów. Azayace za najmilszy i najcieplejszy sen jaki mogłam sobie wymarzyć przytulając akitkę, Keiko za ogrzanie stóp a Uki za mega pobudkę :) (usciski dla Zuzka i Łiskuni żeby nie było ) Quote
adriatom Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Znowu KAMEYO: KAMEYO i.... AZAYAKE w kilku ujęciach: i nie tylko AZAYAKE Quote
adriatom Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Dumna Pani z Samuraja: Samuraj Tanoshii: Czzzzzadoweeee: Quote
adriatom Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 miodzio Z jakich grzybków była ta zupa Sylwio ?? Quote
adriatom Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Zbiorowo: W grupie na kucaka raźniej- Sylwia krzyczy siad to siadamy ;-0): To tyle, jeszcze raz dziękujemy Wam wszystkim za spotkanie i zmęczenie naszej psiny, już słodko śpi :sleeping:. Quote
Angelika_Roser Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Boskie zdjęcie :loveu: [/FONT]http://img502.imageshack.us/img502/7339/dsc1001u.jpg [FONT=Comic Sans MS]a Katka ściska Azayake ja też chceeeeem!! :placz:[/FONT] Quote
Agappe Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='adriatom'] http://img515.imageshack.us/img515/3852/dsc0997n.jpg To tyle, jeszcze raz dziękujemy Wam wszystkim za spotkanie i zmęczenie naszej psiny, już słodko śpi :sleeping:. moim skromny zdaniem o jedna kitkę za mało!! ;) Quote
Mori No Kodomo Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Agappe']moim skromny zdaniem o jedna kitkę za mało!! ;)[/QUOTE] Dzięki wszystkim za wspaniale spędzony weekend :) Agappe jakiej Kitki Ci brakuje :) ? Quote
Shirai - Koki Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Nareszcie i ja dotarlam...fotorelacje z takiej imprezki trudno nie skomentowac...i wlasnie tutaj pojawil sie problem....ja nie wiem, ktore zdjecie skomentowac poniewaz chcialabym wszystkie....wszystkie sa rewelacyjne...Tanus i Kameyo cudna para !!!! Quote
Kateczka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 a my z Adamem to już nie :p przeciez mamy parę fotek co prawda nie w biegu ale zawsze :) ps Adaś...Sylwia ....czy Uki jedzie do Katowic ?? Bo śniło mi się, ze wygrała :D Quote
Guest Madziadalena Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Jest na co popatrzec, fantastycznie ofocone spotkanie :loveu: Quote
Agappe Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Mori No Kodomo napisał(a):Dzięki wszystkim za wspaniale spędzony weekend :) Agappe jakiej Kitki Ci brakuje :) ? a nie wiem, ładnej ;) 4 kitki i 5 ludzi, toż to nie do pary ;) Quote
Kateczka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 w roli ścisłości osób było 6 :D Sylwia miała aparat za kompana...mam nadzieję, ze za jakiś czas będziemy jeździć z 2 akitami :D wtedy nie będę musiałą pożyczać Azayaki...chociaż pewnie i tak sie na nią "wymienię" ;) Quote
Kateczka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Ja Tanoshi (daleki brat:)...Paweł i koty gratuluja kruszynek :D wiadomo, że będą najpiękniejsze :D Quote
Kasia_i_Łukasz Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Gratulujemy raz jeszcze narodzin kolejnych akiciątek :multi::multi::multi: W oczekiwaniu na pierwsze fotki maleństw życzymy im dużo zdrówka i przesyłamy uściski dla dzielnych akuszerów i jeszcze dzielniejszej mamusi :loveu::loveu::loveu: Quote
Angelika_Roser Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Azayakowe czy Keikowe się urodziły? :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Gratulujemy Babci Dziadkowi i mamusi akitowej :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts