adriatom Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Super się bawią w śniegu psiaki ! Wyściskać je proszę od Nas i Kameyo ! Quote
Agappe Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 a panienki to nadal się nie kłócą? ;> Miłość wciąż bezgraniczna? Quote
Mori No Kodomo Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 adriatom napisał(a):Super się bawią w śniegu psiaki ! Wyściskać je proszę od Nas i Kameyo ! Wyściskam... ale osobiście byście się pofatygowali wyściskać dziewczyny :) zapraszamy :) Quote
Mori No Kodomo Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Agappe napisał(a):a panienki to nadal się nie kłócą? ;> Miłość wciąż bezgraniczna? Panienki nadal bez problemów... miłość jedyna jaka może być... bezgraniczna :) Quote
adriatom Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Mori No Kodomo napisał(a):Wyściskam... ale osobiście byście się pofatygowali wyściskać dziewczyny :) zapraszamy :) Oj tak, masz rację, musimy się zorganizować ! Dawno dziewczyny razem nie biegały ! Quote
yulquen Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 akitowy weekend w wykonaniu Małej Yakuzy & Mori No Kodomo z przodu: Azayaka Halne Wzgórze i Ureshii Mała Yakuza z tyłu: Uki Uki Okami Mała Yakuza i Keiko Halne Wzgórze oraz Jagoda :) wyskok Keiko... ...i Uki od lewej: Toshiaki Mała Yakuza, Keiko Halne Wzgórze, Uki Uki Okami Mała Yakuza, Azayaka Halne Wzgórze i Ureshii Mała Yakuza Toshiaki, Keiko, Uki, Azayaka Quote
yulquen Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ureshii, Azayaka i Keiko Azayaka, Uki i Keiko Toshiaki, Uki, Keiko Quote
yulquen Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Uki, Azayaka, Keiko Uri i Keiko Uki, Uri, Keiko Quote
yulquen Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Uki, moja ulubienica :loveu: Uri i Keiko Ureshii Mała Yakuza (Uri) Quote
yulquen Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 i cała banda :diabloti: od lewej: Uki Uki Okami Mała Yakuza, Ureshii Mała Yakuza, Keiko Halne Wzgórze, Azayaka Halne Wzgórze i Toshiaki Mała Yakuza Sylwii i Adamowi serdecznie dziękuję za gościnę, uwielbiam Was i Wasze stadko :) Quote
Jurki :oD Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 CUDO BANDA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: mizianki dla każdej Kiteczki!!! Quote
AKITY-HalneWzgórze Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='yulquen']i cała banda :diabloti: od lewej: Uki Uki Okami Mała Yakuza, Ureshii Mała Yakuza, Keiko Halne Wzgórze, Azayaka Halne Wzgórze i Toshiaki Mała Yakuza Sylwii i Adamowi serdecznie dziękuję za gościnę, uwielbiam Was i Wasze stadko :) Keiko,Azayake,Uki,Uri i Tosiaki :multi: Pozdrawiam Wszystkich serdecznie -z wielka przyjemnościa obejrzałam fotki i żal ,ze tam nie byłam - mam nadzieje na spotkanie na zywo nie-za-dlugo :lol: calusy dla Wszystkich Quote
Uruwashii Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Uki Uki jest śliczna:loveu: nie ma to jak spacer z bandą akitek;) Quote
adriatom Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Zaczynam wstawiać zdjęcia. Zdjęcia nie moje. To na prośbę autora, którego chyba nie trzeba przedstawiać, a który ma tymczasowe trudności z dostępem do Netu. Oczywiście to Adam. Keiko z lewej i Kameyo z prawej Sylwia tez miała radochę Moje cudo: Quote
adriatom Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 I dalej zdjęcia Adama oddają nam to co się działo wczoraj a działo się, oj działo :diabloti: Jak na pierwszy raz :multi: młoda dała radę Mori No Kodomo w galopie w rudym kolorze i rudo pręgowanym: Co za radość :multi: Quote
adriatom Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 W ciąż radocha Mówiłem, że radocha:multi: Quote
adriatom Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Prezentacja KEIKO- i puściła Nam oczko: ;) I KEIKO ciąg dalszy: Quote
adriatom Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Korzystam z okazji że mam teraz tu władzę i wstawię jeszcze kilka zdjęć KAMEYO MoriNoKodomo: A tu Sylwia uchwyciła KAMEYO jako strusia: Tu w śniegu Tu z śniegu Jaka radość: Wszystkie zdjęcia przeze mnie tu dziś wstawione należą do MoriNoKodomo. Dają radę nie :razz: Quote
Kateczka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 piękne :) a nam pozostają samotne wycieczki...Paweł już się zastanawia czy na zgarnąć drugiego psiaka :D żeby Tano miał towarzystwo bo widać ze samotny jest Quote
adriatom Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 My mimo wszystko też o tym myślimy ;-) A co do samotności: zapraszamy, albo gdzieś w połowie drogi ?? Quote
yulquen Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Katka, teraz Wasza kolej na sanki, zawijaj z Tankiem do Sylwii i Adama :P zdjęcia wiadomo, że dobre, a Kameyo chyba wniebowzięta? zadatki na zaprzęgowca to panna ma ;) Quote
Recommended Posts