Agappe Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Ja się zaczęłam wkręcać na uczelni.. zapisałam się nawet na wykład monograficzny Sztuka i estetyka Japonii, i nawet mam przygotwać prezentację o akitach :loveu:[/FONT] ja cały czas mysle o japońskim.. może sie w końcu od następnego semestru zmobilizuje.. nic mnie to nie kosztuje poza czasem.. a prezentacje o Akitach też robilam rok temu ;) [quote name='Mori No Kodomo']Dni Kultury Japońskiej - Legnica :) u nas ostatnio był weekend kultury Japońskiej.. fakt faktem były akity, shiby, hokkaido, tosa inu i jeszcze coś małego kudłatego.. plus samochody, motory, japońskie jedzenie... ale jakoś japończyków, a tym bardziej japończykow w kimonach:shake::shake: a niby stolica, a chyba jednak Legnica nas pokonała :roll: Quote
Shirai - Koki Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Teraz to ja tez juz musze cos wtracic...to skandal :mad:....tak malo zdjec :placz: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Agappe Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 rosyjskie niusy.. Rosjanie zachwycają się Azayaką :evil_lol: w szczególności kolorem :cool3: Quote
Mori No Kodomo Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Agappe napisał(a):rosyjskie niusy.. Rosjanie zachwycają się Azayaką :evil_lol: w szczególności kolorem :cool3: Teraz poznałem powód utylizacji serwera z rosyjskich adresów :) dzięki za niusa. Quote
Angelika_Roser Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Nie tylko Rosjanie sie nią zachwycają... bo ja też :evil_lol:[/FONT] Quote
Kateczka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 ja przepraszam ale największą fanka byłam i jestem ja:evil_lol: to co jakis fanklubik:loveu: Quote
Angelika_Roser Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Czemu nie Kateczka, ja jestem za :loveu: taki rodzyneczek jak ona to aż grzechem było by tego nie uczynić :evil_lol:[/FONT] Quote
Kateczka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 to ja siem piszem na prezesowom :razz: a co:evil_lol: Quote
Mori No Kodomo Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Uśmiechnięta Azayaka I protest Keiko że tylko Azayace robią fotki... objawiający się wsadzeniem nosa w obiektyw Quote
Angelika_Roser Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Śliczna jest !! Ciekawe jakie urocze maleństwa przyjdą na świat za jej pośrednictwem :loveu: Już się nie mogę doczekać kiedy będzie tu z nimi jakaś fotorelacja[/FONT] :loveu: [FONT=Comic Sans MS]Kateczka... a to niby czemu Ty masz być prezesową :eviltong: Ja też chcę i już[/FONT] :p :evil_lol: Quote
Kateczka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 jak to dlaczego...przeciez to oczywiste:mad:jestem uzależniona od pierwszej wystawy na której ja zobaczyłam ( w sumie jedyna na jakiej byłam :evil_lol:) a maluszki hehe...jak sie Zuzek postara i zrobi ksero Azayaki to ja jestem pierwsza w kolejce...a raczej mój Paweł:razz: aha aha i jeszcze jeden argument hihi pierwsza zaklepałam pomysł hehe....a Adaś parzy i nadziwić się nie może :P Quote
Angelika_Roser Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Ja się nie mogę ustawić w kolejce... :placz: Bo nie mam warunków, kasy... no i Ginuś musi mieć rudą dziołche bo biały jest :loveu: [/FONT] Quote
Kateczka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 a to nie może pręgusi...no co Ty:cool1:...u mnie z warunkami też kolorowo nie jest...ale najwyzej rozbijemy namiot na dworze:diabloti: Quote
Angelika_Roser Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Wolę rudaski.... choć pręguską urody nie mam zamiru odbierać![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]wyjątek Azayaka.. no ale ona biało pręgowana więc to inna sprawa [/FONT]:loveu: Quote
Angelika_Roser Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Rozumiem, że zdjęcia dla fenek Azayaki :evil_lol: :loveu: [/FONT] Quote
Kateczka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Adaś i zeby nie było Keiko też jest fajna dziewczyna:evil_lol: postnowiliście juz czy jedzie na wystawę? Quote
Mori No Kodomo Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Kateczka napisał(a):Adaś i zeby nie było Keiko też jest fajna dziewczyna:evil_lol: postnowiliście juz czy jedzie na wystawę? Jasne że dla Fanek Azayaki... choć fotka Keiko mi się zaplątała :) moje kochane sunie :) Na wystawę jedziemy ;) nawet bez psiaków a pojedziemy... czego nie robi się dla Fanek :) Quote
Angelika_Roser Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Kateczka... to chyba się naprawdę impreza szykuje... "wystawowa" :razz:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]fajnie, że Dzieci Lasu będą[/FONT] :loveu: [FONT=Comic Sans MS]na marginesie to szalenie strasznie i okropnie podoba mi się nazwa Waszej hodowli[/FONT] :loveu: Quote
Mimbla Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Angelika_Roser napisał(a):[FONT=Comic Sans MS][/FONT][FONT=Comic Sans MS]na marginesie to szalenie strasznie i okropnie podoba mi się nazwa Waszej hodowli[/FONT] :loveu: Nam też się bardzo podoba. Po krótkiej burzy mózgu i mojej narazie znikomej znajomości japońskiego udało się znaleźć coś, co brzmi pięknie po japońsku, a do tego przypomina o pierwotnej, dzikiej naturze Akit. ;) Pozdro Quote
Kasia_i_Łukasz Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Przyczajona tygrysica :p Cudne! :loveu: http://www.morinokodomo.pl/dogo/Spacer_Odra/DSC_9392.jpg Quote
Agappe Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 może wrócicie z jakąś zmiotką? bo chyba troche kurzu sie nazbierało :shake: :mad: Quote
Mori No Kodomo Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Troche starsze fotki :) Nowe fotki pojawią się jak zaliczymy spacerek większą gromadą, ustalenia trwają :) Quote
Angelika_Roser Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Azayaka... :Rose:[/FONT] Quote
Recommended Posts