Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 573
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na koniki dziewczyny reagują z pewną rezerwą, ale tu były bardziej odważne bo to małe kucyki :) Przesłodkie zresztą :) Na zakończenie tej białogórskiej fotorelacji sekwencja zdjęć - Keiko upolowana ;)...

Posted

Mimbla napisał(a):
Na koniki dziewczyny reagują z pewną rezerwą, ale tu były bardziej odważne bo to małe kucyki :) Przesłodkie zresztą :) Na zakończenie tej białogórskiej fotorelacji sekwencja zdjęć - Keiko upolowana ;)...

Mistrzostwo :multi:

Kochani napawam sie tymi fotkami z harcami Keiko,Iru i Azayake w tych bajecznych plenerach...tęsknimy ..jak ja moglam znaleźć sie w górach?.i też za słoneczna pogodą ,a ten piach to przydałby się w Kotlinie Kłodzkiej teraz bardzo :lol:

Portrecik ZAgatki i Iru -cudnieńki
fotka -Azayake-Adamus-Zagatka-Iru-Keiko-zamglawione wydmy -majstersztyk -Mimbla -kiedy zorganizujesz wystawę swoich fotek?
fale,kucyki,dzika plaża...szczęśliwi ludzie,szczęśliwe akity ...można podziwiac i zadroscić ,szczegolnie teraz ,kiedy nas tu tak przeplukuje...

...apart mi oklapł zupełnie,po oglądnieciu tych fotek ;)

Posted

Jolu masz racje!! moj aparat tez oklapł przy tych zdieciach.. no i znow mam motywacje do wyjazdu z psiakami nad wielka wode :razz::razz::razz:
moze tez uda sie cos sfotografowac?? kto wie??
pozdrawiam wszystkich serdecznie:multi:

Posted

Witam wszystkich i zapraszam do małej eskapady z nami do świata dzikich zwierzaków...

Pierwsze spotkanie ze śliczną, ciekawską Pumą Perską.

A tu już przecudny mały stwór...

Posted

Keiko na wybiegu z kozicami i innymi jelonkami...

A tu dziewczyny nie mogą sie doczekać przejażdżki autobusem wsród dzikich zwirząt. Akity na safari ;)

A na tym safari takie oto okazy

Posted

A tu w odwiedzinach u surykatek

u boskich lemurów

i cudownej pary gepardów

Wrażenie niezapomniane zarówno dla nas jak i dla kitek. Niestety, żeby kitki miały taką radochę i wrażenia trzeba wybrać się do Czech. Bo przynajmniej we wrocławskim zoo, psom wstęp wzbroniony.

Posted

wlaśnie miałam pytać gdzie takiech cudnych spacerów mozna doświadczyc.....u nas to mało gdzie z psem wpuszczają :( nawet nad jeziorem musze tanka na treningówcetrzymac bo nie każdemu pies odpowiada :angryy:

Posted

Hejka to ja, Kameyo!

Atu z mamuśką i ciotką Azayką

Nowo poznany facet - mówią na niego Zuzek!

Keiko zastanawia się jak pokonać tę rozpadlinę.

Posted

Kameyo z szyszunią

Keiko prowadzi przez bagna...

Przy tym nowym facecie czuję się bezpieczna...

Mała sjesta

Ooo - a tu, gdyby nie interwencja prawie upolowałabym smakowitą kiełbaskę...

Posted

Musimy to powtórzyć i to koniecznie- Dzięki za wspólny spacer i świetną fotorelację ( moja tego nie oddaje co Wasza :placz:)
Kameyo naprawdę świetnie się czuła- My zresztą tez !:multi:

• 5 weeks later...
Guest Madziadalena
Posted

Zdjęcia są po prostu zachwycające, tak jak i kitki, aż brak słów:loveu: :loveu:

Posted

Witam po sporej przerwie wszystkich akitomaniaków i zapraszam do wyprawy z nami na Śnieżnik w liczbie 9 akit i 11 osób!

W oczekiwaniu na resztę ekipy chwila ożeźwienia w nieczynnym kamieniołomie ;). Wodowanie Azayaki i Keiko.

Czułościom i radościom nie było końca! :loveu:

Posted

Krótki odpoczynek Keiko i na nastepnej fotce jej córeczki Kameyo.

O jejku wzięli się za mnie... i kazą tak stać ;)

Ulubieniec Agatki Inochi :loveu:

Ruszamy dalej leśną ścieżką.

Posted

I znowu ze swoim ulubieńcem :cool3:

A tu Majka z kolejnym cudownym akicim chłopakiem :cool3:

A tu zaczynamy sesję naszym 10 mm okiem - świat staje się zdeczko pokręcony ;)

Posted

jak to?? świat się staje okrągły ;) pewnie i jakiś koniec świata w takim obiektywie by się znalazł ;)

hmm jakaś płytka wydaje się ta woda do której Stitch wrzuca panienki:roll: jak Ruda była wrzucana do wody to tak, że się zanurzyła bez dotykania gruntu (oczywiście po uprzednim zorientowaniu się, że plywać umie ;) )