Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 573
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agappe napisał(a):
zabrakło mi opisu "Agata Mori No Kodomo" :evil_lol:

cudne zdjecia.. a maluszki pod "jemiołą" to już w ogole brak słów:loveu::loveu::loveu:

opis dodany :)

Posted

[quote name='AKITY-HalneWzgórze']wymiętosze je osobiście :lol:
cześć adriatom -to zdaje się Ty w Opolu wypatrywałeś Kakujitsu ? była ciocia -Kamoshika ;) -mam nadzieję,że za rok to już będziesz z Kasumi szalał jako wystawca -Stich i Mimbla Ci nie odpuszczą ;)

Będziemy grzecznie namawiać :mad: na wystawianie Kasumi :)

Posted

Witam, Tak to ja z moją drugą połową i dziećmi wypytywałem o tatę KASUMI ;)

A jeśli chodzi o bieganie po ringu to my się damy chyba namówić - oczywiście jak nam pomożecie :razz:

Pomożecie ??

Posted

adriatom napisał(a):
Witam, Tak to ja z moją drugą połową i dziećmi wypytywałem o tatę KASUMI ;)

A jeśli chodzi o bieganie po ringu to my się damy chyba namówić - oczywiście jak nam pomożecie :razz:

Pomożecie ??

hmmm hasło "Pomożecie" coś mi przypomina :) ... Jasne że pomożemy skoro namawiamy na wystawianie ;)

Pozdrawiam

Posted

[quote name='Mimbla']
Cytat:
Napisał Agappe
zabrakło mi opisu "Agata Mori No Kodomo" :evil_lol:

cudne zdjecia.. a maluszki pod "jemiołą" to już w ogole brak słów:loveu::loveu::loveu:

opis dodany :)
:multi:
Mimbla, tylko mnie nie sprzedawajcie! ;-)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='wani']Czy bedzie szansa zobaczyc szzeniaczki przed 1 czerwca, zanim pojada do nowych domow? :roll:

Witam :)

Kamera ? ... tu powstał problem bo biegają po całym domu ;) ale mogę w określonej godzinie zebrać je w jedno miejsce by Ci pokazać :) GG ?

Wieczorny posiłek z Ciotką Azayaką ;)

Posted

Tak tez sadzilam. Nastapilo "rozproszenie" towarzystwa ;)
Z checia obejrze po raz ostatni maluszki, ale to dopiero po niedzieli, jesli nie bedzie problemu. Zaraz wyjezdzamy na zielona trawke i wracamy dopiero poznym, niedzielnym wieczorem. Zasieg niestety jest tam bardzo slabiutki. Ale zdjecia moglabym ogladac... :loveu:

Posted

Witaj Adriaton!
Serce rośnie jak się patrzy na Kameyo! Myślę, że sprawi wam w życiu mnóstwo radości. Jest niesamowicie radosną i figlarną suńką! Życzę wam wszystkiego naj naj, na nowej akiciej ścieżce. :kciuki: