Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy :)
Śnieżka znowu dzisiaj zaliczyła wizytę u weta, najprawdopodobniej coś ją użądliło/ukąsiło w okolice oka i powieka nieźle spuchła, mała dostała zastrzyk i już jest wszystko w porządku, ale strachu trochę się najadłam. Nie wiem czemu ona musi mieć takiego pecha :/

Tak sobie przeglądałam pieski, które znalazły domy i trafiłam na takiego:

Rozmaryn - mój najukochańszy :loveu:

On wygląda dokładnie jak Śniegusia :crazyeye:, gdyby był z Poznania to pomyślałabym, że to jej braciszek.

Posted

Biedny ten Piracik, ma nóżkę obciętą w tym samym miejscu co nasz Łapuś. Tak by się chciało wziąć te wszystkie biedactwa, ale nasza szóstka to już pokaźna ilość... Może by mu chociaż allegro zrobić, żeby była kasa na leczenie?

Cieszę się strasznie, że chociaż Śniegusi udało się pomóc, ona jest jak małe dziecko, wystarczy ją przytulić i już zasypia, nawet w lecznicy spała mi na kolanach i obwarczała psa, który chciał ją powąchać. :crazyeye: Nawet w samochodzie chce jeździć na kolanach, nie ma problemu gdy jadą dwie osoby, ale czasem mała jedzie tylko z tatą i z siedzenia pasażera wdrapuje mu się na kolana po czym zadowolona z siebie zasypia :)

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

Dziewczynka ma głównie takie "łóżkowe" foty bo inaczej trudno ją uchwycić i wszystkie wychodzą zamazane ;) po prostu Śnieżka jest spokojna tylko jak odpoczywa albo coś obgryza :) Jak jej pstryknę jeszcze jakieś to wrzucę.

Posted

Ależ piękna Śnieżynka. I jak wyrosła. Nigdy bym jej nie poznała - cały czas mam w pamięci tego zażółconego biednego szczeniola.
Świetnie wygląda. prosze potarmosić za uchmanta!!!

• 2 weeks later...
Posted

Widać, że Śnieżka świetnie się bawi w tej bieli i śnieg jej zupełnie nie przeszkadza... nie ma się co dziwić, wkońcu to imię do tego zobowiązuje :)