brazowa1 Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 powinno sie wyjaśnic w ciagu kilku dni. Quote
Betbet Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 trzymam kciuki, żeby jednak jego Pani go zabrała... Quote
szuwar Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Eh, a może warto panią wesprzeć przy wykupie pieska? Czy nie warto? Quote
brazowa1 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 tak naprawde to nie jest nigdy kwestia pieniedzy,bo jak ktos nie ma,a dowiaduje sie co z pieskiem,chce zabrac,to przeciez nikt mu psa nie uwiezi.Czasem ktos wpłaci 10 zł i tez jest dobrze. Quote
brazowa1 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 a jednak to była miłość :) pani lenkowa przyszla i płaczac odebrala swojego bohatera.Niech teraz go dobrze pilnuje,aby piesek znowu nie musial walczyc z policjantami. Kamien z serca. Quote
Betbet Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 haaaaaaaa!!!!!!!!!!!rewelacyjnie.oby maly juz nie musial bronic swojej Pani, a ona niech go pilnuje jak oczka w glowie!!! Quote
silke Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 No, to teraz mogę już tylko śmiać się za każdym razem widząc tytuł wątku. :lol: Świetnie, że pani odebrała swego psa obronnego. :) Quote
szuwar Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 A mi sie wydaje, że wbrew siwej mordce to on całkiem młody był. Ten błysk w oku... ja mu daję z 6 lat. Quote
silke Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='brazowa1']17!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O ja cie! :crazyeye: Quote
szuwar Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Nie wierze! I ma jeszcze zęby, które mogły się wbić w policjanta?!?!?!? Quote
brazowa1 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 nie doceniacie go......i obie sie mylicie z kretesem!przyznam ,mnie tez zatkalo,gdy spojrzalam mu w karte. Quote
akucha Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Żartujesz??????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: W życiu tyle bym mu nie dała. Kurde, żeby ten durnowaty glina to wiedział, pewnie umarłby ze wstydu! Jakie to swiństwo aresztować takiego staruszka... Quote
ponka1 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 W tym momencie jest już w domu, ej parę godzin temu bylo inaczej. Quote
zenobiusz flores Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Gdyby nie szkoda byloby mi malucha bo sie najadl strachu po zapuszkowaniu to jest to najbardziej komiczna historia z jaka sie zetknelam na tym forum......:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 zenobiusz flores napisał(a):Gdyby nie szkoda byloby mi malucha bo sie najadl strachu po zapuszkowaniu to jest to najbardziej komiczna historia z jaka sie zetknelam na tym forum......:evil_lol: bo jest komiczna...17stoletni, dwuipołkilowy ratlerek pogryzl policjanta,ktory zadzwonil po wsparcie i w asyscie schroniska policja odwiozla groznego psiego bandyte do psiego wiezienia. Quote
zenobiusz flores Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu: Jakie prawo, takie aresztowania :mad::evil_lol: Wydaje mi sie, ze oskarzony nalezy do bardzo szkodliwego i nadzwyczaj przebieglego odlamu przestepcow tzw white collar crime :evil_lol: To sie nadaje do prasy :evil_lol: A w ogole Brazowa to wyrazy uznania i podziwu.:Rose::buzi::Rose: Quote
Recommended Posts