Alutka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Kochani ! Bardzo ale dardzo serdecznie dziękuję Wszytkim za gratulacje. Faktycznie ten rok owocował w zdobywaniu pucharów i wygrywanych BEST In SHOW.W póżniejszy terminie zrobie ranging z tegorocznych wystaw mojej " gwiazdeczki " i się pochwalę. A teraz pracyjemy nad obróbką zdjęć. Mam ich sporo, tylko czasu niewiele, więc proszę o wyrozumiałość . :buzi: :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 NA " pierwszy ogień " przesyłam Wam jedynego bolończyka jaki był na wystawie zabrzańskiej. Niestety nie mam Go w pełnej krasie ponieważ myśmy schodzili z ringu , a on wchodził, a sedzia miał dosyć duże tempo .
Tomek67 Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 No, śliczne dzięki, Alutka :buzi: . Piękny :loveu: !!! A nie wiesz cuś więcej? Name i miesto żitielstwa na ten przykład? :modla:
Tomek67 Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Alutka - już wiem, to Nuka Perłowy Skarb, o której pisała Ki-wi z Wrocławia. Tylko nie wiem z jakiego miasta i po jakich rodzicach. Możesz ziurnąć w katalog i mnie to skrobnąć uprzejmie? :modla:
Alutka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Tomku ! masz doskonałe oko ! Jest to NUKA Perłowy Skarb po rodzicach : O. intch. ARGI, m. BEA Miękka Biel ( przydomków nie podano Jest w rękach p. Beatki z Wrocławia. Startowała w klasie młodzieży ur. 09.o8.2oo4r. :angel: :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Dzięki Wielkie, Alutka :P Już wiem wszystko :wink: Trzy miechy starsza od Carmen - bedziem się pojedynkować :evilbat: :lol: :wink:
Alutka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Ania-k napisał(a):Alutka czekamy na foteczki :lol: Aniu kilka fotek wstawiłam na SHIH-TZU. Były na innym ringu niż my, więc znowu nie jest to to, co miało być. Zrobiłam tyle ile mi się dało. :lookarou: :D dobrego nigdy za wiele
anushka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Alutka napisał(a):Ania-k napisał(a):Alutka czekamy na foteczki :lol: Aniu kilka fotek wstawiłam na SHIH-TZU. Były na innym ringu niż my, więc znowu nie jest to to, co miało być. Zrobiłam tyle ile mi się dało. :lookarou: :D dobrego nigdy za wiele miałam na mysli Wasze foteczki!!!!,trudno żebyś miała wszystkie psiaczki :lol: ale i tak te które wstawiłaś są super i z bliska!!! :lol: te z booziakami wpędza mnie w kompleksy!!!! :o
Alutka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Karinko ! ale masz seksowngo tego Etorka ! Taki młody i już ............
anushka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Alutka napisał(a):Karinko ! ale masz seksowngo tego Etorka ! Taki młody i już ........... ] dziwisz mu się jak pannica tak mu się pokazuje??? :o Alutka napisał(a): zobacz jakie on ma mięśniaczki na tylnych nóżkach..mniam...(tylko nie odbierzcie mnie jako jakiegoś psychola broń boże :lol: )
Karka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Łiiiiii Alutka dziękuję , dziękuję , dziękuję :multi: :multi: :multi: Ja nie miałabym nic przeciwko gdyby z tej miłości coś wynikło :wink: tylko póki co wiek ich nie puszcza Ettorek jak i Daisy to dzieciuchy jeszcze :lol: :lol: Daisy czarnulce będę cały czas kibicować na wystawach i mocno trzymać kciuki za nią 8) Ania jasne ,że ma piękne mięśniaki trenuje agility by mieć piękne, wysportowane ciało :wink: którym czaruje panny :lol: :lol: podobno ma tam kilka wielbicielek 8)
Alutka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 [quote name='"Alutka"'] Chodzi też na basen ( w tle ) i siłownie! A Pan się zastanawia czy będzie z niego mistrz Swiata czy tylko Europy ? :crazyeye: :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Ja wiem , że skromność jest cechą ludzi wielkich! Ale bez przesady. Interchampiona zrobi bez trudu. A tak w ogóle to co to jest mistrz Ostrawy ( nie słyszałam ) :question: :D dobrego niegdy za wiele
Karka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Alutka napisał(a): A tak w ogóle to co to jest mistrz Ostrawy ( nie słyszałam ) :question: To tytuł ,który ja mu nadam :) No nie ma takiego tytułu to był żart :wink: Będę szczęśliwa jeśli zdobędzie narazie Młodzieżowy Championat a potem zobaczymy :roll:
Alutka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Cieszymy się , że Ci humorek wrócił !!!!!!!! A jak z :HUT012: :D dobrego nigdy za wiele
Karka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 A tutaj Muma się przypomina 8) http://img419.imageshack.us/img419/4223/dscn78200jj.jpg i Sisi padnięta po spacerku i gonitwie za kasztanami :) nauczyłam bestie aportować kasztany i teraz kieszenie spacerowej kurtki mam wypchane kasztanami "na zapas" :lol: :lol: ale mają frajdę i są wymęczone na chwile Ayka wypoczywała na mnie :roll: specjalnie dla Gosi teraz 8) upolowane
Karka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Dziękuję Alutka :buzi: humorek mam prawie zawsze :) a z papieroskami sobie całkiem dobrze radzę i nawet przytyłam ale to mi było bardzo wskazane . Jeszcze popalam ale mam nadzieję ,że uda mi się całkiem rzucić to pieroństwo -przepraszam za wyrażenie
Gosia_i_Luka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Jeeesuuu, ale cudowny "sznaucerek"!! Kurczę, zastanawiam się właśnie, czy by Lukra tak nie ostrzyc, bo fryzurka podoba mi się BARDZO! :angel: :angel: :angel: Ale biała nie ma takich ślicznych, jedwabistyc włosków na pysiu... :cry: Czy miałaś w użyciu maszynkę, czy wystarczą dobre nożyczki? 8) A z tymi kasztanami niezły patent. 8) Może Lukierka też tego nauczę. 8) A Muminek ma boskiego Pańcia! (o ile to "jego" człowieczek :lol: ). Świetnie razem wyglądają! :lol:
Karka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Gosia to nie człowieczek Mumy tylko jedno z dzieci w ośrodku gdzie ma zajęcia :( taki aniołeczek z tego chłopczyka :( Ostrzyżona jest maszynką / jest już zarośnięta i jeszcze przed zimą trochę skrócimy tylko musze się zmobilizować / , ale włos kręcony myślę dasz radę ostrzyc nożyczkami równo . Gosia mówię zabawa kasztanami to niezła frajda -coś nowego i innego niż dotychczas :P
Agnieszka76 Posted October 10, 2005 Author Posted October 10, 2005 Wiecie co..zaraz padnę chyba. Dzwonił Irek, przed chwilką, jest pies do wzięcia, już nie taki mały, ponoć pudel czarny- ale to raczej kundelek pudlopodobny...jacyś znajomy spytali, czy chcemy, to no pewnie, ze chcemy! Oby był przyjazny dla innych psów, bo jak Pusai wróci to przecież muszą sie zaprzyjaźnić..nie mogę, ale sprawy sie czasem szybko toczą, mam mieszane uczucia, ale jak wszytsko się uda (tzn piesio Irka nie uczuli etc..) to może w przyszłości będzie jak u Kusturicy- tylko, ze tam był "Czarny kot- biały kot" a u nas bedzie - "Czarny pies, biały pies"! Byłam dzis w Zduńskiej woli, tam też jest schronisko- sprawdzamy, no bo Pusia moze byc wszędzie, nawet patrzyłam, czy nie ma jakiegoś pudlopodobnego, ale nie było, przyjeżdzam do domu, a tu taka niespodzianka... Przepraszam za ten haos, sama juz nie wiem, co pisze! No to trzymajcie kciuki....
Agnieszka76 Posted October 10, 2005 Author Posted October 10, 2005 O, z wrażenia to już "orty" robię, jaki wstyd...
Recommended Posts