Karka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 :lol: :lol: Luczka z nosem w talerzu to dokładne odbicie mojej Napi 8) jak tylko mąż skończy jeść Napi robi inspekcje stołu i jego talerza :lol: Fotki super z Białej urodzona modelka 8) A ja już wiem ,że Ettorek zarobił u słowackiego sędziego Zwycięstwo Młodzieży i Rasy :D Jestem bardzo , bardzo zadowolona . Jakieś foteczki chyba będą bo ktoś z moich znajomych robił zdjęcia tylko nie zrozumiałam dokładnie Milady kto.W każdym razie mają być. A to Ayka po kąpieli wypachniona, wyczesana :wink: i jeszcze dwie blondyny
Gosia_i_Luka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 No dobrze :wink: To mam jeszcze dwie foteczki 7-tygdniowej Luczki. :lol: I wariactwa z moim bratem (biała miała tu ok. 8 miesięcy) Dawać mi tu kawkę! :lol: Pod choinką :wink:
Gosia_i_Luka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Karka - Ayeczka prześliczna! :angel: :angel: :angel: Prawdziwa dama! :D A Ettorek - cóż - jego zwycięstwo wogóle mnie nie zaskoczyło! Przecież powszechnie wiadomo, że jest NAJLEPSZY! :D :D :D Ale i tak baaaaardzo serdecznie gartuluję!!! :BIG: :B-fly: :BIG: I niecierpliwie czekam na fotki! :)
Karka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Jaka biała kulka była z Luczki :wink: jak sobie tak patrzę na fotki moich psic gdy były szczeniakami to czasem żal że nie można czasu cofnąć chociaż na chwilę :roll:
Gosia_i_Luka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 A ja żałuję, że nie miałam cyfrówki, jak biała była szczeniaczkiem. :cry: Ma bardzo mało zdjęć z tego okresu. :cry:
Karka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Także nie miałam cyfrówki tylko zwykły aparat i fotek mam niezbyt dużo z ich szczenięcego okresu :roll: Ale bardzo lubię wyciągać albumy , przeglądać fotkę za fotką i wspominać :oops: Tak ten czas szybko leci ech.
Gosia_i_Luka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Czas leci ZA szybko... :cry: Luka dokładnie za miesiąc skończy 4 lata! Jest już z nami 4 lata - to niewiarygodne! :roll:
Agnieszka76 Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 Wpadłam się przywitać. Czytałam Wasze posty, ale nie byłam w stanie nic odpisac. Życie toczy się jednak dalej, a ja sie od Waszego towrzystwa mile uzależniłam od stycznia... Piszecie o zdjęciach- ja nie mogę jezcze oglądać Pusinych- mam cały jej album- normalnych, nie cyfrowych niestety- ale cieszę sie, że je mam, bo na pewno kiedyś będę je oglądać z prawdziwą przyjemnością.
Gosia_i_Luka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Agnieszka - mówię w imieniu wszystkich (wierzę, że mają takie samo zdanie) - nie opuszczaj już naszego towarzystwa! Jesteś matką-założycielką :) topiku i po prostu nie wyobrażamy sobie "bolończyka" bez Ciebie! Zaglądaj, odzywaj się, jak będziesz miała ochotę, ale nas nie zostawiaj! :)
Karka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Cieszę się Agnieszko ,że z nami jesteś :buzi: i nie zostawiaj nas .
Agnieszka76 Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 Ani Wy mnie, ani ja was nigdy nie zostawiłam. Mam pytanie - napisałam to na "Pusia zagineła"...powoli mysłimy o psie- bo juz nie dajemy rady sami w domu...ale nie o kupieniu , tylko o przygarnieciu bidulka jakiegoś. Tak postanowilismy. Tylko, ze jesteśmy ograniczeni - wiadmomo- alergia...wiem, ze nie uczulają- biszonki, pudle, shih-tzu, mastify tybetańskie (ale to kolos, 80 kg, nie dla nas...). A jakie jeszcze są "hypolaergiczne"? No bo może znajdę takiego w schronisku, lub jakiegoś "miksa", którego nikt nie zechcę i nasze zycie znowu pojaśnieje...a na Pusię i tak zawsze będziemy czekać i będziemy jej ciągle szukać. Ale przeciez fajnie, jak w domku są dwa psiaki, prawda?
AnkaW Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Cześć Agnieszka, nie ma nic fajniejszego niz 2 psiaki w domku :lol: :lol:
Gosia_i_Luka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Aga - odpisałam Ci już na "Pusia zaginęła"... Ale mam nadzieję, że niedługo znajdziecie pieska, po którym Irek nie będzie chorował, a który wniesie do Waszego domu nową radość. :D
Karka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Jasne Agnieszko przygarnijcie jakiegoś bidula :) Może ten psiak sprowadzi z powrotem Pusię do domu :roll: jakiś pudelek lub mix pudelka były najodpowiedniejszy dla Was.
Agnieszka76 Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 Dzięki Gosia za odpowiedź! Karka - dokładnie, też o tym myślimy! Znalazłam nawet taka pudliczkę w schronisku, ale najprawdopodobniej jest ona w ciązy - a my nie możemy sobie pozwolić na szczeniaki..zwłaszcza na kilka na raz. Ale wiecie co- ponoć było b. duzo chętnych na tą bidulę. Ludzie jednak maja dobre serca
Karka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Na wystawach doczytałam ,że Uncja Alutki zdobyła BIS Weteranów Zabrze'05.Serdeczne gratulacje :BIG:
Tomek67 Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 A ja już wiem i pogratulowałem jej na wystawach. :P :wink: Nie zaszkodzi i tu - :BIG: :drinking: :BIG: :drinking:
Karka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Wiem ,że Ty wiesz :wink: Poczekamy zatem do jutra może ma jeszcze jakieś fotki z wystawy i z nami się podzieli :roll:
Tomek67 Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Dzień dobry :P Czekam na Alutkowe fotki z Zabrza. Swoją drogą, to kosi Uncja mała wszystko i wszystkich :wink:
AnkaW Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Alutka gratulacje, i czekamy na jakieś fotki :lol:
anushka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Alutka :o wróciłaś już z tego Zabrza czy świętujecie tam nadal?? :lol: i ja przyłączam się do gratulacjii :drinking: :lol:
Recommended Posts