ela_1986 Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Witaj Marta :) Nie no....Maaaaarta 4 kg toż to kolos! Hihi :) Wklej zdjęcia, chętnie zobacze twą psinkę :) Bardzo się cieszę, że Twój bolończyk dobrze zniósł jazdę :) Ja się tak właśnie zastanawiam czy moja przyszła psina dobrze będzie znosić podróże do Włoch (mam tam przyszłą teściową hehe), bo średnio co rok jeździmy tam z moim M. :) Nie martw się, można mnie męczyć i męczyć, jeśli chodzi o kwestię psiaków (tymbardziej bolończyków). Ja temat suka/pies mam jeszcze otwarty...aczkolwiek chciałabym suczkę :) Oj Aga Aga :) Bernardyn też pies :] Myślę, że nie musisz tak bardzo martwić się o jego wagę (ale nie należy przecholować, bo potem ledwo się będzie ruszać, a wyglądem przypominać nie będzie bernardyna tylko owłosioną paróweczkę) :) Gosia... khem ja też sobie pozwoliłam wstawić fotki na swój dysk :oops:
AnkaW Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 O rany :o Gosiu ale Luka ślicznie wyszła na zdjęciach, taka wesoła i szczęśliwa, a może pijana :wink: . Piękna modelka. :lol:
AnkaW Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 A Carmen spotka się w Rzeszowie z braciszkiem Cekinkiem /chyba/ :lol: będą 2 bolonki.
Gosia_i_Luka Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Luczka dziękuje za komplementy. :D Znalazłam jeszcze taką fotkę, widać dobrze, jakie jej się robią kędziorki po pływaniu. :D
Frosh Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Mam pytanko :question: Ile waży dorosły Bolończyk :question: Bo ja na dwóch stronach o rasie wyczytałam, ze od 2,5 do 4 kg.
Frosh Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Coraz bardziej podobają mi sie bolończyki i kiedyś na emerytuzre jak mniej siły będę miała to moze sprawie sobie właśnie bolończyka. Narazie jednak preferuje duze psy i z pudli wybrałam też najwiekszego. Bolończyki są jednak superaśne :ylsuper:
Eclairs Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Frosh napisał(a):Mam pytanko :question: Ile waży dorosły Bolończyk :question: Bo ja na dwóch stronach o rasie wyczytałam, ze od 2,5 do 4 kg. Nasza Monusia w październiku skończy 3 latka. Jest baaaardzo dobrze i "z sercem" karmiona przez teściową i waży około 2,8 kg a jej mamusia (chyba 6 lat) waży 4 kg z hakiem :lol:
JustynaJK Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 oj sorry coś mi się pomieszało,że wysłałam 2 wiadomości wracając do wagi to około 35do 40 % różnicy to chyba sporo jak na tą samą rasę i płeć
Frosh Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 marta&paco napisał(a): Witam wszystkich, po bardzo dlugich wakacjach (niektorzy to maja szczescie !!! :D ) i z moim Paczkiem !!! Psina doskonala, jak inne bolonczyki, ktora bez mrugniecia okiem przejechala 1800 km w dwa dni i ani razu nie byla chora ani nic. Jakby psa nie bylo :lol: Tyle, ze jest strasznym zarlokiem i w wieku 4 m-cy wazy juz prawie 4 kg ! A co bedzie dalej ? dlatego pytałam się o wagę dorosłych bolończyków. :D
Gosia_i_Luka Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 4 kg w przypadku 4 mies. szczeniaka to baaardzo dużo - za dużo! Przepraszam, że pytam, ale nie pamiętam - czy Paco ma rodowód? Moja Luka ma 4 lata i waży 5kg i też jest duża jak na bolończyka. 8) Jeśli o mnie chodzi, to się cieszę :wink: bo też lubię duże psy. :wink: Na mój gust mogłaby jeszcze przytyć, tak do 30kg. 8) :lol:
Cockerek Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Gosiu, a jak cię ładnie poproszę to wstawisz więcej fotasek Luki? :P Please! Ona jest taka urocza! :P
Agnieszka76 Posted August 12, 2005 Author Posted August 12, 2005 Goia, to Pusia pomimo max apetytu waży o połowę mniej, niż Luka..Wszyscy ciągle myslą, że Pusia to szczeniak i stawiają takie oczy :o jaki im mówię, ze jest już w sumie dorosła i już po sterylce... (Pusia za 3 dni kończy 11 miesiecy, jak ten czas leci..)
Alfa1 Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Ale Draczyn to chyba nie pobijemy,w ciągu 2 tyg.prawie300 :lol:
anushka Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 [quote name='Alfa1']Ale Draczyn to chyba nie pobijemy,w ciągu 2 tyg.prawie300 :lol: doooża zasługa Orsini w tym jest :evilbat:
Gosia_i_Luka Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Cockerek - wrzuciłabym, ale już nie mam... :cry: mam za to słodką Waikiki dla Karki: Gdyby ktoś był zainteresowany, więcej zdjęć z lipcowej wystawy w Gdyni jest tutaj: http://www.lukrowi.pl/galeria/index.php?p=2&id_section=581&id_picture=7167#section Jest parę pudli, papillon, mops, 2 grzywacze...
Cockerek Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Gosia&Luka napisał(a):Cockerek - wrzuciłabym, ale już nie mam... :cry: :cry: :cry: To będę czekać aż zrobisz ;) :P
JustynaJK Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 bardzo ładnych dużo zdjęć i co bardzo ważne opisanych! :D
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Justynka czemu nas opuściłaś. Ja też tu zaglądam ponieważ mija psiapsiuła ma bolończyki i to zw Swiata i vce zw Swiata, a nie ma komputera, więc zdaję jej relację
Recommended Posts