Tomek67 Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Nic się nie zmieniło, Karka. Radom lub Bytom. Za Radomiem: - bliżej ze 100 km w jedną stronę; - mniejsza wystawa. Za Bytomiem: - na razie jestem tylko na tę wystawę namawiany; - chyba będzie tam więcej dogsów i dogomaniaków. Pozdrowionka.
joanna&tobi Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 czesc gosia twoja suczka jest sliczna jesli chodzi o pseudohodowle jest to temat bardzo ciezki i nie mamy na to wplywu. prawie dwa lat a temu kupilam bolonczyka od takiego pseudohodowcy niestety byl ze mna tylko 10 dni , umarl ciezko mi bylo sie z tym pogodzic. mam teraz tobiego moze nie ma rodowodu ale na tym mi nie zalezalo. jest kochany.
Karka Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Trenujecie już ? Postawa , pokazywanie ząbków ringówka itd.... Co do ringówek u BiBi można kupić takie fajne mające pod szyjką szerszą tasiemkę 8)
Karka Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Wygrzebałam takie fotki uśmiech Muminka i Eridanek vel Muminek w wystawowej pozie poważny Ettorek i chłopaki z mamusią jak widać Ettorek jest bardzo znudzony i wogóle uważa ,że pozowanie do zdjęć to wielka głupota ...
joanna&tobi Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 czesc karka masz bardzo ladne pieski a Ettorek to poprostu cudo.
Tomek67 Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Powoli trenujemy. W ząbki daje zaglądać (choć krótko) nam i wetowi. Powiedziałbym, że wetowi dłużej, ale to chyba ze strachu. Liczę Karka, że udzielisz nowicjuszom kilku porad - jak najlepiej przygotować się do wystawy. :wink: :D Psiunki naprawdę piękne - prawie jak bolończyki :P :wink:
Karka Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Dzięki :) Jak każde szczeniaczki fajne :P Tomek jak powiedziałam już kiedyś jesli tylko mogę i potrafię to pomogę i poradzę - nie ma sprawy.Jednak wydaje mi się ,że przygotujecie się wyśmienicie co najwyżej nogi ci zmiękną przed wyjściem na ring :wink:
Karka Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 góral napisał(a):Karka Eridanek na biało-czarno :thumbs: to znaczy ,że Ci się podoba :o Mumiś jest mój cudo miodzio i pięknie sam potrafi stać i patrzeć na mnie z głową zadartą do góry a przy tym ładnie chodzi tak lekko .Po cichu liczę ,że w końcu trafi w wystawowe ręce i pokaże się od czasu do czasu na ringach , gdyby był suczką już by go nie było...
góral Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 No jasne, że mi się podoba, w dodatku ma taki ładny kolorek :iloveyou:
Karka Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 góral napisał(a):No jasne, że mi się podoba, w dodatku ma taki ładny kolorek :iloveyou: taki brudny :wink: i nieuczesany :oops: ale wykąpie , wyczesę i znów bedzie śliczny :)
Tomek67 Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Karka, nie mogę sobie pozwolić na miękkie nogi, bo jak się osunę to głowa trąbnie o ziemię ze sporej wysokości, a że jest już leciwa, to może gwałtownego kontaktu z podłożem nie wytrzymać. :wink: Liczę, że ją wystawisz, albo polecisz jakąś dobrą handlerkę. :fadein:
Alfa1 Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 A gdzie śliczności dziewczynka :( :P Dobrze ze nie mam warunków,bo już bym brała. Stado mi się powiększło o cieczkowce BiBi,pełna chata :cry: ho,ho,ho Tomek chce na Twoje wątłe barki zrzucić ciężar odpowiedzialności za wynik . :wink:
Karka Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Tomek jak bedziesz mdlał to będziemy Cię ratować z dziewczynami :wink: Możesz na nas liczyć :P Alfa słyszałam , słyszałam o cieczce :roll: Fotecki dziewczynki sa na aparacie a aparat wybył z meżem i wróci wieczorkiem późnym :roll: więc chyba dopiero jutro ona może zaistnieć na Dgm-anii
Tomek67 Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Ty mi tu Alfa nie rób kreciej roboty. :bad-word: Bo pojadę do Radomia. :grab:
Karka Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 :roflt: może i moje barki są wątłe ale potrafią sporo znieść :roll:
Alfa1 Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Tomek67 napisał(a):Ty mi tu Alfa nie rób kreciej roboty. :bad-word: Bo pojadę do Radomia. :grab: A co tam w Radomiu :question:
Tomek67 Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 A co tam w Radomiu? No jak to co? Wiadomo - warchoły. :wink: Przeca jest wystawa tego samego dnia co w Bytomiu.
Alfa1 Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Ja tak trochę na bocznym torze i nigdy w Radomiu nie byłam :wink:
Agnieszka76 Posted March 22, 2005 Author Posted March 22, 2005 Karka, piękne te Muminki, cudowne! Mamy chyba nową koleżaknę- witaj Joasi & Tobi! Współczuję z powodu bidulka- Twojego pierwszego Bolończyka :cry: Mam nadzieję, ze pochwalisz się Tobim! To też Bolończyk? :D Pozdrawiamy!
Agnieszka76 Posted March 22, 2005 Author Posted March 22, 2005 O, Karka, pięknego Muminka sobie na tapetę wzięliśmy- mam nadzieje, ze nie masz nic przeciwko temu! Mój mąż jest nim zafasynowany! Pusię nawet chce ogolić na Lwiego pieska... :o Ciekawe, jakby młoda to zniosła...
Karka Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Hallo Agnieszka :) Jak tam Pusia? Tobi to maltańczyk o ile dobrze się doczytałam :) Powoli nadrabiam zaleglości widziałam ,ze brązowy lewek wpadł w oko :wink: śliczności prawda :roll:
Karka Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 co mam się gniewać jak Wam sie podoba foto - to wasze :wink: Pewnie ogolona Pusia byłaby bardzo podobna do lewka :)
Agnieszka76 Posted March 22, 2005 Author Posted March 22, 2005 Dziękujemy, Pusia ma się bardzo dobrze- chodzimy wreszcie na dłuugie spacerki! Nasz pies jest super "zsocjalizowany" - rwie się do zabaw z innymi psiakami, próbował też oststnio wziać udział w meczu z okolicznymi 13 -latkami- został jednak na moja prośbę zniesiona z boiska... Jak się patrzy na te wszystkie cuda to by się chciało mieć je wszystkie,,,to by dopiero radość wielka była! :D
Recommended Posts