Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alutka napisał(a):

DZIENDOBRY ! Zyczymy miłego wikendu :cunao: :kaffee_2: :sabber: :cunao:

Super bichonki:bluepaw: , udane zdjęcie i fajna prezentacja:multi: - niedźwiedź polarny:) :eek2:

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co tu tak cicho, można monolog prowadzić:( a na maltańczykach aż wrze od rozmów. Do zobaczenia na wystawce. A czy wiecie może, kiedy bedą bolończyki?? Gdzie można dostać program? Są aż dwa dni wystawy, nie chcę ominąć białasów.

Posted

Aneane, to chodź do nas na maltańczyki :lol:
Nas w Sopocie nie będzie, kurczę, szkoda, ale za to będziemy się bawić na weselichu :cunao: :eating: :drink1:
Alutka, ten twój michu jest boski, gdzieś juz to zdjęcie widziałam, naśmiałam się :lol: miś polarny na wystawie - tego jeszcze nie było :lol:

Posted

aneane napisał(a):
Miłej zabawy życze na weselu.

No dziękuję, impreza będzie, oj będzie :evil_lol: Z panieńskiego musiałam się urywać na wystawę :roll: więc na weselu sobie odbiję :multi:

Posted

Aneane - nas w Sopocie też nie będzie bo nasza Luna to szczeniaczek i nie ma sensu wlec jej przez cały kraj (ze Śląska). Bardzo bym chciała pojechać zobaczyć białaski. Z tego co wyczytałam na stronie ZK O/ Gdańsk to na wystawie mają być cztery bolończyki na ringu 16 ok.godz. 10.00 w niedzielę. Bardzo Ci zazdroszczę, że będziesz miała okazję je zobaczyć.:-(
Poza tym jeszcze Zawody Pucharu Polski PT no i MISTRZOSTWA POLSKI OBEDIENCE... aż mnie skręca ze złości, że nie mam prywatnego samolotu :angryy:

Posted

Dziękuje Goya za informację, ostatnio jak szukałam na stronie ZK Gdańsk nic konkretnego nie mogłam znaleźć, ale przed chwilą mi sie udało (może dopiero zamieścili).

Posted

Heh, my z Lukrem właśnie na te mistrzostwa się zgłosiłyśmy.:cool1: Także proszę zarezerwować na niedzielę kciuki, żeby biała poszła choć przyzwoicie. :-) Stawka jest zabójcza, także oprócz zabawy nie mamy czego tam szukać... A najgorsze jest to, że ja w pracy chodzę na obcasach, 8 godzin bez przerwy, i moja lewa stopa zaczyna się bardzo konkretnie buntować - rozważam prześwietlenie... :-( Mam nadzieję, że do niedzieli się nie pogorszy... :shake:

Mało czasu było na treningi, baaardzo mało. Zaraz idziemy na ostatni - a potem 4 dni absolutnego-nic-nie-robienia. Niech się nakręci dziewucha na pracę. :cool3:

Cockerek - aż mnie ściska z zazdrości jak czytam o tym weselu! :p Zwłaszcza że moja imprezowa perspektywa jest żadna do 10 września.:roll: Co najwyżej do jakiegoś pubu wyskakuję, ale zwykle po 20 minutach zasypiam na siedząco. :p

Posted

A ja nie mogę kibicować :placz:
Gosia a ty tak imprezować lubisz? No od czasu do czasu można gdzieś wyskoczyć, ale przyznam, ja jestem domatorką :roll:

Posted

Ja muszę powiedzieć, że we wrześniu się wyweseluje - 3 wesela a na dodatek jeszcze ostatnie to moje:) Nie wiem, czy będziemy wytrenowani, czy zmęczeni na swoim?

Posted

Aneane, jej to super wiadomość!!! :multi: :multi: A w jakim stanie będziecie...hm.... Noo, na swoim to zawsze inaczej. Nam tak szybko zleciało że nawet nie wiedziałam kiedy ;) Ale będziemy tu balować, oj będzie impreza na całego!! :drinking:

Posted

Aneane, nic się nie bojaj :lol: Będzie fajnie! A jak szybko!! Zresztą zobaczysz, połowę wesela i to co się działo dopiero ujrzysz na płycie/kasecie :lol:

Posted

aneane napisał(a):
Ja muszę powiedzieć, że we wrześniu się wyweseluje - 3 wesela a na dodatek jeszcze ostatnie to moje:) Nie wiem, czy będziemy wytrenowani, czy zmęczeni na swoim?

łaaał.. no to gratuluje :Rose: małzeństwo to super sprawa... :) prawda Martynko :D

Posted

Gosia: będę trzymała kciuki za Ciebie i Luke :) :loveu: Koniecznie zdaj relację nam (i namów kogoś by filmował albo robił zdjęcia przynajmniej!) :)

Posted

My też trzymamy kciuki za Gosię i najmądrzejszą bolonkę na Świecie. :kciuki::kciuki: W niedzielę jesteśmy myślami w Sopocie. :multi:

Aha, małżeństwo to super sprawa... faktycznie... i dwójka dzieci... i pies też :lol:

Posted

AnnaM napisał(a):
łaaał.. no to gratuluje :Rose: małzeństwo to super sprawa... :) prawda Martynko :D

Nooooo Aniu, skąd ta ironia:wink: Taka kolej życia, pozdrawiam:ylsuper:i dziękuję za gratulacje dziewczyny:)
Dodka będzie musiała się przeprowadzić, teraz to już będzie miała 3 domy. Ale już jej się tam podoba, a zwłaszcza jest zainteresowana kotami odwiedzającymi nasz balkon.

Aha, jak trafię na występ Gosi, to obiecuję zdjęcia.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...