Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wind']Hej, hej :-)

Czepiam sie, ale co z podwojna komenda? Siad to siad, wiec po co "zostan"? :cool3:

Cie choroba, jak mawiał Kierdziołek, toć to wyższa szkoła.:czytaj:
To ja takie same błędy popełniałam,ale moji ulubieńcy to rozumieją:turn-l:
(i wykonują albo nie:oops: )

:tree1: dobrego nigdy za wiele

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wind napisał(a):
Hej, hej :-)

Czepiam sie, ale co z podwojna komenda? Siad to siad, wiec po co "zostan"? :cool3:
BTW odkad trenuje z Aga to nie ma "zostan". Jest albo "siad", albo "waruj" albo "stoj" :-)

Wind, jestem usprawiedliwiona, bo to przecież nie ja wydawałam komendy. :cool3: ;) A moja mama w takie niuanse szkoleniowe się nie wgłębia.;)
U mnie jest również tylko siad, leżeć, bez żadnych zostań czy czekaj - wprowadziłam to po seminarium z Inki. :)

Posted

Gosia_i_Luka napisał(a):

U mnie jest również tylko siad, leżeć, bez żadnych zostań czy czekaj - wprowadziłam to po seminarium z Inki. :)

A ja wprowadzę po Waszym seminarium:multi: A my pływamy w wannie :B-fly: Wind jesteś nieoceniona !:calus: Jeszcze raz wielkie dzięki :Rose:

Posted

Mróz jak nie wiem..palce mi prawie dziś odpały, jak rzucałam Pascalowi piłeczkę na polku.
Alutka, jak Twój rekonwalescent? podoba mu sie pływanie?
Ania...współczujemy Radarkowi...jaki pies lubi zastrzyki:-(

Posted

[quote name='Agnieszka76']Mróz jak nie wiem..
Alutka, jak Twój rekonwalescent? podoba mu sie pływanie?

Dziękujemy Gosi za trochę za trochę wiosny w taki mróz zaraz cieplej.:multi:

Rany dopiero się zagoiły, więc dzisiaj pierwszy raz pływaliśmy. Ale wbrew pozorom , to nie takie proste,jakby się wydawało. Pies się bał dużej wody.
Jakoś poszło.Widać jednak , że noga więcej boli ( została jednak zmuszona
do pracy )Myślę. że to prawidłowa reakcja., Widziałam żal w jego oczkach ( może myślał , że się utopi ).Nie wiem dlaczego, ale wcześniej sam kickał
na trzech łapkach po schodach, a teraz każe się nosić !:niewiem: :hmmmm:

Posted

Biedny Amadeusik :-( :-( . Alutka na pewno teraz go bardziej boli bo musiał rozruszać zastane mięśnie.:shake: Ale z dnia na dzień będzie coraz lepej.

U Radara też już widoczna poprawa, :multi: :multi: nie jest to juz takie czerwone, przygaslo i ładnie się goi :lol: :lol:

Gosia jak popatrzyłam na tą Twoją wiosnę to :-( z tęsknoty. U nas sypie od rana i trzeba przedzierać się przez zaspy. A co będzie jutro :crazyeye: to aż się boję pomyśleć.

Posted

Ech, u nas też okropnie zimno i przed chwilą zaczęło pruszyć (a już powoli robiło się sucho... :roll: ). Mam nadzieję, że nie rozpada się ten śnieg na dobre. :angryy:
Nawet Luce spacery skróciłam do trzech, bo parę dni temu była przecież kąpana i sierść nie zdążyła jeszcze się "zaizolować"...A ten kubraczek..ech...jakoś nie w naszym stylu. ;) :p
Baaardzo tęsknię za wiosną...:-(

Posted

:angryy: :angryy: :angryy:
Właśnie w Panoramie v-ce prezydent Gdańska powiedział (w sprawie tragicznej sytuacji psów w gdańskim schronisku i nadchodzących mrozów), że "wszystkie psy są naturalnie przystosowane do zimy i nawet wyprowadzone na dwór nie zamarzną, a nawet nie marzną"...

Posted

Gosia_i_Luka napisał(a):
:angryy: :angryy: :angryy: że "wszystkie psy są naturalnie przystosowane do zimy i nawet wyprowadzone na dwór nie zamarzną, a nawet nie marzną"...

Faktycznie to jakieś brednie.Chyba że w gdańskim schronisku są same hasky i inne psy północy.Ja w ogóle tego zdania nie rozumiem. Może Ty Gosiu nam wyjaśnisz, jak to mamy rozumieć ? 0X

Agnieszko ! masz rację dzisiaj już było zupełnie inaczej. :lying: Pewnie przekonał się, że mu nic nie grozi:lol: Wczoraj naprawdę nie umiałam sobie
z nim poradzić. Początki zawsze są trudne:eviltong:

Posted

Alutka jak Amadeusik świetnie pływa.:loveu: :loveu: Po mince widac że nie jest mu w tym basenie tak źle :evil_lol: :evil_lol:

Zasypało nas, :placz: :placz: a jaki okropny mróz. Gizmo jest u mnie już drugą zimę ale pierwszy raz widziałam że zaczął podnosić łapki do góry bo mu zmarzły i wieje do domciu co mu się tylko przy huku petard zdarzało :angryy: :angryy:
Ja kce wiosne :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

Kocham palmy !

Czy nikt nie zauważył, że dzisiaj obchodzimy okrągła rocznicę?700 strona !
:Rose: Agnieszko gratulacje !,:tort: :drink1: :eating: :knajpa: :cunao: :kaffee_2:

Posted

[quote name='Agnieszka76']Czemu to ja mam te gratulacje przyjmować ?

No jak to , gdybyś nie założyła stronki .... nasze cuda najukochańsze...
to byśmy się nie" poznali", nie dzielili radościami i zmartwieniami ( niestety)
a tak jest fajnie i rodzinnie.:multi: Szkoda tylko, że nie wszyscy dysponują
czasem, aby z nami pogadać. Bądzmy jednak dobrej myśli, że się to zmieni
:agrue: :ices_bla: :user: :bye:

Posted

Sie dołączam do gratulków dla Agi i wszystkich!!!:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
:cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:
:drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1:

Posted

No Gosia, tego ostatniego widoku to ja nie zazdroszczę :shake: :razz:

A Luczka taka biedna: tak ładnie prosi i tak ślicznie patrzy. Ciekawe czy pani sie z nią bawi czy biedna Luczka musi czekać na zmiłowanie pańskie :roll: ;)

Posted

No to za kolejne 700 stron
:drink1: :drink1: :cunao: :cunao: :drink1: :drink1:

Dzisiaj z tym mrozem to już przegięcie. A to dopiero początek :angryy: :angryy:
Do tego doszło że psom pod kombinezony jeszcze koszulki musiałam ubrać.

Luka jak zwykle bezkonkurencyjna. :klacz: :klacz: :B-fly: :B-fly:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...