Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cockerek']:crazyeye: A ja tu kisze ogóry w zwykłym bloku :roll:

No Cockerku nie bądż taka skromna, bądż co bądz mieszkasz w Stolicy
pierwszych władców piastowskich , na Pojezierzu Gnieżnieńskim i masz
słynne Gopło i Drzwi Gnieżdzieńskie.:laola:
a ogóry sobie kup gotowe .

Ania - k jak sama napisałaś n a r a z i e ( wszystko przed Tobą ):smilecol:

:tree1: dobrego nigdy za wiele

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ile razy ja się juz zastanawiałam, dlaczego akurat tu była pierwsza stolica. Taka dziura. No ale jednak władcy tu mieszkali, a żeby było śmieszniej, mieszkam dokładnie na wzgórzu Lecha :grins: . Ja sobie teraz siedze w cieplutkim mieszkanku, a kiedyś tu rycerze na koniach ganiali :lol:
Ale i tak wolałabym mieszkać nad morze, uwielbiam morze :loveu: albo w górach właśnie. No to wiesz juz dlaczego ci zazdroszczę.

Posted

Alutka ani się obejrzysz a psiak będzie zdrowy;) Trzymam mocno kciuki by wszystko poszło jak płatka :bigok: i psiak szybko wrócił do zdrowia .
Cockerek mieszkasz w pięknym mieście:multi: Gniezno to prawie moje drugie rodzinne miasto -cała prawie rodzina ze strony ojca mieszka nieopodal Gniezna :multi: Mam wielki sentyment do tego miasta

Posted

Karka napisał(a):
Cockerek mieszkasz w pięknym mieście:multi: Gniezno to prawie moje drugie rodzinne miasto -cała prawie rodzina ze strony ojca mieszka nieopodal Gniezna :multi: Mam wielki sentyment do tego miasta

Taaak?? :razz: A gdzie dokładnie? :razz: Hm, to pewnie niedługo wpadnieszdo mnie na kawkę? :multi: :razz: Serdecznie zapraszam! :D

Posted

Cockerek rodzina moja taty mieszka w Zdziechowie i w Łabiszynku :multi: Niestety ostatni raz byłam tam w 2004 roku:shake: trochę mi tęskno :placz: napewno w tym roku będę w Poznaniu :multi:

Posted

Łabiszynek to jakies 3 km ode mnie :multi: ja tej ale bliziutko, jakbyś była tu kiedyś, to nie ma siły, musisz wjechać. A jak się dowiem (a dowiem się na pewno :evil_lol: ) że byłaś i się ukrywałaś, to wiesz :mad:

Posted

Prawda Łabiszynek to rzut beretem od Ciebie :lol: Oczywiscie jeśli będę w tych okolicach nie omieszkam wprosić się na kawę :multi: :multi:

Posted

Noo, tam to koniecznie, musi być. Mnie się juz tak do katowic spieszy, tyle ludzi mam spotkać. Mam nadzieję że Nelce nie zachce się mieć akurat cieczki :mad:

Posted

No jak mi taki numer odwali, to się naprawde wścieknę. NIe po to tyle czekam, żeby mi pinda mała plany pokrzyżowała ;) Karka, a ty będziesz wystawiać?

Posted

Wystawiaj, wystaiaj, a co se będziesz żałować ;) Ja to sobie tak piszę, że może tu czy tam pojadę, a jak mi się okaże że Nela wystaw nie lubi? :shake: Coś tam jej nie spasuje i klops. Raczej strachliwa to nie jest, ale za to za bardzo przyjacielska :roll:

Posted

Cockerek napisał(a):
Wystawiaj, wystaiaj, a co se będziesz żałować ;) Ja to sobie tak piszę, że może tu czy tam pojadę, a jak mi się okaże że Nela wystaw nie lubi? :shake: Coś tam jej nie spasuje i klops. Raczej strachliwa to nie jest, ale za to za bardzo przyjacielska :roll:
Jeśli się niczym nie zrazi, to napewno wszystko będzie ok. Jeśli jest śmiala i nie tchurzliwa to wystawy nie powinny jej sie nie spodobać

Posted

Cockerek napisał(a):
Draczyn, toś mnie teraz pocieszyła i mam nadzieję że tak będzie. Mój TZ mówi że ja to zawsze szukam dziury w całym :roll:
No wlaśnie, tak myśląc to ściągsz na siebie nieszczęścia. Trzeba myśleć pozytywnie:multi:

Posted

Dokładnie jak mówi Draczyn trzeba myśleć pozytywnie ;) Nelcia jest przyjacielsko nastawiona do wszystkich więc wystawy n ie powinny być dla niej stresem :multi: Tylko Ty musisz spokojnie podejśc do sprawy;)

Posted

OOO:loveu: coś mi się widzi, że w Katowicach dogomaniacy będą prawie
w komplecie. .:klacz: :klacz: :klacz: My też się wybieramy:multi:

:tree1: dobrego nigdy za wiele

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...