Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:x-mas:Ja też życzę Wam Wszytskim spełnienia marzeń, spokoju, radości, czerpania z życia samego dobra, dystansu do rzeczywistości, poczucia humoru, a dla Waszych pociech zdrowia, dużo spacerków i samych przysmaków!:x-mas:
Gosia, przepiękna Luczka wigilijna. Pascal dziś robił za czarną owcę z szopki. Przez cała wilgilię próbował zaprzyjaźnić sie z kotami mojej mamy, ale te miały go gdzieś:B-fly:. jutro zaś z powodu ślubu i przyjęcia weselnego mojej siostry jedzie na "zsyłkę" do teściów - nie chcemy go zostaiać samego na tak długo, a tam będzie miał pieska do towarzystwa- ciekawe, jak zniesie ta rozłąkę z nami..

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najedzeni i rozleniwieni odpoczywamy.:great:
Cieszę się,że foteczki się podobają - oto druga tura.:great:

Jest tam coś dla mnie??

Wyginam śmiało ciało :ylsuper:

Cześć, babcia! :bday:

Siem najadłam... :great:

Dziadek, co tam masz za prezenty w tym worku??:multi:

No, dziadek, daaaaj, nie bądź taki!

Eeech, pieskie życie...:cry:

MAM PREZENTY!:laola:

Posted

Aniu, cieszę się, że foteczki się podobają.:lol: Mam na Święta fajowy sprzęcior Sony do przetestowania, to testuję ile wlezie.:jumpie:

Wpadam na chwilkę, bo zaraz wybywamy do rodzinki na dalsze świętowanie.:-D Luczka tym razem zostaje w domu (jedziemy tam, gdzie jest Luki "ukochana" :cool2: Suzi...) - jeszcze nie jest dostatecznie przyzwyczajona do klatki, a nie chcę, żeby się stresowała. Poza tym nie zniosę tego darcia się dwóch psów przez 5 godzin...:lookarou:

Luczka ostatecznie dostała zabaweczki i smakole.:x-mas: Ale postanowiłam, że kupię jej prezencik poświąteczny:
http://members.lycos.co.uk/psklep2/images/snakesj11.jpg
:lol:

No, lecę, bo jeszcze wyszykować się trzeba.;-)
Życzę wszystkim, aby Święta mijały spokojnie, na słodkim lenistwie.:-D

Posted

Gosia, Luczka super wyszła i taka śmieszna jak grzebie w tym worku :lol: A ten aparacik to twój? Bo my soniaka na święta sobie sprawiliśmy i mężulek cały czas siedzi i testuje. Fotki fajne wychodzą, tylko Nela taka niefotogeniczna, brudas jeden :lol:

Posted

Cockerku, obejrzałam foteczki Nelki - cudna jest! I jeśli ona jest brudna, to moja Luka to kocmołuch (dlatego fotki głównie cz-b i w sepii :lol: ). Muszę ją koniecznie w tygodniu wyczesać i wykąpać (eeechhhh :cool2: baaaardzo mnie to "cieszy" :cool2: ).

A big Soniak niestety nie jest nasz; tata pożyczył z pracy.:) Noo, ale mogę się pochwalić, że dostałam pod choinkę małą cyfróweczkę, tylko moją.:jumpie:

Właśnie wróciliśmy; wymiziałam Suzi, która mnie po prostu rozwala. Podczas głaskania wyje bowiem i piszczy, jakby ją kto zażynał - to wszystko ze szczęścia!:haha: Ale ktoś postronny mógłby pomyśleć, że jej nie głaskam, tylko obdzieram ze skóry. :cool2: Luczka za to mało co nie zwariowała, jak wróciliśmy - dawno nie zostawała sama na tak długo... Ale zniosła to bardzo dzielnie! :-D

Posted

Gosia_i_Luka napisał(a):
Cockerku, obejrzałam foteczki Nelki - cudna jest! I jeśli ona jest brudna, to moja Luka to kocmołuch (dlatego fotki głównie cz-b i w sepii :lol: ). Muszę ją koniecznie w tygodniu wyczesać i wykąpać (eeechhhh :cool2: baaaardzo mnie to "cieszy" :cool2: ).

Na serio ona juz brudas była. Teraz po kapieli nałożyłam jej trochę olej, więc teraz z kolei jest tłusta :lol: Ale wreszcie ładnie spojrzała w aparat więc zaraz i tę fotkę umieszczę.
Nie lubisz kąpać Luczki? No, może ja też nie przepadam za tym suszeniem itd. ale za to po kąpieli taka odmiana że miło popatrzeć ;)
A czarno-białe zdjęcia mają swój urok, i nie tylko kryją pewne wady ;)

Posted

Ano jest jest. Możesz sobie porównać zdjęcia Neli normalnie kiedy nie ma oleju, i te które zaraz wstawię. Włos jest wtedy oklapnięty, robią się strąki, ale za to jest to dobra odżywka dla włosa ;)

Posted

Gosia przed chwilą doczytalam się ,że pytałaś na "ósemce" o portugalskie psy wodne .Jest hodowla w Czechach tej rasy" Od Emy Destinove'' www.odemydestinove.com Pavlina to miła o otwarta dla zainteresowanych rasą osoba. Jej psy są nie tylko psami wystawowymi ale również pracującymi :-D a to coś dla Ciebie :)

Posted

Karka napisał(a):
Gosia przed chwilą doczytalam się ,że pytałaś na "ósemce" o portugalskie psy wodne

Ciekawe. A właśnie o tym z Gosią ostatnio pisałyśmy, że ja lubię takie wielkie włochacze :jumpie:

Posted

Miałem dobrą wolę cyknąć Carmen kilka fotek w twarzowym wdzianku ortalionowym, kupiłem film i... kicha - siadła bateria. No, ale jak już jest film, to po Nowym Roku coś wkleję:sg168:

Posted

Ponadto mamy nawrót brązowienia oczek i babcia wynalazła jakąś psią klinikę w Lublinie i pewnie czeka nas wyjazd tamże, a nie lubię tam jeździć, bo 20 km na wschód od nas końcvzy się cywilizacja. Jakieś inne powietrze, domy, ludzie i język...:lol:

Posted

Może... Czasami tak sobie myślę, ale czekam na wyrźną opinię jakiegoś weta. A zwiedziliśmy ich sporo. Żaden tego nie sugerował. No i Royal Canin, to przecież bardzo dobra karma jest...:nonono2:

Posted

Karka napisał(a):
Niestety jutro do pracy :puppydog:

:sadCyber: Sercem jestem z tobą :flasings: A ja tu narzekam, że w tym roku od razu drugiego do pracy wracamy :oops:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...