Gosia_i_Luka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Ja kupuję opakowanie 800 gram - kosztuje 15-18 zł. Z mniejszych paczek jest jeszcze 3-kilowa, ale wolę kupować częściej, ae mieć pewność, że susz jest jak najświeższy... Myślę, że warto spróbować, bo moja Luka naprawdę bardzo wybrzydza przy suchym (zajada wszystko inne, ale suchego nigdy dobrze nie jadła). Z tym że jest to karma dla psów dorosłych - nie wiem, czy dla szczeniąt też dostaniesz tuńczykową... :roll:
Gosia_i_Luka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Wstyd się przyznać, ale zapomniałam o Luki ... 4 urodzinkach!!! Dzisiaj mój najukochańszy Lukierek kończy 4 latka! :D :D :D Oby już zawsze była w tak dobrej formie, jak teraz i oby zawsze miała tyle energii do życia i wspólnych spacerów, ćwiczeń, zadań, oby zawsze przynosiła mi tyle radości i satysfakcji, oby zawsze rozpromieniała nasz dom i oby nigdy nie znikał z jej mordki ten cudowny uśmiech, którym mnie dzisiaj tak wesoło uraczyła! :D :D :D Moja najsłodsza bolonko - ŻYJ 100 LAT!!! :smilecol:
Agnieszka76 Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 Sto lat dla Luczki! Zdrowia, energii, dobrego humorku i eszystkiego naj naj naj życzą Aga, Irek , Pascal i Pusia na pewno też! :new-bday: :BIG: :multi: :popcorn:
Cockerek Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM !!! :BIG: :new-bday: Do życzeń dołącza się Neluszka i Toffi :P
AnkaW Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Jejku :o Luka ma już 4 latka :o Jak ja opisujesz to zawsze mam wrażenie że jest najwyżej dwulatką. Taka wesoła, radosna :lol: LuCzka wszystkiego naj naj naj dobrego żarełka długich spacerków i miłości bez końca :new-bday: :BIG: :BIG: Anka z Gizmo i Radarkiem :angel:
AnkaW Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Karka ten brudasek jest przewspaniały :angel: :angel: :angel: Gizmo często taki z błoni wraca :evilbat: tyle tylko ze nie futerko a skórkę ma całą w błocie oblepioną :lol: :lol:
Gosia_i_Luka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Dziękujemy pięknie za życzonka! :D Luka z braku prezentu z prawdziwego zdarzenia (ta skleroza :oops: ) dostała kulę z króliczego futerka, którą dziś zakupiłam dla koteczki. Ale na szczęście okazało się, że kocina została zaadoptowana i nie będzie musiała mieszkać w biurze! :D :D :D Przygarnęła ją jedna z nauczycielek dla swojej mamy! :D Teraz tylko trzeba trzymać kciuki, żeby kicię zaakceptowała kotka tej Pani, ale jestem dobrej myśli! :D Moja mama prowadziła dziś przez cały dzień negocjacje z tatą, bo tak zakochała się w kici, że zapragnęła kota. 8) Tata się nie zgodził. 8) Ja nie jestem załamana, bo jeśli chcę w przyszłości pertraktować w sprawie drugiego psa, to kot by mi w tym nie pomógł. :wink:
Alutka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Luczko ! zyj nam długo długo zdrowo i szczęśliwie :new-bday: Bądż zawsze pełna werwy, a Twój unikalny uśmiech niechaj napełnia Twój dom radością :smilecol: Do życzeń dołączają się : Anabella, Naomi , Tosia , Uncja, Uranka, Bazia, Amadeus, oraz dwie Alutki ( Priscilla i Iga ) :tort: :drink1: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: y
Karka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Luczka niech nam żyje 1000 Lat :new-bday: :BIG: Wszystkiego Najlepszego z Lewkowa :D Gosia a co to maleńkie czekoladki :roll:
Gosia_i_Luka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Karka, no nie takie maleńkie :wink: to portugalczyki! :D Luczka jeszcze raz pięknie dziękuje za piękne życzenia! :D A ja się dziś nie nudziałam na porannym spacerku... :wink: Idziemy sobie z Luczką, nagle patrzę, a idzie cuś małego, białego i kudłatego (okazało się to strzyżonym bezrodowodowym bolończykiem, chociaż sierść kropka w kropkę jak maltan :roll: ). Psiak prowadzony na flexi przez starszego dziadka. Kocham ludzi, którzy uważają flexi za przezroczystą! :evil: Na wstępie więc piesek oplątał linką moje nogi i Lukę, która już zaczęła bulgotać. Piesek zaczął tańcować Luce po głowie, co ona uuuwieeelbia :roll: :evil: , więc zaczęła na jego harce odpowiadać pokazaniem zębów. Dziadek oczywiście nadal nie zamierza skorzystać z przycisku blokującego smycz. :roll: Na dodatek mówi do mnie: "pewnie ona jest już starsza, że nie chce się bawić" (co jak co, ale zabawa w plątaninie smyczy, z czymś skaczącym jej po głowie chyba nie należałaby do najprzyjemniejszych). Zwróciłam więc delikatnie uwagę, że ona lubi się bawić z pieskami (hihi, nie chciałam psuć opinii rasie :wink: 8) ), ale raczej nie na smyczy na środku ulicy... :roll: Na co dziadek spojrzał na mnie wymownie, z lekką złością w oku i rzekł: "jakby Pani ją częściej puszczała, to by lubiła się bawić". 8) Ubóstwiam takie dyskusje. 8) Oczywiście potem jeszcze dowiedziałam się, że JAK TO?? SUKA MUSI MIEĆ CHOĆ RAZ SZCZENIACZKI!!! :lol: Najlepiej pewnie z jego, super ekstra rasowym pieskiem. :roll: :wink: I, uwaga! "Musi Pani wiedzieć, że suczki lubią się bawić tylko wtedy, gdy mają cieczkę!" (cytat dosłowny, z akcentem na "tylko wtedy") :lol: . Ludzie mnie załamują. :roll:
Wind Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Gosiu, Spoznione, ale bardzo szczere zyczonka dla Luki od cioci Wind i Majutka :D :D :D Powiedz jej, ze systematycznie sledze jej losy i postepy jakie czyni w nieprostej dziedzinie obedience :-) Nieustannie tez trzymam kciukasy za Wasze postepy i co mnie niezmiernie cieszy, zapal w systematycznych treningach :-) A jak Wasze treningi? Chyba juz wkrotce bedziecie mialy oficjalny egzamin obedience, prawda?
Gosia_i_Luka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 No tak, rzeczywiście egzamin się nam pod koniec listopada szykuje, ale cały czas się waham, czy przystąpić. :roll: Luka zaczęła treningi z miesięcznym opóźnieniem, nadal potrafi mi się wyłamać (jak widać po egzaminie próbnym - spaliła właściwie wszystko :wink: :roll: )... Wind - będziesz na seminarium?? :)
Wind Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Gosiu, Na seminarium mnie nie bedzie. Na poczatku grudnia mam praktyczne seminarium a agility z Grygarem i pewna bylam, ze z obedience tez takie bedzie :( Mam jednak nadzieje, ze na jakims kolejnym, gdzie mozna bedzie przyjechac z psem i skorzystac z praktycznych wskazowek wykladowcy na pewno sie pojawie :D
AnkaW Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Radarek dziś kończy 4 miesiące, ale prezent dostał już wczoraj i jest nim niezmiernie zachwycony :evilbat: co widać na załączonym obrazku
Agnieszka76 Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 Ania, toż to mina pod tytułem - "zdejmij to ze mnie, zdejmij to ze mnie!". Wszystkiego najlepszego Radarku, niemal rówieśniku mojego rozbójnika! :BIG: Nasz psiak wczoraj się obraził, bo nie podzielilismy sie z nim chińszczyzną zamówioną na wynos...wylał wodę z miski, wyniósł się z nią do pokoju, wskoczył na sofę i obgryzał swoje poidełko z miną : "jaki ja jestem nieszczęśliwy, muszę zadowolić się tą wstrętną plastikową miską, a oni jedzą takie dobre rzeczy..." Nie musze chyba dodawać, że w swojej drugiej misce miał pełno karemki suchej..
Gosia_i_Luka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Radarku - WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ!!! I niech wreszcie to z Ciebie zdejmą. :evilbat: :lol: :lol: :lol: Wind... :cry:
anushka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Anczysko kto to widział tak męczyć psa :o :o ,weź mu to zdejmij bo dryndam do TOZ-u 8) ,i proszę wkleić fotkę ze szczęsliwym Radarkiem bez prezentu :lol: wszystkiego naj !!!!!!!!!!!!Radar i oby jak najmniej taki prezencików,albo takich które przynajmniej bedą miały męski kolorek :lol:
Tomek67 Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Sto lat dla Radar'skiego :wink: :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: PS. A czy widzicie, że teraz Ancyny mąż będzie chodził w zimie w pulowerku, a nie w prawdziwym swetrze z rękawami? :lol: :wink:
Alutka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Radarku a mały radarek nie znarznie ? Poproś wujka Tomka o futeralik to Ci pożyczy, o ile dobrze pamiętam to powinien pasować ! :PROXY5: Rośnij zdrowo , wymieniaj szybko zabki, i bądz szczęśliwy (obyś już nigdy nie miał takiej minki jak na zdjęciu ) :Rose: :baby: :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 A co ja biedny bez futerału pocznę? :( :niewiem: Zresztą - z pewnością na Radara będzie zbyt duży! :lol: :wink:
maga18 Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 no nie ladnie.. a na grzywkach sie Ania nie pochwaliła ;) STO LAT, sukcesow na ringach i duzoooo panienek w przyszlosci!!! :BIG: :new-bday: :tort: :beerchug: :drinking: :new-bday: :BIG:
Karka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Dla Radarka pyszny mięsny torcik :tort: i wszystkiego Naj :BIG:
AnkaW Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Radarek baaardzo dziękuje :lol: :lol: i z prezenciku jest juz coraz bardziej zadowolony :wink: Tomek - futeralik by się przydał jak najbardziej a że troszeczkę za duży to sie przytnie :lol: :wink: :evilbat:
AnkaW Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Czyż nie wygląda na szczęśliwszego :lol: :lol:
Recommended Posts