Tomek67 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Karka to kochana kobieta jest i z pewnością się zgodzi! :lol: :wink: A Eklerkowi nie będę dokuczał, bo obiecałem z wiadomych względów... :wink: Ale niech no tylko kwarantanna się skończy, to już pogadam sobie z zającem! :evilbat: :lol: :wink:
Alutka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 No to mamy Tomka Dyrektora bananowego członka . :wink: :multi: :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Troche urzędowej powagi i moherowej skromności proszę zachować, bo obetnę członk..om subwencje i dotacje! :evilbat: Alutka - ja mam dużo koszulek made by Banana Republic, ale czarny jeszcze nie jestem! :evilbat: Aniuka - poprawki w cudzym tekście bez uzgodnienia z autorem są naruszeniem praw autorskich i wszelakich i jako takie zagrożone jest batożeniem snopkiem na gołe pupsko oraz pokutę w czarciej gardzieli!!! :evilbat: :lol: :wink:
Eclairs Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 :laola: Jak fajnie! Wróciło życie na nasz topic! A wszystko dzięki już nie tak całkiem gołej pupci Mumisia :wink:
anushka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Dyrektor Zatwierdzający Stowarzyszenia Różnorakie i Ich Prezesów Koniecznie Pogiętych napisał napisał(a): poprawki w cudzym tekście bez uzgodnienia z autorem są naruszeniem praw autorskich :megagrin: to jest zaleta ówczesnych dziennikarzy 8) Dyrektor Zatwierdzający Stowarzyszenia Różnorakie i Ich Prezesów Koniecznie Pogiętych napisał napisał(a):zagrożone jest batożeniem snopkiem na gołe pupsko oraz pokutę w czarciej gardzieli Szanowny Pan Dyrektor szaleje z wyobraźnią :o :o :o posuwa się się ciut za daleko :evilbat:
Tomek67 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Eclairs napisał(a)::laola: Jak fajnie! Wróciło życie na nasz topic! A wszystko dzięki już nie tak całkiem gołej pupci Mumisia :wink: Yeaah... Gołe pupy ciągle budzą emocje! :lol: :wink:
Tomek67 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Ania-k napisał(a):Dyrektor Zatwierdzający Stowarzyszenia Różnorakie i Ich Prezesów Koniecznie Pogiętych napisał napisał(a): poprawki w cudzym tekście bez uzgodnienia z autorem są naruszeniem praw autorskich :megagrin: to jest zaleta ówczesnych dziennikarzy 8) Dyrektor Zatwierdzający Stowarzyszenia Różnorakie i Ich Prezesów Koniecznie Pogiętych napisał napisał(a):zagrożone jest batożeniem snopkiem na gołe pupsko oraz pokutę w czarciej gardzieli Szanowny Pan Dyrektor szaleje z wyobraźnią :o :o :o posuwa się się ciut za daleko :evilbat: Ty się Aniuka nie złość, bo czerwone przez puder przebija!!! :evilbat: :lol: :wink:
anushka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Tomek67 napisał(a): Ty się Aniuka nie złość, bo czerwone przez puder przebija!!! :evilbat: :lol: :wink: ja się wcale nie złoszczę tylko zaczynam się bojać :o a tego pudru to ja chyba od niedzieli niie domyłam :niewiem:
Alutka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 No co panie Dyrektorze sam mówiłeś, że jesteśmy bananowymi członkami, a że ja jestem tylko fifty fifty, :oops: no to masz jednego pełnowartościowego bananowego członka Koszulkę załóż podniesie prestiż :wink: :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='Ania-k'][quote name='" Szanowny Pan Dyrektor szaleje z wyobraźnią :o :o :o posuwa się się ciut za daleko :evilbat:[/quote'] , a może mu uderza jak to się mówi " woda sodowa do głowy ". Jak to po wyborach zwykle bywa. E tam fajnie jest! Zobaczymy jaki budrzet ustali. To dopiero będzie zabawa. :roflt: :D dobrego nigdy za wiele
anushka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Alutka napisał(a): To dopiero będzie zabawa. :roflt: aaa to to na bank :lol: ale tego budżetu to ja widzieć nie chcę,on gdzieś pisał,że jest skąpy :lol: to na wiele nie liczę,byleby było na waciki :lol:
Alutka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 no i na banany...... :evilgrin: :D dobrego nigdy za wiele
anushka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='Alutka']no i na banany...... :evilgrin: :D dobrego nigdy za wiele Alutka za refleks :klacz: :klacz:
Alutka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Dzięki pani prezes za uznanie :modla: może jakaś podwyżka będzie albo premia ? :evil_lol: :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Podwyżka to będzie, ale cen gazu, prądu, paliwa i za wywóz śmieci... :evilbat: A premia - dla Pana Dyrektora! :evil_lol: :HUT012:
anushka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Alutka napisał(a):Dzięki pani prezes za uznanie :modla: może jakaś podwyżka będzie albo premia ? :evil_lol: :D dobrego nigdy za wiele :shock: na dobry początek musi jednak wystarczyć :lmaa: :kiss_2: i to wcale nie znaczy pocałuj mnie w pooope :lol:
Alutka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Ten rząd długo nie przetrwa. Będą nowe wybory ! :nono: :D dobrego nie za wiele
anushka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Tomek67 napisał(a):Podwyżka to będzie, ale cen gazu, prądu, paliwa i za wywóz śmieci... :evilbat: A premia - dla Pana Dyrektora! :evil_lol: :HUT012: ale nam się dyrektorek trafił :o :o nie dośc,że pesymista to jeszcze zachłanny :lol: :wink:
Alutka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 odszukać Jego teczkę ( szkolną ) ! W trybie pilnym !!!!!!!!! :evilbat: :D dobrego nie za wiele
anushka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='Alutka']odszukać Jego teczkę ( szkolną ) ! W trybie pilnym !!!!!!!!! :evilbat: :D dobrego nie za wielebuahahaha Alutka ty nawet wiesz od czego zacząć :evilbat: za bystrość :klacz: :klacz:
Tomek67 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Cieszcie się, że nie jestem Ojcem Dyrektorem, tylko Panem Dyrektorem :wink: Chociaż... :hmmmm: Takie radyjko ... Dogomaniackie... :lol: :wink:
Alutka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Nie ważne jak się zaczyna ! ważne jak się kończy !!!!!!!! :calus: :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Tomek67 napisał(a):Cieszcie się, że nie jestem Ojcem Dyrektorem, tylko Panem Dyrektorem :wink: Chociaż... :hmmmm: Takie radyjko ... Dogomaniackie... :lol: :wink: Widzicie już kładzie łąpę na media
Tomek67 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Ale klakier z tej Aniuki! :evil: Tylko by buhahała i buhahała Alutce! :evilbat: PS. Teczki mojej nie szukać bo dawno już spalona! :evilbat: Kwerendarze szkolnych archiwów nie mogli uwierzyć, że można mieć tak maksymalnie fascynujące świadectwa i opinie, że uznali, żem Szatan z Siódmej (i każdej - przyp. autora) Klasy. Rzucili więc me hagiografie na stos sardanapalowy i po ptokach. Spłonęły ogniem niewinności. :evilbat: :lol: :wink: :(
Alutka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 No to się jeszcze okaże !Jak się dobrze poszuka to coś się znajdzie. Nie bój żaby :o Primo !~ja też mogę mięć poparcie ! :buzi: dla Ani. A ty co zazdrosny jestes czy co ? :grins: :D dobrego nigdy za wiele
Recommended Posts