Draczyn Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Ten Twój Pascal niezwykle jest urodzwy. Bardzo mi się podoba
Agnieszka76 Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 Dziękujemy Draczyn! Jak tylko będe miała możliwość powklejam jego fotki, obiecuję!
Draczyn Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 No to my z buldożkami czekamy na duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo pięknych fotek
Gosia_i_Luka Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 zachraniarka napisał(a):to może Gosia napisze z 3 zdania o Ludwiczku jak to wygląda z boku, bo moje zdanie może być nie obiektywne :roll: Moim zdaniem zbyt wczesne szkolenie zdecydowanie nie jest wskazane! Ludwik jest o wiele ZA grzeczny, ZA posłuszny i ZA bardzo wpatrzony w swoją Pańcię, co wprawia w wielkie kompleksy pozostałych kursantów na czele ze mną i z Luką. :lol: :lol: :lol: To wczesne szkolenie musi mieć jakiś jeszcze niewyjaśniony przez behawiorystów wpływ na psychikę młodego psa - bez dwóch zdań! :roll: :lol: A na domiar złego wywołuje zmiany w kręgosłupie szyjnym szczeniaka - bo przecież jak długo można zadzierać łepek, aby wlepiać ślepka w Pańcię?? :lol: Aga - Twoje posty zawsze poprawiają mi humor - na dodatek cieszę się BARDZO, że tak Ci się podoba szkolenie Pascala! :D Ale uważaj - jeszcze trochę, a będziesz miała takiego ANIOŁA jak Ludwiczek! :angel: :lol:
Agnieszka76 Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 Taaa...poszliśmy na wybory a aniołek w tym czasie pogryzł mojego kapcia- jest większy dużo od Pusi i ochrona butów w postaci stawianie ich na komodzie niewiele daje..Zaraz poproszę Pankwoca o jakąś fotkę- niestety- z komórki...
Agnieszka76 Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 Oto Pascalek: On jest strasznie ruchliwy, trudno go uchwycić
Agnieszka76 Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 Zdecydowanie lepsze będą, jak zaczniemy wychodzić na dwór!
AnkaW Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Agnieszka, jaki on jest śliczny :angel: :angel: i jak już urósł :lol: My z Radarem też ćwiczymy siadanie, łapkę i leżenie, w domu wychodzi nam to praaawie super, natomiast na spacerku kiepścieńko :cry: tyle dookoła się dzieje :roll: . Ale to dopiero początki, nie odpuszcze tak jak zrobiłam to z Gizmem i diablątko musi teraz chodzić na smyczy.
AnkaW Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Tomek67 napisał(a):Doberek :P :wink: A może cosik więcej, a może od razu dobranoc :evilbat:
Tomek67 Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 A co chcesz? Dla Ciebie wszystko! :lol: :wink:
Agnieszka76 Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 Pascal to dosłownie worek przepływowy- ile on moze zjeśc- już sie zastanawiam, może ja mu za mało daję- on jest ciągle głodny! Je nawet suchą karmę! No i lata jak szatan , przez co ciągle pije i sika. Juz zaczynam się martwić, czy go nie przeziębiłam, ale on chyba jak małe dziecko- nie umie długo trzymać ..
AnkaW Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 A ja znowu jestem zdziwiona :o bo Radar w domu się nie zesika, nawet jak siedzi 6 godzin, ale kooopsko to potrafi uwalić w tym czasie nawet 2 razy :evil: Myślałam że to drugie łatwiej utrzymać, ale myślę że to zasługo kota, bo jak na przyłapałam Radarka na sikaniu i delikatnie go potelepałam i skrzyczałam, kot tak na niego naskoczył że nie mogłam ich w domu połapać. Mały tak się przestraszył że od tej pory nie sika. :oops:
AnkaW Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Tomek67 napisał(a):A co chcesz? Dla Ciebie wszystko! :lol: :wink: Czy Ty wiesz co mówisz? :evilbat: bo jak sobie zażyczę ...... :roll:
Tomek67 Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Tylko nie każ mi księżyca zapierniczyć z nieba - niech tam wisi po wieki... :wink:
Agnieszka76 Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 Aniu, z Pusią było tak samo jak z Radarkiem (choć ja nie mam kota, wiadomo- alergia, ale za to jestem wielką fanką twojego kocurka :D ). Pascal siedzi na "kwarantannie", więc nie ma szans sikać gdzie indziej, niż w domku. Na szczęścia załapał, ze sikanie za gazetę się bardzo opłaca i tam sika właśnie. Za to koopę robi dokładnie obok. Mój dom jest przystosowany do zwierząt- mam przecież drugiego szczeniaka w okresie jednego roku, więc w przedpokoju, gdzie mieści się ubikacja Pascala leży kupiona na wyprzedaży wykładzina PCV. Uwielbiam ciekawe, piękne wnętrza, ale zdecydowanie bardziej uwielbiam zwierzaki :lol: Odliczam już dni do spacerków- dobrze, ze jesień taka piękna
Agnieszka76 Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 Zdjątka sprzed tygodnia, z jeżykiem!
AnkaW Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 [quote name='Tomek67']Tylko nie każ mi księżyca zapierniczyć z nieba - niech tam wisi po wieki... :wink: Tomek - jeden taki już księżyc ukradł i teraz prezydentem zostanie :lol: :lol: więc to może nie byłby taki głupi pomysł :wink: - znajomy prezydent :oops: Radar w hodowli też był uczony na gazetkę, ale ja nie chciałam tego stosować tylko od razu trawniczek, co bym nie musiała tak jak Tomek z gazetą później na polko biegać :evilbat:
Tomek67 Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Dobranoc, moi Mili Vanili :lol: :wink: Tą razą specjalne dobranoc WuAnce :buzi: :wink: :lol:
Gosia_i_Luka Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [quote name='AnkaW'][quote name='Tomek67']Tylko nie każ mi księżyca zapierniczyć z nieba - niech tam wisi po wieki... :wink: Tomek - jeden taki już księżyc ukradł i teraz prezydentem zostanie :lol: :lol: Ja jestem załamana. :evil: To był dla mnie wielki szok. :-? Do końca byłam pewna Tuska... :roll: Nie uznając tych wyborów bojkotuję dziś zajęcia ze statystyki i zostaję w domu. 8)
Gosia_i_Luka Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Agnieszka! Pascal to istny CUD, & (orzeszki :lol: ) :angel: :angel: :angel:
Tomek67 Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Gosia - poczytaj sobie na offie topik "no to wybraliśmy" i pogódź się ze studiami :lol: No, ale swoją drogą statystyka to wredoctwo :wink:
Gosia_i_Luka Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 http://kasumi.drstorm.org/~drstorm/jakbynamsieudalo.wmv :drinking:
Amelia23 Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Gosia, ale trafiłaś.... :ylsuper: :wallbash: ( co teraz będzie...,buuuuu :bigcry: ??!!!!)
Gosia_i_Luka Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Na pocieszenie naszych zbolałych serc i umysłów... jesień w Parku Oliwskim: ps. a co to będzie za straszna Pani Prezydentowa!! :roll: :evil: :cry:
Recommended Posts