Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zachraniarka napisał(a):
to może Gosia napisze z 3 zdania o Ludwiczku jak to wygląda z boku, bo moje zdanie może być nie obiektywne :roll:

Moim zdaniem zbyt wczesne szkolenie zdecydowanie nie jest wskazane! Ludwik jest o wiele ZA grzeczny, ZA posłuszny i ZA bardzo wpatrzony w swoją Pańcię, co wprawia w wielkie kompleksy pozostałych kursantów na czele ze mną i z Luką. :lol: :lol: :lol:
To wczesne szkolenie musi mieć jakiś jeszcze niewyjaśniony przez behawiorystów wpływ na psychikę młodego psa - bez dwóch zdań! :roll: :lol: A na domiar złego wywołuje zmiany w kręgosłupie szyjnym szczeniaka - bo przecież jak długo można zadzierać łepek, aby wlepiać ślepka w Pańcię?? :lol:

Aga - Twoje posty zawsze poprawiają mi humor - na dodatek cieszę się BARDZO, że tak Ci się podoba szkolenie Pascala! :D Ale uważaj - jeszcze trochę, a będziesz miała takiego ANIOŁA jak Ludwiczek! :angel: :lol:

Posted

Taaa...poszliśmy na wybory a aniołek w tym czasie pogryzł mojego kapcia- jest większy dużo od Pusi i ochrona butów w postaci stawianie ich na komodzie niewiele daje..Zaraz poproszę Pankwoca o jakąś fotkę- niestety- z komórki...

Posted

Agnieszka, jaki on jest śliczny :angel: :angel: i jak już urósł :lol:

My z Radarem też ćwiczymy siadanie, łapkę i leżenie, w domu wychodzi nam to praaawie super, natomiast na spacerku kiepścieńko :cry: tyle dookoła się dzieje :roll: . Ale to dopiero początki, nie odpuszcze tak jak zrobiłam to z Gizmem i diablątko musi teraz chodzić na smyczy.

Posted

Pascal to dosłownie worek przepływowy- ile on moze zjeśc- już sie zastanawiam, może ja mu za mało daję- on jest ciągle głodny! Je nawet suchą karmę! No i lata jak szatan , przez co ciągle pije i sika. Juz zaczynam się martwić, czy go nie przeziębiłam, ale on chyba jak małe dziecko- nie umie długo trzymać ..

Posted

A ja znowu jestem zdziwiona :o bo Radar w domu się nie zesika, nawet jak siedzi 6 godzin, ale kooopsko to potrafi uwalić w tym czasie nawet 2 razy :evil:
Myślałam że to drugie łatwiej utrzymać, ale myślę że to zasługo kota, bo jak na przyłapałam Radarka na sikaniu i delikatnie go potelepałam i skrzyczałam, kot tak na niego naskoczył że nie mogłam ich w domu połapać. Mały tak się przestraszył że od tej pory nie sika. :oops:

Posted

Tomek67 napisał(a):
A co chcesz? Dla Ciebie wszystko! :lol: :wink:

Czy Ty wiesz co mówisz? :evilbat: bo jak sobie zażyczę ...... :roll:

Posted

Aniu, z Pusią było tak samo jak z Radarkiem (choć ja nie mam kota, wiadomo- alergia, ale za to jestem wielką fanką twojego kocurka :D ). Pascal siedzi na "kwarantannie", więc nie ma szans sikać gdzie indziej, niż w domku. Na szczęścia załapał, ze sikanie za gazetę się bardzo opłaca i tam sika właśnie. Za to koopę robi dokładnie obok. Mój dom jest przystosowany do zwierząt- mam przecież drugiego szczeniaka w okresie jednego roku, więc w przedpokoju, gdzie mieści się ubikacja Pascala leży kupiona na wyprzedaży wykładzina PCV. Uwielbiam ciekawe, piękne wnętrza, ale zdecydowanie bardziej uwielbiam zwierzaki :lol:
Odliczam już dni do spacerków- dobrze, ze jesień taka piękna

Posted

[quote name='Tomek67']Tylko nie każ mi księżyca zapierniczyć z nieba - niech tam wisi po wieki... :wink:

Tomek - jeden taki już księżyc ukradł i teraz prezydentem zostanie :lol: :lol: więc to może nie byłby taki głupi pomysł :wink:
- znajomy prezydent :oops:

Radar w hodowli też był uczony na gazetkę, ale ja nie chciałam tego stosować tylko od razu trawniczek, co bym nie musiała tak jak Tomek z gazetą później na polko biegać :evilbat:

Posted

[quote name='AnkaW'][quote name='Tomek67']Tylko nie każ mi księżyca zapierniczyć z nieba - niech tam wisi po wieki... :wink:

Tomek - jeden taki już księżyc ukradł i teraz prezydentem zostanie :lol: :lol:
Ja jestem załamana. :evil: To był dla mnie wielki szok. :-? Do końca byłam pewna Tuska... :roll:
Nie uznając tych wyborów bojkotuję dziś zajęcia ze statystyki i zostaję w domu. 8)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...