Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wind, no właśnie zima... U nas w Gdańsku są tak wstępnie planowane zawody obedience... w lutym... :roll: Nie wiem, czy Luka wogóle będzie chciała ćwiczyć w śniegu... Nasz plac jest w lesie, a tam wiadomo, zawsze śniegu najwięcej. Chyba że będę przyjeżdżała godzinę przed treningiem i łopatą odśnieżę cały plac. 8) :lol: :lol: :lol:

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiu,

My mamy ten sam bol :( Chociaz moja trenerka cos wspominala o zajeciach w hali ... pozyjemy zobaczymy. Jesli sie nie uda, to bedziemy mialy ok. 3 miesiecy przerwy :cry:

Posted

Sonya -Nero ślicznie dziękuję za fotki.Poszły już do zainteresowanych .
Gosia super relacja i fotki z zajęć :) Napewno Luka zmieni pod wpływem treningu z biegiem czasu trochę zmieni swoje nastawienie do innych psiaków.Trzymam kciuki za kolejne spotkania .
Ania W psiaki super :angel: obejrzałam także filmik na grzywaczach :)
Wind Twój Majutek rewelacyjny - z wielką przyjemnością oglądam foty oraz czytam o Twojej suni również na "Yorkach" .
Agnieszko Pascal ma widać wielki potencjał i musisz to wykorzystać :)

Posted

Ależ dziewczyny macie zdolne psiaczki! Fajnie Wind, że Twój pupil podważa wizerunek Yoreczka jao zabawki z kokardą we włosach! Pies, to pies , prawda! Żebyście widziały minę Pankowca, jak wrócił z dyżuru, a tu pies na powitanie robi siad i leżeć! :D Jak mi sie uda, to wkleję fotę mojej pierwszej kochanej sunki, tylko musze ją obrobić i przedtawie Wam Azę- moją pierwszą psią miłość- wszystkie moje psy na zawsze pozostaną w moim sercu...

Posted

Aga skoro Pascal tak szybko się uczy to naucz go fajnej sztuczki "kulania" i dopiero Pankowiec oczy zrobi :o Ja swoją rudą Jogę nauczylam tej sztuczki własnie jak miała kwarantannę i dzisiaj choć ma 13 lat to wykonuje ją z pasją i wielką ochotą :lol: szczególnie jeśli ma większą widownię :wink:

Posted

Śliczna suńka i nie uroda jest przecież najważniejsza ale serce psie i to ,że w Twoim sercu będzie przez całe życie :) Mój pierwszy świadomie przezemnie wybrany w schronisku pies był takim typowym kundelkiem z wyłupiastymi oczami do tego :wink: a była wspaniałą suczką i żyła z nami 14 lat .Cała rodzina nigdy jej nie zapomni i często wspominamy naszą Tinkę :)

Posted

A mnie się wydaje że ucząc Radarka różnych komend, przypomnę także wszystko Gizmolkowi. Gizmo siada obok i wszystko pięknie wykonuje jak mówię do małego :lol: Może nauczy się także leżeć., bo ten hrabia gołodupiec nigdy nie chciał usiąść na podłodze ani na betonie, a małemu wszystko zwisa, byle łakoć był. :lol:

Posted

No jasne Ania ,że Gizmol się "nawróci" choćby z zazdrości o zainteresowanie Radarkiem :wink: Będzie chciał pokazać ,że on też potrafi :) U nas tak zawsze jednego ucze cała reszta obok ćwiczy sama od siebie byle dostać nagrodę :lol: a jak udaję ,że nie widzę to same robią popisy a to siad a to leżeć a to łapkami machają itp. normalny cyrk :lol: Uczyłam Sisi ukłonu to się mama Ayka sama przy niej nauczyła :wink:

Posted

Hej hej jeszcze śpicie? :lol: :lol:
Mnie chłopaki zrobiły dziś taką pobudkę, że ...
:evil: Wychodzimy z mężem do pracy a Gizmo sruuu między nogami i dyla w dół, wołam go i wołam a ten składa się jak scyzoryk, merda ogonem ale nie podejdzie, idę za nim a on w dół, złapałam go na parterze i musiałam wnieść bo się zaparł i chciał iść ze mną. W tym czasie Radar zwiał na górę, mąż za nim a tem merda ogonkiem i wieje. Złapał go na samej górze i w nagodę Radar mało mu nosa nie odgryzł z radości. Gdy w końcu połapaliśmy towarzystwo na klatkę czmychnął kot i też zaczął się rozglądać gdzie tu nawiać. Na szczęście jakiś pies szczeknął u kogoś w mieszkaniu i kocio postanowił zawrócić :evilbat: Jeśli byłam choć trochę śpiąca to wszystko mi przeszło. :evilbat:

Posted

Doberek :P
Nie śpimy, Aneczko, psia mać - zaczął się kierat tygodniowy :evilbat:
Dziwne te Twoje myszy, wiesz? :hmmmm: Bo o tej porze wszystkie gryzonie drą z pola do domu, a u Ciebie odwrotnie :lol:

Posted

No Aga chodzi mi o taką typową cyrkową sztuczkę turlania się przez psa -napewno widziałaś nieraz :) może głupie określenie "kulanie " :oops: lepiej brzmi turlaj się 8)

Posted

[quote name='Karka']No Aga chodzi mi o taką typową cyrkową sztuczkę turlania się przez psa -napewno widziałaś nieraz :) może głupie określenie "kulanie " :oops: lepiej brzmi turlaj się 8)

Karka,

My to robimy na komende "roll" :lol: Wydawala mi sie taka ... latwo wpadajaca w ucho :lol:

Posted

Tomuś miłośne pv poszło i do Ciebie
Wind no jasne "roll jest" super ale jakoś te 13 lat temu nic innego nie przyszło mi do głowy :oops: tylko "kulaj się "

Posted

[quote name='Karka']Tomuś miłośne pv poszło i do Ciebie
Wind no jasne "roll jest" super ale jakoś te 13 lat temu nic innego nie przyszło mi do głowy :oops: tylko "kulaj się "

Karka,

Tez pieknie :D :D :D Wiesz ... ja tez niektore komendy mam troche dziwne, nie mowiac ze dziwaczne np. "rob slabizne" (pies pada na bok jak niezywy), albo "kochasz mnie" (pies kladzie sie jak na waruj i plynnie kladzie glowe miedzy swoimi lapami, patrzac jednoczesnie w gore ;)) :lol:

Posted

Pokażę Wam zaraz nową miłość Mumisia :lol: podczas wizyty u znajomych normalnie chłopak zwariował i podobno cały czas spędził z tą pięknotką na łóżku :wink: :lol:

Posted

Karka - Wcale się nie dziwię że w łóżku :wink: ma Mumiś niezły gust. :P

Co prawda wkleiłam na grzywkach ale co tam. Wojna o kostkę.

Posted

Tomek67 napisał(a):
Doberek :P
Nie śpimy, Aneczko, psia mać - zaczął się kierat tygodniowy :evilbat:
Dziwne te Twoje myszy, wiesz? :hmmmm: Bo o tej porze wszystkie gryzonie drą z pola do domu, a u Ciebie odwrotnie :lol:

bo to są wywrotowce :evil:

Posted

Wind napisał(a):
ja tez niektore komendy mam troche dziwne, nie mowiac ze dziwaczne np. "rob slabizne" (pies pada na bok jak niezywy):lol:

Wind ja to nazywam "zdechł pies" nauczyłam ostatnio tego Mafinę, nawet sobie nie wyobrażacie jak ona ciężko "zdycha" :wink: przy jej temperamencie po sekundzie już jest żywa, nie wytrzymuje dłużej.

Karka Mumiś jak zwykle cudny :D

Anka mnie się nie chce filmik otworzyć a tak chciałam obejrzeć :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...