Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:lol: :lol: Luczka z nosem w talerzu to dokładne odbicie mojej Napi 8) jak tylko mąż skończy jeść Napi robi inspekcje stołu i jego talerza :lol: Fotki super z Białej urodzona modelka 8)
A ja już wiem ,że Ettorek zarobił u słowackiego sędziego Zwycięstwo Młodzieży i Rasy :D Jestem bardzo , bardzo zadowolona . Jakieś foteczki chyba będą bo ktoś z moich znajomych robił zdjęcia tylko nie zrozumiałam dokładnie Milady kto.W każdym razie mają być.
A to Ayka po kąpieli wypachniona, wyczesana :wink:

i jeszcze dwie blondyny

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karka - Ayeczka prześliczna! :angel: :angel: :angel: Prawdziwa dama! :D

A Ettorek - cóż - jego zwycięstwo wogóle mnie nie zaskoczyło! Przecież powszechnie wiadomo, że jest NAJLEPSZY! :D :D :D Ale i tak baaaaardzo serdecznie gartuluję!!! :BIG: :B-fly: :BIG: I niecierpliwie czekam na fotki! :)

Posted

Jaka biała kulka była z Luczki :wink: jak sobie tak patrzę na fotki moich psic gdy były szczeniakami to czasem żal że nie można czasu cofnąć chociaż na chwilę :roll:

Posted

Także nie miałam cyfrówki tylko zwykły aparat i fotek mam niezbyt dużo z ich szczenięcego okresu :roll: Ale bardzo lubię wyciągać albumy , przeglądać fotkę za fotką i wspominać :oops: Tak ten czas szybko leci ech.

Posted

Wpadłam się przywitać. Czytałam Wasze posty, ale nie byłam w stanie nic odpisac. Życie toczy się jednak dalej, a ja sie od Waszego towrzystwa mile uzależniłam od stycznia...
Piszecie o zdjęciach- ja nie mogę jezcze oglądać Pusinych- mam cały jej album- normalnych, nie cyfrowych niestety- ale cieszę sie, że je mam, bo na pewno kiedyś będę je oglądać z prawdziwą przyjemnością.

Posted

Agnieszka - mówię w imieniu wszystkich (wierzę, że mają takie samo zdanie) - nie opuszczaj już naszego towarzystwa! Jesteś matką-założycielką :) topiku i po prostu nie wyobrażamy sobie "bolończyka" bez Ciebie! Zaglądaj, odzywaj się, jak będziesz miała ochotę, ale nas nie zostawiaj! :)

Posted

Ani Wy mnie, ani ja was nigdy nie zostawiłam. Mam pytanie - napisałam to na "Pusia zagineła"...powoli mysłimy o psie- bo juz nie dajemy rady sami w domu...ale nie o kupieniu , tylko o przygarnieciu bidulka jakiegoś. Tak postanowilismy. Tylko, ze jesteśmy ograniczeni - wiadmomo- alergia...wiem, ze nie uczulają- biszonki, pudle, shih-tzu, mastify tybetańskie (ale to kolos, 80 kg, nie dla nas...). A jakie jeszcze są "hypolaergiczne"? No bo może znajdę takiego w schronisku, lub jakiegoś "miksa", którego nikt nie zechcę i nasze zycie znowu pojaśnieje...a na Pusię i tak zawsze będziemy czekać i będziemy jej ciągle szukać. Ale przeciez fajnie, jak w domku są dwa psiaki, prawda?

Posted

Aga - odpisałam Ci już na "Pusia zaginęła"... Ale mam nadzieję, że niedługo znajdziecie pieska, po którym Irek nie będzie chorował, a który wniesie do Waszego domu nową radość. :D

Posted

Jasne Agnieszko przygarnijcie jakiegoś bidula :) Może ten psiak sprowadzi z powrotem Pusię do domu :roll: jakiś pudelek lub mix pudelka były najodpowiedniejszy dla Was.

Posted

Dzięki Gosia za odpowiedź!
Karka - dokładnie, też o tym myślimy! Znalazłam nawet taka pudliczkę w schronisku, ale najprawdopodobniej jest ona w ciązy - a my nie możemy sobie pozwolić na szczeniaki..zwłaszcza na kilka na raz. Ale wiecie co- ponoć było b. duzo chętnych na tą bidulę. Ludzie jednak maja dobre serca

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...