Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie wróciłyśmy z prawie 3-godzinnego spaceru po plaży z Zachraniarką i jej erdelkiem Ludwisiem. :D Ludwiczek jest niesamowity - pracuś, na dodatek gentleman! :lol: Moja Luka zdecydowanie przyjęła "strategię Blanki" :wink: i nie przejawiała chęci zabawy z Ludim, wręcz przeciwnie - parę razy ostro go obwarczała... :roll: :oops: :cry: Ale erdelek jest tak zapatrzony w swą Pańcię, że olał Luczkę i brykał za piłeczkami. :lol: Jest słodki i baaardzo posłuszny. :D
Biała wróciła do domu i postanowiła jeszcze się trochę pobawić. :lol: :o Chociaż szybko zorientowała się, że spędziła popołudnie na ganianiu po plaży, więc przyjęła pozycję horyzontalną i odsypia wrażenia. :D

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ten Tomek jak zwykle - "dzień dobry" albo "dobranoc" i nic więcej! :evil: :lol: A my chcemy nowości o Carmen!! I foteczki nowe!!!!!!!!!

Prawdopodobnie na wiosnę będzie u nas organiowane agility (nareszcie nie w formie "kursu") i chcemy się wreszcie z Luką zapisać! :D :D :D

Moja biała jest niesamowita - dziś od rana biega po chałupie z zabawką, a z porannego spaceru nie chciała do domu wracać. :roll: Wczoraj pod koniec spacerku człapała łapa za łapą, ale już dziś jest gotowa na dalsze wędrówki... :lol: I taką właśnie ją kocham! 8) :lol:

Posted

Karak tutaj masz wyniki z wystawy w Lipsku

Löwchen
Best of Breed (BOB)

Löwchen
Hundename: Disneyland's Xanadu-On Moment In Time
Besitzer: Geipel, Ursula
Land: Deutschland

VDH-Sieger Leipzig 2005

Löwchen
Hundename: Disneyland's Xanadu-On Moment In Time

VDH-Siegerin Leipzig 2005

Löwchen
Hundename: Disneyland's Wondering Star Girl

Nie mam wszystkich zgloszonych z tej lipskiej wystawy,ale bede miala stawke na hannoverska jakby Cie interesowalo bede mogla Ci podac jak tylko otrzymam katalog :D

Alutka w przepieknej okolicy mieszkasz i jakie sliczne widoki z balkoniku masz...ach....zaraz mi sie przypomina jak to sie u babci w Rabce mieszkalo...tez tak pieknie bylo......

Posted

Ki-wi -dziękuję. Jak się tu przeprowadziliśmy było jeszcze ladniej.
Niestety obok powstały duże budowle i widoki zasłoniły. mało zeszpeciły
Rządzi pieniądz.A Architektura ? ma się dobrze ! :bigcool:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

Karka - mam do Ciebie prośbę! :) Z tej okazji PW. :D

ps. w sobotę na 8.00 :o :lol: jedziemy z Luczką na plac treningowy obedience - być może zaczniemy się w to bawić! :lol:

ps.2 - biszonomaniacy!!! Gdzie jesteście??? Nasz topic niedługo zamieni się w bloga Gosi&Luki!!

Posted

Gosiu jak Ty to robisz, :o w czym ją pierzesz :o że ta Twoja Luka taka bielusieńka, :P I wcale nie żartuję :roll:
Zdjęcia śliczne :P

Posted

Anka - piach, piach i jeszcze raz piach z plaży! :lol: Jest najlepszym suchym szamponem. :lol:

A co tam u Twoich rojbrów?? Jak się układają ich wzajemne stosunki? :D Może jakieś zdjęcia?? 8) Nikt nie chce się pochwalić swoim bolończykiem (jedynie Karka wrzuca od czasu do czasu prześliczne foteczki naszych ukochanych lewków! :angel: ) więc z wielką chęcią pooglądałabym chociaż :wink: grzywacze - Twoje nagie grzywki, Anka, są jakieś takie wyjątkowe - bardzo mi sę podobają!!

Posted

Wybaczcie ale ogarnęła mnie jakaś straszliwa niemożność :x
Gosia odebrałam PW i już wysłałam maila.Jeśli mogę pomóc nie ma sprawy :)
Trzymam kciuki za jutrzejsze Zabrze i za naszą Alutkę 8) oraz za mojego Ettorka to jego druga wystawa w Polsce :roll: i jestem ciekawa jak tym razem zostanie oceniony .Miałam jechać do Zabrza ale los chce inaczej i jutro siedzę w domu :evil:

Posted

Ki-wi :buzi: za lewki z Lipska .Oba widziałam w realu .Oczywiście jak będziesz miała Hannover to proszę pamiętaj o mnie a może uda Ci się spisać/sfotografować wyniki z tablicy to będę przeszczęśliwa 8)

Posted

Karka, dzięki wielkie za ankietę! :buzi: Samej mi się marzy "psi" temat magisterki i zrobię WSZYSTKO (noo... prawie :wink: ) żeby się udało! :D

Trzymamy kciuki za Alutkę i Ettorka - oby wszyscy przywieźli jak najwięcej wieeeelkich, pięęęęęknych pucharów! :lol:

Posted

Tomek67 napisał(a):
Też bym chciał zobaczyć "nagie grzywki" Anki :evilbat: :lol: :lol: :lol: :wink:

No proszę, jak łatwo można faceta uszczęśliwić! Chuopy mają kalendarz Pirelli zamiast ośrodka skojarzeniowego. :lol:

Posted

Alutka będę trzymać z całej siły żeby dobrze Wam poszło :angel: ja niestety miałam wczoraj imprezkę domową no i własnie teraz dopiero wstałam :oops: nie ukrywam,że liczę na porcję foteczek z wystawy,narazie idę robić śniadanie :lol:

Posted

Lukierkowa panienka jest boska :angel: ależ ona bielusieńka i te zabójcze kędziorki :P Miło się ogląda jej zdjęcia :P

Więcej fotek tu więcej, please!!! :P
Ciekawe czy Alutka coś dla nas ma :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...