AnkaW Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Agnieszko masz rację, suka ze szczeniakami to straszna odpowiedzialność i obowiązek, do tego trzeba się długo przygotowywać. Czas jak sama zauważyłaś szybko mija, i jak będzie jeszcze taka potrzeba to zabierzesz ją po odchowaniu szczeniąt. :lol:
Gosia_i_Luka Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Ło matko, ale bida! :o Ale może jest jakaś ukryta myśl w tym, że nie możecie jej adoptować... :roll: Może Twój mąż dostałby alergii... i kolejne rozstanie z psem... :roll: Sama nie wiem, bardzo mi przykro, że nie wypaliło. :cry: :cry: :cry:
Agnieszka76 Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 Irek nie ma alergii na pudle i biszony- na 100%. Podobno wogóle białe psy mniej uczulaja. No trudno, tak musiało być widocznie. ja codziennie po prostu chodze po róznych stronac, bo moze gdzie znajdę na nich Pusie, wiecie, jak to bywa.....
Alutka Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 [quote name='"Tomek67" :P :Dog_run: Agnieszko !!! Już nie odchodź z topiku, dla którego jesteś matką! :modla: :wink:[/quote'] Bardzo ale to bardzo się cieszę, że wróciłaś " na stare śmiecie ". Jesli chodzi o moje skromne zdanie to jestem za tym, jeśli "adopcja "to po odchowaniu szczeniąt. Miałam hodowlę i wiem co to znaczy.Wszystko poniszczone ( pogryzione ) obsikane.itp. Poza tym takich maluszków nie można zostawić samych a Ty przecież pracujesz. Pudelek jest mocno zaniedbany ale nie ma się co dziwić. Szkoda, że nie widać go całego. Jakiej jest wielkości ? :o :D Dobrego nigdy za wiele
Gośka Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Agnieszko wszyscy się cieszymy że wróciłaś :D Ta sunia bardzo podobna do Pusi, tylko chyba większa, no i skołtuniona, albo zdjęcie zrobione z innej perspektywy, ale jak patrzę na zdjątko w awatarku na dole Pusi i na tą pudlicę to mi się wydaje że nawet są podobne, takie same przyżółcone uszka, czarne noski. Może sunia wcale nie jest w ciąży? Mnie moja pierwsza pudlica też uciekła przy pierwszej cieczce (tzn. pierwszej u mnie, bo miała już 1,5 roku) i szczeniąt nie miała.
Alutka Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 A mojego sąsiada bokserka też zwiała podczas cieczki i przyszła do domu a wokół niej 5 małych piesków. S asiad zadowolony, że same malizny, spał spokojnie, Po 62 dniach urodziła 8 słownie- osiem kundelków. Odchował i rozdał, ale meble musiał wymieniać ! :evilbat: Drogo go kosztowała wycieszka bokserki :( i nie tylko ) :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Dobranoc, pchły na noc :hand: (mogą być i muchi :wink: )
Gosia_i_Luka Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Dobranoc?? :o Tomeczku, noc taka młoda, a Ty już lulu?? :wink: :lol: :lol: :lol:
Gosia_i_Luka Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Jestem "MŁODSZYM DOGOMASTEREM"!!! Biszonomaniacy się pochowali i nie ma nikogo, z kim mogłabym to uczcić... :cry: :cry: :cry:
Tomek67 Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Gratulacje, Gosiu :olympic: . Z tej okazji blurpnę neskafiorka w krwioobieg :wink: Życzymy dalszych awansów, dużo zdrowia, pomyślności w życiu osobistym i zawodowym... :lol: :wink:
Alutka Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Witam wszystkich w ten piękny złotopolski dzionek. Jako dowód kilka fotek z naszego mini " królestwa " znajdującego sie w Beskidzie Sl.
Tomek67 Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Uuuuu.. Alutka, pięknie tam macie, naprawdę :thumbs: No prawie jak w Nisku... :lol: :wink:
AngelOfDeath Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Alutka napisał(a):Witam wszystkich w ten piękny złotopolski dzionek. Jako dowód kilka fotek z naszego mini " królestwa " znajdującego sie w Beskidzie Sl. łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ale cudnie :D :D :D
Alutka Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Angel of Death dziękuję, ale u Ciebie w Kosmosie jeszcze piękniej ! Widziałam na własne oczy . :o Tomku ! na bo: Bielsko - Nisko dwa bratanki i do piesków i do szklanki. To wszystko dla naszych milusińskich, aby miały godne warunki. :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :D dobrego nigdy za wiele
AnkaW Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Alutka super :lol: , Nisko niech się schowa :evilbat:
Tomek67 Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 O żesz Ty, ty, ty... Ty Anko Ty :evilbat: :lol: Kto Cię do Niska wpuścił, że sobie tak pozwalasz??? :lol:
Alutka Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 AnkaW napisał(a):Alutka super :lol: , Nisko niech się schowa :evilbat: :oops: Nie bądzcie tacy skromni ! Aniu - dziękuję. To zasługa polskiej złotej jesieni, to ona tak pięknie maluje. :Fade-col: :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 A to już nie znaszego ogrodu, ale z parku ! Co o tym sądzicie ?
Tomek67 Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 No, teraz już wiem, gdzie uciekli wyborcy SLD :lol: PS. To tylko żart, a nie określanie sympatii :wink:
Alutka Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 A to Ci się udało ! :klacz: To jest Pyrrhocoris apterus ( Kowal ) Występuje masowo szczególnie na lipach. Pobiera pokarm roslinny, jednak nie ma znaczenia praktycznego ( ani nie pomaga ani nie szkodzi ) :D dobrego nigdy za wiele.
anushka Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 ała Alutka :cry: ale masz pięknie...raj dla oczu... :o :o więcej więcej proszę...bo jak nie to się pakuje i wale z wałówką :lol:
Alutka Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Ania - k - przyjeżdzaj ! taki widok będziesz miała z tego balkonu ( fot) A wałówkę weż na wystawę do Zabrza.
anushka Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 ojoj ALutka ja niewiem jak ja przeżyję teraz widząc takie widoki :o :o fajnie,że możecie mieszkać w takim cudownym miejscu...tyle miejsca :o i takie widoki (już się widzę z kawusią na tym balkoniku :angel: ):o a klimaciq hohoho :lol: a kiedy w Zabrzu jest wystawa??? :oops: :lol:
Alutka Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Aniu tak blisko masz wystawę no w tą niedzielę tj 9.lo br. A zaproszenie nadal aktualne ! Kawa też będzie ! : :kaffee_2: i do kawy będzie :tort: :drinka: :D dobrego nigdy za wiele
Recommended Posts