Tomek67 Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Dziękuję, Karinko :P Mam nadzieję, że to nie ze strachu, tylko z miłości :lol: :wink: A dzisiaj jest DZIEŃ CHŁOPAKA !!! (Dla wszystkich co do kalendarza nie zaglądają).
AnkaW Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 No dobra już dobra, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO zokazji Dnia Chłopaka, samych radości, pociechy z córuni i żonki, oraz samych sukcesów na wystawach. :laola: :laola: :popcorn:
Tomek67 Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Dziękuję Ci Aniu i wspaniałomyślnie wybaczam wszystkie krzywdy, które od Cię doznałem :buzi: Tylko jeszcze ta Stalowa... kurcze... no wiesz... :lol: :wink:
Alutka Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Dzień Chłopaka ? c o ż to za " nowotwór " ? Przepraszam Cię Tomku przeszukałam wszystkie kalendarze i nic takowego nie znalazłam ! W jednym mam Hieronima i Zofii w drugim Honoriusza i Wery dalej już nie piszę :chlup: Wiem , że jesteś wery, wery chłopak więc życzę Ci lOO lat w zdrowiu i w tryskającym humorku ! :Rose: :drinking: :beerchug: :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Dziękuję Ci, Alutka :buzi: A "żółte kalendarze spal" jak radzi Piotr Szczepanik, skoro nie ma w nich Dnia Chłopaka :wink:
Alutka Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Jak byłam w sierpniu u rodziny w Krakowie dzwoni dzwonek do drzwi otwieram , i co widzę -dwoch kominiarzy wręczających mi kalendarz na bieżący rok ( jest koniec sierpnia ) i mówiących , że to z okazji " Dnia Kominiarza " ?????????????? czekając na życzenia i prezent! Na szczęście wyszła kuzynka i puściła im" odpowiednią wiązankę ". :chainsaw: :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Tomku ! a kiedy jest" Dzień Dziewcząt , Dziewczynek wzgl. Dziewczyn "? To pewnie było w kalendarzu od kominiarzy, którego nie wzięłam, i teraz za karę nie wiem. :fadein: A palić kalendarzy nie będę , bo aż w dwóch są moje yorki. I te zostaną na pamiątkę choćby jak żółte były. :iloveyou: :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Dzień Dziewczyny jest codziennie, Alutka. Nieustannie przypominają mi to w domu, więc wiem. :lol:
Alutka Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Takim to dobrze ! Ja jednak dalej prosze o odszukanie " Swięta Dziewczyn," bo choć raz w roku chcę się poczuć solenizantką. :roflt: Jeśli nie będzie, to kalendarz ów poddaję pod "wątpliwy " :hmmmm: :D dobrego nigdy za wiele
Karka Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Dzień Chłopaka :lol: No na to bym nie wpadła :wink: A Dzień Dziewczyn Alutka to chyba 8 marca jest :lol: :lol:
Gosia_i_Luka Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Tomeczku, 100 lat!!! :lol: Dużo zdrówka i pociechy z Twoich 3 bab! :lol: Nauczyłam dziś Lukę sposobem klikerowym (aczkolwiek bez klikera :wink: ) drapać się w ucho na hasło "pchła!". :lol: Jeszcze szlifujemy sztuczkę, ale już załapała. :lol: Poza tym właśnie dostałam mój plan zajęć na nowy rok akademicki i piątki mam wolne. :lol: :lol: :lol: Długi weekend przez cały rok. :lol:
Alutka Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Alfa1 napisał(a):Uff,lekturę odpracowałam,a nazbierało się tego,że hej,co się uśmiałam :D to moje,zdjęcia bardzo ładne,relacja z wystawy super :lol: Alfa ! a gdzie Ty byłaś, jak Cię :hmmmm: nie było ha ? :niewiem: :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Chelołki. :hand: Wszystkim serdecznie dziękuję za życzonka w imieniu płci mądrzejszej :lol: :wink: Alutka - jest jak pisała Karka - 8 marca to Wasze Święto, choć jestem pewien, że kwiaty i buźki dostajecie znacznie częściej :wink:
Alfa1 Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Mądrzejszej- :hmmmm: hmm,to tylko Wam się tak wydaje,bo my kobiety przez grzeczność nie zaprzeczamy,coby Wasze ego nie cierpiało. :D
Alutka Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Ale heca ! Byłam w sklepie i tam spotkało się dwóch osobników " płci mądrzejszej " i jeden z nich się pyta " co dostałeś na dzień chłopak - nic odpowiada ten drugi mądrzejszy ( albo głubszy - tego nie wiem ) i właśnie z tego powodu zapiłem. :drinka: ( fakt autentyczny ) Widać każdy pretekst jest dobry. I teraz już wiem n a p e w n o że 30.09 są obchody z okazji Dnia Chłopaka. :drinking: Tomku dzięki Tobie nasi mężowie dostali prezenty, i nie poszli do knajpy . Dziękujemy. :ylsuper: :D dpbrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Chelołki Aniołki :P Nie śpi ktoś? Bo my już brykamy :multi:
Karka Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 My też brykamy choć nie tak żwawo jak Ty :wink: :D
Tomek67 Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 No, to szkoda, że nie możemy razem pobrykać, Karka :lol: :wink:
AnkaW Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Skoro tutaj z rana takie rozbrykane Towarzystwo to ja Wam jeszcze coś pokaże :lol: Kubraczek - rowizorka dla Radarka :lol: Uśmiech Radara do Gizma :lol: I razem z córcią :P
Tomek67 Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Dziekujemy, Anka za trochę ciepełka z rana :P :wink: Jak patrzę na córcię Twoją z myszami, to sobie myślę - "Patrzcie, jak do ładnego paskudztwo ciągnie" :evilbat: :lol: :wink:
AnkaW Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Tomek Ty mi lepiej powiedz, jak masz zamiar dostać sie do Rzeszowa na autobus do Poznania :roll:
Alutka Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Wy już o Poznaniu, a dzisiaj wystawa w Rybniku, ( na którą nie pojechaliśmy ) , a w następną niedziele wystawa z Zabrzu. Ale to wszystko są wystawy krajowe, a o tak prestiżowej jak Poznań nalezy faktycznie już myśleć. Z żalem , ale też nie jedziemy. :cry: :D dobrego nigdy za wiele
AnkaW Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Szkoda że nie jedziesz Alutka :cry: My już tylko Poznań w tym roku, no może jeszcze Kielce :wink: ale baaardzo wątpie.
Recommended Posts