Cockerek Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Alutka napisał(a): :smokin: dlatego Karka cierpi, bo jak wcześniej pisała to rzuca palenie ! a to cierpienie nie lada co :sg168: kto to przerabiał to wie co to znaczy. :watpliwy: Dlatego nie palę 8)
Alutka Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Cockerku i dlatego JESTES WIELKA ! Tak trzymać :buzi: Czy nikt nie był na wystawie we Wrocławiu ? :fadein: Jakoś prawie nic nie słychać ! :niewiem: :D dobrego nigdy za wiele
Cockerek Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 No taka wielka nie jestem, tylko 165cm ;) We Wrocławiu była moja znajoma z maltańczykiem i zakończyła właśnie Mł. Ch. Pl. :multi: To dla Mileczki :BIG: Ale pewnie innych fotek i wyników nie będzie miała.
Alutka Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Gratulujemy :thumbs: Młodemu Championowi :klacz: Cockerku ! jesteś wielka, bo nigdy nie paliłaś !, a ja niestety tak i mam tylko 160cm :eek2: :D dobrego nigdy za wiele
AnkaW Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 A ja dymię jak parowóz :cry: Czy to znaczy że Karka zamknęła się w jakiejś celi aby całkowicie odciąć dostęp do papierosków? :wink:
Cockerek Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 AnkaW napisał(a):A ja dymię jak parowóz :cry: Oj nie ładnie nie ładnie. :nono: AnkaW napisał(a):Czy to znaczy że Karka zamknęła się w jakiejś celi aby całkowicie odciąć dostęp do papierosków? :wink: Biedna Karka, skrętów jelit pewnie dostaje :cry: :evilbat: :wink:
AnkaW Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 To ja się jeszcze pochwalę moją kochaną "świętą trójcą" :evilbat:
marta&paco Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Anka W, jak sie wstawia zdjecia ???? :o Czy mozna to zrobic bezposrednio ze swojego kompa, czy trzeba przez jakis adres www przejsc, chcialam sie w koncu pochwalic tez moim skarbkiem i nie potrafie :evil:
Alutka Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Ale dobrałaś ! " Swięta trójca " jest wprost c u d o w n a !!! Masz się czym chwalić . Anka a czy te grzywki to przypadkiem nie są po tych samych rodzicach, z tej samej hodowli ? :gent: Anka i nie pal tyle, bo Twoje trio napewno nie jest tym zachwycone. A Twoje płuca też mówią n i e ! Nie gniewaj się ale mówi Ci to była długoletnia palaczka. :nono: :D dobrego nigdy za wiele
AnnaM Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 to może Ci pomoże Anka M ;) możesz wstawić zdiecie umieszczając je na serwerze (np na stronie http://www.imageshack.us/ i podając później tylko adresz zdiecia w tagach :)
Karka Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Pozdrawiamy Wszystkich :hand: :) Alutka ma rację jestem na odwyku :wink: :lol: Ania masz nowego cudnego psiaka :multi: :multi: Bombowe imię - Radar :D Bardzo mi się podoba .I nawet nie pisnęłaś słówka ,że się przymierzasz do kolejnego nagusa 8) Napisz po jakich jest rodzicach bo ciekawa jestem :oops: Gosia Białej fotki jak zawsze świetne a ta miętowa śmierdząca piłka jakoś mnie odrzuciła skoro musiałaś ją tak długo wietrzyć :lol: :lol:
Tomek67 Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Karka???!!! :o :o :o Żyjesz czy ktoś się pod Ciebie podszywa? :-? :lol: :wink:
AnkaW Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 O widzę ze Karka się odnalazła :lol: :lol: Radar jest z innej hodowli, choć muszę przyznać że szukałam takiego samego jak Gizmo. Tylko że Radar będzie duuużo mniejszy. Nazywa się CANANAS Odelli, mamusia to JUVENA Sub Divo a tatuś FIRCYK Vivarium. Na szczęście jest już coraz lepiej, nawet śpią koło siebie i zaczynają sie razem bawić, czyli wszystko na dobrej drodze. Jestem pełna podziwu dla niego, ma dopiero 2,5 miesiaca a jeszcze nie załatwił się w domu ani razu, i wcale tak często go nie wyprowadzam. Juto muszę iść do pracy, to pewnie będzie ciężko mu będzie i na pewno nie wytrzyma, ale cóż jast w końcu maluszkiem. Marta&Paco, ja najpierw zmniejszam sobie zdjęcia u siebie na kompie, później wysyłam na stronę co podała AnnaM kopiuje pierwszą linijkę pod zdjęciem i wklejam w odpowiedź na dgm. Ja nie umiem tłumaczyć :cry: i nie wiem czy coś z tego zrozumiałaś.
anushka Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Ania świetny ten twój łysolek :lol: ,fajne są te psiaki takie koniki małe 8) ciekawe jaki jest w dotyku 8) nigdy takie nie dotykałam :lol: a ja jak zamieszczam fotki to tak jak ty tylko kopiuję link przy którym pisze "direct link" i już :P
Tomek67 Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 [quote name='"Ania-k"'] świetny ten twój łysolek :lol: ,fajne są te psiaki takie koniki małe 8) ciekawe jaki jest w dotyku 8) nigdy takie nie dotykałam :lol: :o :o :o No, no, proszę... Cóż za szczere wyznania :lol: :lol: :lol:
Ki-wi Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Hej Bolonczycy...nie wiem dlaczego :o ,ale na wystawie we Wroclawiu byl tylko 1!!! Bolonczyk.Sunia "NUKA Perlowy Skarb" w klasie mlodziezy (z Wroclawia zreszta) i nikt wiecej :o :o :o .Dlaczego nikt z Was sie nie wybral???? A my bylismy pierwszy raz na wystawie....emocji sporo :lol: ,ale 1 miejsce w mlodziezy mamy :D :D :D
Gosia_i_Luka Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Witajcie :D Dopiero dzisiaj jestm na chodzie - w niedzielę rano zległam przeziębiona. :-? W dodatku, żeby było weselej, złapałam zapalenie dziąsła, co skończyło się wizytą u dentystki, która "przy okazji" załatała mi dziurę - auuuuu!!!! :cry: I nakazała wykonać zdjęcie panoramiczne szczęki, co wykazało, że górna ósemka rośnie mi niemal w poprzek, czyli najprawdopodobniej czeka mnie szpital i zabieg... :evil: :cry: Miał może ktoś z Was coś takiego?? Ja już panikuję. :-? Tym też sposobem musiałam przełożyć spotkanie z Zachraniarką i Ludwiczkiem. :cry: Ale jak dobrze pójdzie, zobaczymy się w przyszłym tygodniu i wreszcie poznam tego terrierowego przystojniaka! :lol: Luka przeszła na niską aktywność i całymi dniami spała zakopana w kołderce. 8) Anka - i nic nam nie powiedziałaś??? :evil: :cry: Jestem zawiedziona. :cry: Ale nabytek CUD, MIÓD I ORZESZKI! Rzeczywiście baaaardzo podobny do Gizma. Ma śliczne uszy, 'Radar' pasuje jak ulał. :D Ostatnia fotka powalająca... ale wywołuje u mnie niekontrolowane ataki płaczu - ja też chcę sceniaaaaka!!! :cry: :cry: :cry: Z tym że moja fota wyglądałaby pewnie tak - postrzelony szczeniak dwa razy większy od Luki i biała z wyszczerzonymi zębiskami i miną: "weź TO ode mnie NA-TYCH-MIAST!". :wink: :lol: ps. ciąża urojona przeszła fazę piszczących zabawek zakopywanych w pościeli, po czym się zakończyła. :D Ki-wi - w gruncie rzeczy na naszym topicu tylko Tomek i marta&paco (dobrze mówię??) mają bolończyki z rodowodem - reszta to kundliszcze. :wink: :lol:
Gosia_i_Luka Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 AnkaW napisał(a): Rany, zobaczcie, oni nawet łatki mają na udkach w tym samym miejscu!!! :lol:
anushka Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Tomek67 napisał(a): :o :o :o No, no, proszę... Cóż za szczere wyznania :lol: :lol: :lol: Tomek błagam...bo jestem w pracy i nie wypada mi się buraczyć :lol: nie myślałam,że to można "aż" tak pokojarzyć!!! :o ehh widać,że facet...
Tomek67 Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Kiwi - serdeczne gratulacje za pierwszy sukces wystawowy :klacz: Nas nie było we Wrocławiu, ponieważ z wielu różnych względów bardziej odpowiadał nam Poznań, który mamy opłacony, zgłoszony i telefonicznie potwierdzony. Bolończyków jest mało wystawianych, niestety, ale w Poznaniu z pewnością będzie ich więcej, aniżeli we Wrocławiu. Kiwi - mam ogromną prośbę :modla: . Ziurnij w katalog z wystawy i opisz tą bolonkę Nukę, jako że pierwszy raz słyszę o takiej hodowli. Pozdrawiam.
Tomek67 Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Ania-k napisał(a):Tomek67 napisał(a): :o :o :o No, no, proszę... Cóż za szczere wyznania :lol: :lol: :lol: Tomek błagam...bo jestem w pracy i nie wypada mi się buraczyć :lol: nie myślałam,że to można "aż" tak pokojarzyć!!! :o ehh widać,że facet... Aniuka - jeżeli jeszcze się buraczysz, to nie jest z Tobą tak źle :wink: Reszta jest kwestią wyobraźni :lol: :wink:
Recommended Posts