Gośka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Gosia alpaki cudne, a te pyszczki... sam miód, przesymaptyczne. Banerek w podpisie super. :D
Eclairs Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Gosiu! Piękny podpis sobie zbudowałaś. Mnie takie dzieła niestety przerastają :oops: A Alpaki? Cudo, szczególnie wygolone w letnich fryzurkach. Już sobie marzę o takim towarzyszu dla Eklerka 8)
Eclairs Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 AnkaW napisał(a):Eclairs super że już lepiej z psiakiem, sprubój mu dać jeszcze polizać trochę naturalnego miodu, na gardziołko jest doskonały :lol: :lol: Nie znoszę miodu! Fuj! Przez to nawet nie pomyślałam, że mogę go dać Eklersikowi :wink: Ale sprawdzę, jemu wszystko smakuje - więc miodzik też pewnie wyliże. Dzięki za radę. A miodzik w domu mam i to z pasieki znajomego, mężuś mówi, że przepyszny, bleee.
AnnaM Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Gosia baner w podpiseie śliczny.. a Lamy... :D oj kobieto... te Twoje fascynacje :lol:
Tomek67 Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Ciekawe, co też by niejaki Freud Sigismundus powiedział na one, Gosine fascynacje :wink:
Eclairs Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Tomek67 napisał(a):Ciekawe, co też by niejaki Freud Sigismundus powiedział na one, Gosine fascynacje :wink: I właśnie żeby się tego dowiedzieć Gosia poszła na psychologię :wink:
Tomek67 Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Ano tak :thinkerg: Może więc Gosinowe Fascynacje są elementem eksperymentów jakowyś, które Gosia, jako rasowa i dociekliwa studentka psychologii, przeprowadza na swoim organiźmie. Inaczej rzecz ujmująć - eksperyment naukowy z pogranicza wiwisekcji :hmmmm: A mnie te lamiątka, to raczej pudle przypominają, ewentualnie czyścik do butelek - w wersji od nasady karku w górę :wink:
Alutka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 :P O Tomek się znalazł ! Jak możesz porównywać lamę do pudla ? Jak małe to i może owszem, ale jak wyrośnie to co dalej ? W ogóle kto to kupi i w jakim celu, no chyba , że chce zakładać ZOO. :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Alutka napisał(a)::P O Tomek się znalazł ! Jak możesz porównywać lamę do pudla ? To tylko kwestia wyobraźni :wink:
anushka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 :o :o w/g mnie to drugie ogłoszenie jest lepsze bo jakaś taka cena troszkę jakby niższa :o :lol:
Eclairs Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Alutka napisał(a): W ogóle kto to kupi i w jakim celu, no chyba , że chce zakładać ZOO. Nabywcy na pewno się znajdą. Taka lama pięknie prezentowałaby się w snobistycznym ogrodzie, zamiast niemodnych już krasnali :lol: A sąsiedzi to by pękli z zazdrości 0X :wink:
Alutka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Ja jestem realistką. A uczucia zazdrości na szczęście nie znam :angel: Byłoby mi żal lamy i sąsiadów. :silly: :D dobrego nigdy za wiele
Gosia_i_Luka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 No i zrobili ze mnie wariata. 0X :lol:
anushka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Gosia&Luka napisał(a):No i zrobili ze mnie wariata. 0X :lol: z kasą :lol:
anushka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Gosia&Luka napisał(a):No i zrobili ze mnie wariata. 0X :lol: z podwójną kasą bo poszło nawet dwa razy :lol:
Tomek67 Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Ania-k napisał(a):Gosia&Luka napisał(a):No i zrobili ze mnie wariata. 0X :lol: z kasą :lol: z klasą :lol: :wink:
Gosia_i_Luka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 0X ps. Eclairs :D niespodziewanka dla Ciebie :D nr.1 nr.2 To są podpisiki gotowe do zastosowania, z tym że jeśli masz jakieś uwagi, coś chciałabyś zmienić (napis, zdjęcie) - daj znać! :D
Gosia_i_Luka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Tomek67 napisał(a):Ale my tu kochamy wariatów :wink: :lol: narcyz 8) :lol:
Gośka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Gosia&Luka napisał(a):ps. Eclairs :D niespodziewanka dla Ciebie :D nr.1 nr.2 To są podpisiki gotowe do zastosowania, z tym że jeśli masz jakieś uwagi, coś chciałabyś zmienić (napis, zdjęcie) - daj znać! :D Proszę, proszę Gosia dochodzi do wprawy :wink: :D Bardzo fajne banerki.
Tomek67 Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Gosia&Luka napisał(a):Tomek67 napisał(a):Ale my tu kochamy wariatów :wink: :lol: narcyz 8) :lol: Eeee... :hmmmm: To diagnoza adeptki psychologii czy normalna babska złośliwość :evilbat: :wink:
Eclairs Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Gosia! Kocham Cię! Kiedy zobaczyłam Twój nowy banerek to przeszło mi przez głowę poprosić o coś podobnego dla mnie, ale nie miałam odwagi, bo wiem ile to roboty! A tu taka niespodziewanka! Dwa piękne banerki, nawet nie wiem, który piękniejszy! Dziękuję bardzo bardzo. Teraz będę się męczyć żeby któryś pojawiał się pod moimi postami ...
AnkaW Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Gosia, ale masz słodziutki podpisik :angel: :angel: i Eclairs też wkrótce będzie miała :lol: :lol: :lol:
Gosia_i_Luka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Eclairs napisał(a): Teraz będę się męczyć żeby któryś pojawiał się pod moimi postami ... Cieszę się bardzo, że Ci się podoba. :D To rekompensata za gapiostwo w sprawie spotkania. :wink: :D Aby wstawić bannerek w podpis musisz: 1. nacisnąć prawym klawiszem na wybrany banner 2. wybrać "właściwości" 3. skopiować "adres URL" 4. wejść w swój profil 5. wkleić skopiowany adres URL pomiędzy te znaczniki: (jak zdjęcie) w miejsce "podpis" To wszystko :D
AnkaW Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Gosia :lol: :lol: a jak Cię tak bardzo bardzo poproszę to zrobisz mi w niedługim czasie nowy podpisik. Ten tez mam wyżebrany, a nie umiem łączyć kilku zdjęć. :cry:
Recommended Posts