Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mnie bardziej odpowiadała poprzednia erdelkowa "miłość" Gosi!
Ale jest szansa, że jej się odnowi, bo za parę dni spotka się ze słodziutkim szczeniorkiem z Gdańska :lol:

Posted

Mnie się też podobają takie słodkie "małpki" :D
Te ringi w W-wie to faktycznie nieporozumienie, szczególnie miłe dla lhasa to jak mu sie coś co wlosów przyczepi i zamiast iść próbuje to sobie ściągnąć zębami :-?

pudlom to nie przeszkadza, ale widok oblepionych łap brudnym kurzem (bo to nawet nie piach) i zeschłą trawą nie jest najpiekniejszy.

Keira faktycznie zapowiada się fajnie, zobaczymy co z niej dalej wyrośnie no i czy będzie lubiała wystawy. W W-wie było gorąco i trzeba ją było na siłę wyciągać z klatki w której był cień. Za to Mafina najchetniej spędziłaby całą wystawę na kolanach albo łażąc po upale.

Posted

To było coś w rodzaju wysuszonej łąki na piaszczystym klepisku. Kurzyło się jak cholera i fruwało na wszytskie strony. Tu macie fajną i ciekawą fotorelację z W-wy co prawda z ringu niufków ale jest super :wink: Niufy były po drugiej stronie i zzazdrością stwierdzam że pod płotem miały ociupinke cienia, przynajmniej na pewno rano.

Posted

Tomek67 napisał(a):
Cheloł :wink: Mnie się już nudzi bez wystaw :( Trza poczekać dwa miechy :( Jak Ty, Karka wytrzymujesz bezruch taki i spleen jesienny :-? :wink:

Coś mi się wydaje że Tomek zaraził się " bakcylem wystawowym ".
Swoją bolonkę zrobił na kwadrat, wybielił , i czeka na swiatówkę.
Brawo . Teraz dwa miechy, a póżniej jeszcze rok. A w między czasie
będzie się działo ! :ylsuper:
Karka a Ciebie nic nie rusza ? Podziwiam Cię ja bym poprostu
nie wytrzymała. :confused:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

Karka napisał(a):
BiBija nie ma derilium bym nie panowała nad swoimi odruchami :evilbat: cieszcie się ,że nigdzie z Wami w najbliższym czasie nie jadę

No już dobrze :wink: Na własne oczy widziałam, że nad sobą panujesz :wink: :D
Grozisz mi, że wróciłoby mi, i to z nawiązką, to co dopiero starciłam :o No to lepiej siedź już w domu :wink: Żartowałam :D

Posted

Aniu K oj była, była.I myśmy w niej uczestniczyli. Była sciana wody.
Ponieważ Bielsko jest nieco górzyste to akurat na główną ulicę zlewała sie
dodatkowa masa brudnej wody. Oczywiście ścieki wodę zamiast wchłaniać to ją wybijały. Jezdnią płynęła wartka rzeka. A my w niej.
Korek niesamowity, straży pełno .. Jechaliśmy wolniutko chodnikami ( choć ich nie było widać ). Na szczęście powoli przestawało padać i jakoś szczęśliwie dojechaliśmy do celu. Był to horror. Bo zostaliśmy zablokowani
i ani tam ani sam.

Posted

A ja sobie ten kataklizm przed chwilą obejrzałam w telewizji :lol: trochę wody rzeczywiście było na ulicach .Na szczęście gorsze nieszczęścia omijają nasze miasto :roll:
Dziś dostałam nowe fotki Ettorka , które zrobione zostały wczoraj w dniu gdy skończył 9 miesięcy bym mogła zobaczyć jak wygląda teraz.No to się pochwalę

Posted

Super relacja z wystawy :thumbs:
no i Ettorek taki już dorosły, ale ma mocny pigment... białe lwiepyszczki są najładniejsze :D

Ciekawe jak Karce powiedzie się jej chytry plan :wink: :lol: ,
zawsze służę radą i pomocą, akurat w tej sprawie mam pewne dość spore doświadczenie :lol: :lol: :lol: :wink: :roll: :evil: .... i osiągnięcia :evil: :roll:

Posted

[quote name='"Sonya-Nero"']Super relacja z wystawy :thumbs:

Soniu piszesz o naszej relacji z wystawy chorzowskiej ? Kto jest
zainteresowany to zapraszam na " Ozdóbki na wystawach 2005 r." :roll:

Białe pieski zazwyczaj mają super pigment. Etorek elegancik !
Właśnie w towarzystwie nie powinno być tajemnic ! :wink:

Posted

"Alutka" napisał(a):
[quote name='Sonya-Nero']Super relacja z wystawy :thumbs:

Soniu piszesz o naszej relacji z wystawy chorzowskiej ? Kto jest
zainteresowany to zapraszam na " Ozdóbki na wystawach 2005 r." :roll:

....

Nie :) , chodzi mi oczywiście o relację z ringu niufków, do której link wstawiła Gośka

Posted

[quote name='"Karka"']A ja sobie ten kataklizm przed chwilą obejrzałam w telewizji :lol: trochę wody rzeczywiście było na ulicach .

Nie życzyła bym nikomu przeżywać to co myśmy prz eżyli. Ta trochę
wody było jak już wszystko się unormowało, bo dopiero potem telewizja
dotarła i zdjęcia robiła . :cry:

Posted

:o Ja nic takiego nie napisałam :o , akurat post o który pytałaś dotyczył relacji z ringu niufków, a twoja relacja z wystawy w Chorzowie jest przecież w zupełnie innym temacie.
No ale jeżeli ma być ci przykro, to napiszę tutaj:
:D PODOBAŁA MI SIĘ RELACJA ALUTKI Z WYSTAWY W CHORZOWIE :D
:thumbs:

Posted

Sonya-Nero napisał(a):
:

Dziękuję. Jeśli to jest wymuszone to chyba niezbyt szczere.? :(

Posted

Tomek67 napisał(a):
Gosia - masz wyjątkowo nieustabilizowane uczucia :lol: Już nie pamiętam wszystkich Twoich zauroczeń :wink:

Zauroczeń to ja mam wiele, ale miłość tylko jedną - Lukę. :lol: Zaraz w kolejce za Luką stoją charty, erdelki i belgi. Potem dłuuuuugo nic i... - pozostałe zauroczenia. :wink: Ja lubię duże psy, ale nie wyobrażam sobie równocześnie domu bez maleństwa na kolanka... Wątpię, że drugim maleństwem będzie bolończyk - po Luce ŻADEN bolończyk nie będzie mi odpowiadał... :roll: Dlatego interesuję się też maleństwami, jak na razie wygrywają czekoladowe lewki, no i te gryfoniki też fajne. :wink: :lol: Ale mam nadzieję, że malucha będę miała za wiele, wiele, wiele lat, bo Luczka będzie żyła baaaardzo długo!!! :D :D :D

Posted

Alutka napisał(a):
Sonya-Nero napisał(a):
:

Dziękuję. Jeśli to jest wymuszone to chyba niezbyt szczere.? :(

Alutko wyluzuj :wink: i nie bierz wszystkiego do siebie, bo zaczynasz mnie już trochę irytować :-?
...nie za bardzo rozumiem twoich pretensji :niewiem: , wyskakujesz ni z gruszki ni z pietruszki :wink:
Qrcze znowu dzisiaj zaczął się szerzyć na Dogo wirus K&WP :wink: ... to ja spadam
:scared:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...