Tomek67 Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Gratulujemy Alutkom oraz Uncji :BIG: :BIG: :BIG:
Eclairs Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Widziałam kartę oceny Bazi! Sędzia po pięknym opisie dodał niesamowite acz wiele mówiące słowa - "... prawdziwa BIAŁA DAMA"!!! Brawo Bazia! :olympic: :buzi: Alutka i Pan Alutek!
Tomek67 Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Jó reggelt kivanok ! (czyli Dobrego Poranka życzę, po węgiersku) :wink: No, już trochę luźniej. Praca po urlopie i szkoła po wakacjach - w miarę opanowane. Ale widzę, że po wakacjach nie tylko ja mam problemy ze znalezieniem czasu na bolońskie klotki :wink:
Eclairs Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Oj Tomek święta racja! Nie mam czasu się nawet podrapać a co dopiero poplotkować :D Do tego od 3 tygodni nie widziałam Monusi (pojechała się wakacjować) i tęskno mi już do bolonków ...
anushka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Alutka gratulejszyn :lol: :lol: tak blisko Chorzowa mieszkam i nie pojechałam :wallbash: :stupid:
BiBi Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Wielkie gratulacje za udane występy :D :D :D Sonya-Nero napisał(a):Karka napisał(a):....A wogóle to mnie nosi bo zaczęłam ograniczać palenie i chciałabym rzucić wogóle . Nie mogę sobie miejsca znaleźć :evilbat: i nie wiem co robić z rękami :evilbat: i czym się napychać .Nie wiem czy dam radę :wallbash: ... tylko nie opitol następnego psa :evilbat: :lol: :D :wink: To jednak jutro wpadnę bez Dereczka, bo jeszcze go ciachniesz na łyso :wink: :D Jeszcze raz brawa dla Etorka, jest w takim wieku, że ma prawo wyrażać radość w ten sposób i to nawet na ringu :wink: :D
Alutka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 :modla: Dziękuję Kochani za gratulacje. I Wam życzę sukcesów wystawowych. To wielka przyjemnośc stać " na pudle ". Spróbujcie ! :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Ania-k napisał(a):Alutka gratulejszyn :lol: :lol: tak blisko Chorzowa mieszkam i nie pojechałam :wallbash: :stupid: Aniu - szkoda, że nie dojechałaś, była to wystawa naprawdę udana ! Oddział można powiedzieć rozbudował konkurencje i jak dobry Sw. Mikołaj sypnął z wora pucharami i innymi nagrodami. Sędziowie sędziowali ostro ale sprawiedliwie. My oprócz złotych medali i pięknego ogromniastego pucharu, który nie mieści się w regale dostaliśmy dodatkowo karmę , oraz szampon z francuskiej firmy. Jesteśmy bardzo zadowoleni, choć fotek mamy mało. Postaramy się w póżniejszym terminie wstawić. :Rose: :D dobrego nigdy za wiele
Gośka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Alutka gratulacje :D W Warszawie za to jak zwykle brak organizacji. Kolejka po dokumenty, brak ocienionych miejsc dla psów. Sędziowanie rozpoczęło się z 20 minutowym opóźnieniem, co w tym upale było koszmarem. Ja Keirę wyciągnęłam przed 10 bo mieliśmy wchodzić jako pierwsi na ring i trzymałam ją na klatce przez ponad pół godziny. Na ring weszła ledwo żywa z gorąca. Finały oczywiście jak zwykle w Wawie żenujące - brak jakiejkolwiek oprawy, i czekanie .... całą wieczność.
Alutka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 To przykre co napisałaś. W Warszawie też była krajowa? Ja już tam nie jeżdzę. Polecam chorzowską. Jest organizowana w rozległym parku. gdzie dużo drzew i spokojnie można znaleść cień. My nie mieliśmy upału. Na finałach nawet troszeczkę popadało. Był młody sędzia, ale jaki dobry znawca, kulturalny, sympatyczny a przede wszystkim sprawiedliwy. B I S robiła warszawska sędzina, i było trochę warszawiaków. Brawa dla Chorzowa :klacz: :modla: :D dobrego nigdy za wiele.
Gośka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Tak w Warszawie była krajówka, chyba się "przerzucę" na Śląsk :wink: I bliżej chyba teraz mam. Warszawa już od 8 lat jest z roku na rok gorsza. Jeszcze na Służewcu jak cię mogę było, duży teren z drzewami, halą. Jak wystawiałam doga to mieli porozstawiane ogromne namioty z wentylacją. Finały na zimowej w hali, w lato na ładnie skoszonej zielonej trawie. Ech, stare czasy.
Karka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Alutkaserdeczne Gratulacje !!! No proszę co wystawa to puchar :) Gosia nic nie piszesz jak wypadła Keira :roll: Bardzo się cieszę ,że Mafinka jest tak cudna i tak pięknie się pokazuje :) BiBija nie ma derilium bym nie panowała nad swoimi odruchami :evilbat: cieszcie się ,że nigdzie z Wami w najbliższym czasie nie jadę
Alutka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Karinko ! proszę o poradę ! jakim sposobem możne przesłać fotki na p.w. Dlaczego Ty nie jeżdzisz na wystawy ? Bazia już też ma dość wystaw . :D dobrego nigdy za wiele
AnkaW Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Alutka wielkie gratulacje :BIG: To musi być fantastyczne uczucie :oops: Na zdjeciu widzę że sędziował pan A. Ostrowski /Germanika/. Gizmola też sędziował na naszej pierwszej wystawie w Kielcach. Bardzo dokładny, sympatyczny i cierpliwy, nie tylko w stosunku do psów ale i wystawiających :lol: :lol:
Gosia_i_Luka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Pan Ostrowski jest świetny! :lol: :lol: :lol:
Gośka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Karka napisał(a):Gosia nic nie piszesz jak wypadła Keira :roll: A bo jakoś tak wyszło, topik lhasa umarł chyba śmiercią naturalną, co było do przewidzenia. Na pudlowym no to tak nie wypada o lasakach, więc nie ma gdzie się chwalić :wink: Keira wypadła chyba dobrze, dostałyśmy śliczny opisik, ocenę w.o, ładnie poszła, mimo upału, dzień wcześniej nie jadła więc na stole była bardzo skoncentrowana na kurczaczku i miała w nosie obmacywanki :wink: Potem poszła z Markiem na młodego prezentera, ale nic nie wywalczyli, bo moje dziecko poszło sobie żeby się nie nudzić. i fotka robiona już poza wystawą na ładnej trawce:
AnkaW Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Ależ ona ma niesamowity kolorek - cudo :P :P
Karka Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Gosia :o ona jest cudna :angel: I nic się nie odzywasz :evil: Chyba wiesz ,że tu na bolonkach można mówić o wszystkim :) a szczególnie o wszelkich naszych psach :wink: Masz dwie rosnące gwiazdy!!!!
Gosia_i_Luka Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Keira piękna, ale jak widzę te piaskowe ringi dla ozdóbek, to... :evil: Dobrze, że chociaż nie padało, nie wyobrażam sobie wtedy tego. :-?
Tomek67 Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Cheloł :wink: Mnie się już nudzi bez wystaw :( Trza poczekać dwa miechy :( Jak Ty, Karka wytrzymujesz bezruch taki i spleen jesienny :-? :wink:
Karka Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Masz rację Gosia takie ringi to wielkie nieporozumienie .Niestety nie wszystkie oddziały przygotowują wystawę z głową :wink:
Gosia_i_Luka Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Co do ras... mi się ostatnio coraz bardziej to podoba: najchętniej w takim kolorku: Czyż nie słodkie małpki?? :lol:
Karka Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Niom :D ja strasznie lubię płaskie pysiolki .Gryfoniki są super i mają świetną psychikę co jest bardzo ważne 8)
Tomek67 Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Gosia - masz wyjątkowo nieustabilizowane uczucia :lol: Już nie pamiętam wszystkich Twoich zauroczeń :wink:
Karka Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 A to nie wiesz ,że kobiety tak mają :wink: :lol: :lol:czasami trzeba długo szukać i przejść wiele zauroczeń aż się trafi prawidłowo 8)
Recommended Posts