Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hehe, no szkoda. Ale trzeba by zapewnić dodatkowego lekarza, karetkę, środek na mole, mega głośniki itepe itede :evilbat: . No, a jakby skrzypiało na ringu... :lol: :lol: :lol: :wink:

Posted

Tomek67 napisał(a):
No, ale chyba masz poczucie humoru, co? Bo moja babcia ma, a ja mam po niej :lol: A po mnie Izabela :wink:

Mam Tomku ,mam dlatego zawsze z przyjemnoscia czytam Twoje wypowiedzi.Doskonaly sposob na dobry nastroj .

Posted

Tomek Bravo za foteczki :) Mam nadzieję ,że wstawisz tutaj również te , które dostaniesz od Em-ki 8)
Ja Wam zaraz pokażę moją Misię bo dostałam właśnie foteczki .Misia miesiąc spędziła na urlopie ze swoją rodzinką zwiedzając kraj . Teraz czeka ją sterylizacja 25 września .Serducho raduje się gdy czytam dobre wiadomości i wdzięczna jestem losowi ,że obdarzył moje szczeniaki tak dobrymi właścicielami

no trochę te fotki oszpecone są "świecącymi oczkami" ale trudno :roll:
Z mojej Napi zrobiłam pluszową zabawkę .Przez pierwsze dni byłam trochę zła sama na siebie ale widzę ,że odetchnęła z ulgą jakby ubyło jej lat :wink: śmiga teraz na spacerach jak szczeniaczek :lol: :lol:

i z Jogusią

no to na koniec jeszcze sama ruda

nie miejcie mi jej za złe ale ruda nam niedomaga i nie wiadomo jak długo jeszcze będzie z najmi :(

Posted

[quote name='"Karka"']Tomek Bravo za foteczki :) Mam nadzieję ,że wstawisz tutaj również te , które dostaniesz od Em-ki 8)

Jak dostanę, to wstawię. Na razie: obiecanki/cacanki. :wink:
Karka - jak zwykle urocza Twoja kamanda pinka flojda :P
Dużo, ogromnie dużo zdrówka dla Rudej :kciuki:

Posted

A ja sobie myślę ,że już niebawem zobaczymy obiecane fotki :D
Za życzenia zdrówka dziękuję bardzo się przyda :roll:
Em-ka to prawda spojrzenie rudej jest wyjątkowe , to bardzo dobry pies
Alutka ostrzyżona jest weteranka :wink:

Posted

Cieszę sie, że Mumiś znalazł swoje miejsce na ziemi :wink: :D ... ten uśmiech dzieci jest więcej wart od tych wszystkich naszych pucharków i medali...
Z Misi coraz ładniejsza pannica 8)

Nie wiem czy powinnam to napisać... ale oczy Jogi są bardzo smutne :( ... ja widziałam już takie oczy i wiem.... trzymaj się Karinko....

Posted

Chachachelołki :lol:
Przed chwilą miałem taką oto sytuację. Od rana w pełnym biegu przygotowania do szkoły i do pracy, bo tym razem ja po miesiącu lenia pierwszy dzień mam pracować. Nerwówka, ekspresowe wszystko. Pięknie - jestem w pracy 10 minut przed czasem. Otwieram listę obecności i... zastygam z długopisem nad dniem dzisiejszym. Urlop :o . Do dzisiaj włącznie. A ja w świętym i niezachwianym przekonaniu pogoniłem do pracy przed czasem. No pracuś jestem i tyle. :lol:

Posted

Karka zdrówka dla Rudej :kciuki:,ślicznie się prezentuje w słonku,ma ładny kolorek :o ,a czy Mumin ma już nową rodzinkę?? :o nie jestem w temacie :oops: a to chyba ten sliczny kawaler który prezentował się od najlepszej strony :lol: ,a mała idzie na sterylkę,a czy bedzie wystawiana??czy suka wysterylizowana może byc wystawiana,bo poprostu niewiem?? :hmmmm:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...