Tomek67 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 CARMEN Magiczna Biel and babcia czekają na dyplom i medal :P
Tomek67 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 To by było na tyle. Mam jeszcze trzy fotki z finałów na komórce, to przy okazji wrzucę. Część zdjęć jest na wystawach (Przemyśl).
Yaki Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Gratuluje Tomku i zazdroszcze takij babci wystawczyni. Gratulacje dla babci i zycze dalszych sukcesow.
Tomek67 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Dziękujemy, Yaki :modla: Ale tak za dużo to babci nie mogę nachwalić, bo jeszcze spuchnie z dumy :lol: :wink:
Yaki Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 No tak bo to juz bylby problem . A swoja droga to szkoda ze nie ma konkursu Babci Prezenterki.
Tomek67 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Hehe, no szkoda. Ale trzeba by zapewnić dodatkowego lekarza, karetkę, środek na mole, mega głośniki itepe itede :evilbat: . No, a jakby skrzypiało na ringu... :lol: :lol: :lol: :wink:
Yaki Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Och Ty wstreciuchu ,jak babcia przeczyta.Lepiej z babc uzytecznych nie dworowac.
Tomek67 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Babcie użyteczne i Yaki - przepraszamy za dworowanie :oops: :lol:
Tomek67 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 No, ale chyba masz poczucie humoru, co? Bo moja babcia ma, a ja mam po niej :lol: A po mnie Izabela :wink:
Em-ka Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Heyka Tomek! dzięki za foteczki :) ja też mam ich sporo - również Twojego pupila - ale wkleję je później, po pracy;
Em-ka Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Tomek67 napisał(a):Oki, dzięki EmKa :wink: prosze o adres mailowy - na pw!!! :P
Yaki Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Tomek67 napisał(a):No, ale chyba masz poczucie humoru, co? Bo moja babcia ma, a ja mam po niej :lol: A po mnie Izabela :wink: Mam Tomku ,mam dlatego zawsze z przyjemnoscia czytam Twoje wypowiedzi.Doskonaly sposob na dobry nastroj .
Karka Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Tomek Bravo za foteczki :) Mam nadzieję ,że wstawisz tutaj również te , które dostaniesz od Em-ki 8) Ja Wam zaraz pokażę moją Misię bo dostałam właśnie foteczki .Misia miesiąc spędziła na urlopie ze swoją rodzinką zwiedzając kraj . Teraz czeka ją sterylizacja 25 września .Serducho raduje się gdy czytam dobre wiadomości i wdzięczna jestem losowi ,że obdarzył moje szczeniaki tak dobrymi właścicielami no trochę te fotki oszpecone są "świecącymi oczkami" ale trudno :roll: Z mojej Napi zrobiłam pluszową zabawkę .Przez pierwsze dni byłam trochę zła sama na siebie ale widzę ,że odetchnęła z ulgą jakby ubyło jej lat :wink: śmiga teraz na spacerach jak szczeniaczek :lol: :lol: i z Jogusią no to na koniec jeszcze sama ruda nie miejcie mi jej za złe ale ruda nam niedomaga i nie wiadomo jak długo jeszcze będzie z najmi :(
Alutka Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Karinko staruch prezentuje się doskonale. Obcięłaś interchampionkę ? :D dobrego nigdy za wiele
Em-ka Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Karka: ale ta ruda ma poczciwe, mądre oczy....
Tomek67 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='"Karka"']Tomek Bravo za foteczki :) Mam nadzieję ,że wstawisz tutaj również te , które dostaniesz od Em-ki 8) Jak dostanę, to wstawię. Na razie: obiecanki/cacanki. :wink: Karka - jak zwykle urocza Twoja kamanda pinka flojda :P Dużo, ogromnie dużo zdrówka dla Rudej :kciuki:
Karka Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 A ja sobie myślę ,że już niebawem zobaczymy obiecane fotki :D Za życzenia zdrówka dziękuję bardzo się przyda :roll: Em-ka to prawda spojrzenie rudej jest wyjątkowe , to bardzo dobry pies Alutka ostrzyżona jest weteranka :wink:
AnkaW Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Tomek, Karka śliczne foteczki, :lol: :lol: czekam na jeszcze :P
Karka Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Ania wielkie dzięki :) Nie wiem może cuś jeszcze znajdę ale to jutro dopiero 8)
Sonya-Nero Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Cieszę sie, że Mumiś znalazł swoje miejsce na ziemi :wink: :D ... ten uśmiech dzieci jest więcej wart od tych wszystkich naszych pucharków i medali... Z Misi coraz ładniejsza pannica 8) Nie wiem czy powinnam to napisać... ale oczy Jogi są bardzo smutne :( ... ja widziałam już takie oczy i wiem.... trzymaj się Karinko....
Tomek67 Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Chachachelołki :lol: Przed chwilą miałem taką oto sytuację. Od rana w pełnym biegu przygotowania do szkoły i do pracy, bo tym razem ja po miesiącu lenia pierwszy dzień mam pracować. Nerwówka, ekspresowe wszystko. Pięknie - jestem w pracy 10 minut przed czasem. Otwieram listę obecności i... zastygam z długopisem nad dniem dzisiejszym. Urlop :o . Do dzisiaj włącznie. A ja w świętym i niezachwianym przekonaniu pogoniłem do pracy przed czasem. No pracuś jestem i tyle. :lol:
Yaki Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Ha ,ha ,ha no nie moge .O takim przypadku jeszcze nie slyszalam. Znow dzien sie zaczyna wesolo.
anushka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Karka zdrówka dla Rudej :kciuki:,ślicznie się prezentuje w słonku,ma ładny kolorek :o ,a czy Mumin ma już nową rodzinkę?? :o nie jestem w temacie :oops: a to chyba ten sliczny kawaler który prezentował się od najlepszej strony :lol: ,a mała idzie na sterylkę,a czy bedzie wystawiana??czy suka wysterylizowana może byc wystawiana,bo poprostu niewiem?? :hmmmm:
Recommended Posts