Karka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Taak generalnie mam wielki szacunek do tego sędziego bo nawet gdy daje niższe lokaty robi to w sposób uroczy :wink: potrafi zauważyć zalety jak i wady ocenianego psa .
matrix..... Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Karka napisał(a):Taak generalnie mam wielki szacunek do tego sędziego bo nawet gdy daje niższe lokaty robi to w sposób uroczy :wink: potrafi zauważyć zalety jak i wady ocenianego psa . Gratuluję sukcesów !! Tak Pan J nawet gdy daje niższe oceny robi to w sposób uroczy :) ja i mój husky na wystawie w 1998 roku z gratulacjami otrzymaliśmy ocenę dobrą :D :D :D :D :D
Tomek67 Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Masz rację, Gosia. Ma ciężką rękę i scentrowaną na frise'a :lol: Jak pisałem - wściekłem się i wszedłem w delikatny dyskurs z Panią, bo wyraźnie powiedziałem przed - chcę, aby była wykąpana do białości i uczesana w sposób zbliżający do kwadratu. Niestety, należało wyraźnie powiedzieć, że nie życzę sobie strzyżenia. W sumie jednak jestem zadowolony, bo sędziowie niespecjalnie zwracają uwagę na "skrojenie" twarzy (a właśnie najbardziej miałem pretensję o ścięcie grzywki). Carmen wygrała ponownie z Cekinem, gdyż identycznie jak w Rzeszowie, sędzia zwrócił uwagę na zgryz Cekina. Ponadto Carmen pieknie sie prezentowała na ringu (to już zasługa babci), A Cekin jeszcze trochę nerwowy w chodzie, nie mówiąc już o pokazywaniu zgryzu.
AnkaW Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Karka- Carmen na zaloty Gizmola odpowiedziała cichym warknięciem na co mój wpadł w euforię bo uwielbia zadziorne suczki, które udają że nie chcą :wink: A pan Jakubowski bardzo miły sędzia, nie zrazał sie nawet tym, że psy go kasały po rękach i dalej robił swoje :lol:
Gośka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Tomek67 napisał(a):Masz rację, Gosia. Ma ciężką rękę i scentrowaną na frise'a :lol: Oj znam ten ból, ja mam rękę scentrowaną na pudla, kiedyś próbowałam ostrzyc CTRa według wzorca, byłam taaaaka dumna jak skończyłam, a potem na ulicy ludzie odwracali się i mówili ale ładny duży pudel :lol: :wink:
Tomek67 Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 A IX grupę wygrała toyka z Ukrainy. Było sześć pudli, w tym 5 z Ukrainy, a jeden z Rosji. Z Polski ani jednego. :-?
Karka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 No to fajny facecik z Twojego Gizmolka :wink: :lol: :lol: Tomek odemnie Wielkie Gratulki dla Twojej Mamy :) I więcej nie chodź do Pani Fryz tylko sami ją przygotowujcie wydaje mi się ,że to rozsądniejsze :-?
Gośka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Tomek67 napisał(a):A IX grupę wygrała toyka z Ukrainy. Było sześć pudli, w tym 5 z Ukrainy, a jeden z Rosji. Z Polski ani jednego. :-? Tomku :modla: w wolnej chwili jnapisz akie to były pudle, jak masz skaner w domu to chętnie skan.
Alfa1 Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Gratuluję Ani i Tomkowi :BIG: i jak się to mówi ,pierwsze koty za płoty,życzę dalszych sukcesów i apetytu na więcej. :D
AnkaW Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 pudel miniatura kl. ch. CROSHKA Brad Pitt kl. otw. suki DE-DE BLACK PEARL Daralis Pudel średni kl. ch. FLIRT SAD ZOLOTAYA PECTORAL Pudel TOY kl. mł. psy SLAVJAN KARDEN suki PANDORA s Izuminkoi Juliany kl. otw. ARI ARABESKA Givenchy Very Irresistible
Alutka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 A tak się prezentowała Bazia - Bichon frise na Wystawie w Częstochowie
AnkaW Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 A najbardziej z opisu podobało mi się "pies doskonale przygotowany do wystawy" :oops: :oops: I jeszcze jeden numer z ringu głównego. Podchdzi lekko podpity facet do stoliczka i świsnął sobie pucharek :o organizatorzy krzyczą za nim wzywaja ochronę a tu nic gościu sobie poszedł. Popiero jeden z wystawiajęcych z pięknym dogiem dogonił gościa i mu pucharek odebrał. Na widok takiego cielaka nawet sie nie stawiał :lol: :lol:
Alutka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Drugie miejsce w" BEST in SHOW " weteranów zdobyła suczka z własnej hodowli - pudelka toyka Uncja Bielska Elita
AnkaW Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 A to nasze pamiątkowe zdjęcie z Przemyśla :lol: :lol:
Tomek67 Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Alutka - gratulujemy Wam i Uncji :klacz: :klacz: :klacz:
Tomek67 Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 AnkaW napisał(a):A najbardziej z opisu podobało mi się "pies doskonale przygotowany do wystawy" :oops: :oops: I jeszcze jeden numer z ringu głównego. Podchdzi lekko podpity facet do stoliczka i świsnął sobie pucharek :o organizatorzy krzyczą za nim wzywaja ochronę a tu nic gościu sobie poszedł. Popiero jeden z wystawiajęcych z pięknym dogiem dogonił gościa i mu pucharek odebrał. Na widok takiego cielaka nawet sie nie stawiał :lol: :lol: No, numerek był kapitalny. A jeszcze spiker krzyczał za nim delikatnie ' Złodzieju ! Złodzieju, oddaj pucharek !"
Alutka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Widzę, że u Was było wesoło. Cieszymy się bardzo z Waszych zdobytych tytyłów, medali . Brawo dogomaniacy górą :klacz: :klacz: :klacz: Serdeczne gratulacje! :multi: :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Karka napisał(a):No to fajny facecik z Twojego Gizmolka :wink: :lol: :lol: Tomek odemnie Wielkie Gratulki dla Twojej Mamy :) I więcej nie chodź do Pani Fryz tylko sami ją przygotowujcie wydaje mi się ,że to rozsądniejsze :-? Ja się podpisuję pod tą wypowiedzia obiema rękami :calus: :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Tomek67 napisał(a):Ten w środku to ja :wink: Nie wiedziałam Tomku, że jesteś taki duży, i że masz taką dużą głowę ! Mam nadzieję , że jesteś pozytywnie nastawiony i nas nie z jesz? :facelick: :D dobrego nigdy za wiele
Karka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Alutka przyłączam się do gratulacji :BIG: Jak zawsze pan Alutek pięknie pokazuje suńki i z wyśmienitym efektem :D Tomuś -miś udomowiony :lol: :lol: podoba mi się :wink:
Recommended Posts