Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Taak generalnie mam wielki szacunek do tego sędziego bo nawet gdy daje niższe lokaty robi to w sposób uroczy :wink: potrafi zauważyć zalety jak i wady ocenianego psa .

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karka napisał(a):
Taak generalnie mam wielki szacunek do tego sędziego bo nawet gdy daje niższe lokaty robi to w sposób uroczy :wink: potrafi zauważyć zalety jak i wady ocenianego psa .

Gratuluję sukcesów !!
Tak Pan J nawet gdy daje niższe oceny robi to w sposób uroczy :) ja i mój husky na wystawie w 1998 roku z gratulacjami otrzymaliśmy ocenę dobrą :D :D :D :D :D

Posted

Masz rację, Gosia. Ma ciężką rękę i scentrowaną na frise'a :lol: Jak pisałem - wściekłem się i wszedłem w delikatny dyskurs z Panią, bo wyraźnie powiedziałem przed - chcę, aby była wykąpana do białości i uczesana w sposób zbliżający do kwadratu. Niestety, należało wyraźnie powiedzieć, że nie życzę sobie strzyżenia. W sumie jednak jestem zadowolony, bo sędziowie niespecjalnie zwracają uwagę na "skrojenie" twarzy (a właśnie najbardziej miałem pretensję o ścięcie grzywki).
Carmen wygrała ponownie z Cekinem, gdyż identycznie jak w Rzeszowie, sędzia zwrócił uwagę na zgryz Cekina. Ponadto Carmen pieknie sie prezentowała na ringu (to już zasługa babci), A Cekin jeszcze trochę nerwowy w chodzie, nie mówiąc już o pokazywaniu zgryzu.

Posted

Karka- Carmen na zaloty Gizmola odpowiedziała cichym warknięciem na co mój wpadł w euforię bo uwielbia zadziorne suczki, które udają że nie chcą :wink:
A pan Jakubowski bardzo miły sędzia, nie zrazał sie nawet tym, że psy go kasały po rękach i dalej robił swoje :lol:

Posted

Tomek67 napisał(a):
Masz rację, Gosia. Ma ciężką rękę i scentrowaną na frise'a :lol:

Oj znam ten ból, ja mam rękę scentrowaną na pudla, kiedyś próbowałam ostrzyc CTRa według wzorca, byłam taaaaka dumna jak skończyłam, a potem na ulicy ludzie odwracali się i mówili ale ładny duży pudel :lol: :wink:

Posted

No to fajny facecik z Twojego Gizmolka :wink: :lol: :lol:
Tomek odemnie Wielkie Gratulki dla Twojej Mamy :) I więcej nie chodź do Pani Fryz tylko sami ją przygotowujcie wydaje mi się ,że to rozsądniejsze :-?

Posted

Tomek67 napisał(a):
A IX grupę wygrała toyka z Ukrainy. Było sześć pudli, w tym 5 z Ukrainy, a jeden z Rosji. Z Polski ani jednego. :-?

Tomku :modla: w wolnej chwili jnapisz akie to były pudle, jak masz skaner w domu to chętnie skan.

Posted

pudel miniatura
kl. ch. CROSHKA Brad Pitt
kl. otw.
suki
DE-DE BLACK PEARL Daralis

Pudel średni
kl. ch. FLIRT SAD ZOLOTAYA PECTORAL

Pudel TOY
kl. mł.
psy
SLAVJAN KARDEN
suki
PANDORA s Izuminkoi Juliany
kl. otw.
ARI ARABESKA Givenchy Very Irresistible

Posted

A najbardziej z opisu podobało mi się "pies doskonale przygotowany do wystawy" :oops: :oops:

I jeszcze jeden numer z ringu głównego.
Podchdzi lekko podpity facet do stoliczka i świsnął sobie pucharek :o organizatorzy krzyczą za nim wzywaja ochronę a tu nic gościu sobie poszedł. Popiero jeden z wystawiajęcych z pięknym dogiem dogonił gościa i mu pucharek odebrał. Na widok takiego cielaka nawet sie nie stawiał :lol: :lol:

Posted

AnkaW napisał(a):
A najbardziej z opisu podobało mi się "pies doskonale przygotowany do wystawy" :oops: :oops:

I jeszcze jeden numer z ringu głównego.
Podchdzi lekko podpity facet do stoliczka i świsnął sobie pucharek :o organizatorzy krzyczą za nim wzywaja ochronę a tu nic gościu sobie poszedł. Popiero jeden z wystawiajęcych z pięknym dogiem dogonił gościa i mu pucharek odebrał. Na widok takiego cielaka nawet sie nie stawiał :lol: :lol:

No, numerek był kapitalny. A jeszcze spiker krzyczał za nim delikatnie ' Złodzieju ! Złodzieju, oddaj pucharek !"

Posted

Widzę, że u Was było wesoło. Cieszymy się bardzo z Waszych
zdobytych tytyłów, medali . Brawo dogomaniacy górą :klacz: :klacz: :klacz: Serdeczne gratulacje! :multi:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

Karka napisał(a):
No to fajny facecik z Twojego Gizmolka :wink: :lol: :lol:
Tomek odemnie Wielkie Gratulki dla Twojej Mamy :) I więcej nie chodź do Pani Fryz tylko sami ją przygotowujcie wydaje mi się ,że to rozsądniejsze :-?

Ja się podpisuję pod tą wypowiedzia obiema rękami :calus:

Posted

Tomek67 napisał(a):
Ten w środku to ja :wink:

Nie wiedziałam Tomku, że jesteś taki duży, i że masz taką dużą głowę !
Mam nadzieję , że jesteś pozytywnie nastawiony i nas nie z jesz? :facelick:

Posted

Alutka przyłączam się do gratulacji :BIG: Jak zawsze pan Alutek pięknie pokazuje suńki i z wyśmienitym efektem :D
Tomuś -miś udomowiony :lol: :lol: podoba mi się :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...