Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alutka napisał(a):
Gosiu - przyzwyczaisz się byle do wikendu.

No ale co roku to strasznie długo trwa zanim się przyzwyczaję, a jak już powoli powoli zaczynam się przyzwyczajać to koniec roku.

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:wink: Aniu coś mi się wydaje, że dzisiaj jakaś markotna jesteś !
Popatrz jutro już piątek, w sobotę przygotowania do Wystawy,
no a w niedzielę wystawa !
A propos - potwierdzenie już przyszło ?

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

:cunao: :cunao: :cunao: Gosiu dłuuuugo się przyzwyczajasz.

Alutka nie jest tak źle, juz to przetrawiłam, rano córcia do szkoły my do pracy i już sobota, później wystawa , a w poniedziałek już rutyna. :lol:

Potwierdzenie już przyszło i to tym razem wcześniej niż Tomkowi :lol: :lol: :lol:

Posted

Najlepsze życzenia dla Karki z okazji imienin. :BIG: :BIG: :BIG:
Horrendalnie spóźnione i pozwól Karka, że złożę samokrytykę - stary skl(erotyk) ze mnie. :oops: :wink:
Żyj sto lat, Karinko, nie waż się ważyć więcej niż ważysz, trzaskaj championaty w ojczyźnie ludowej, demoludach i krajach kk, lwy niech będą rasą dominującą (po bolończykach), Toyoty Ci życzę i samych ochów i achów spełnionych :wink: :buzi: :loveu:
:laola: :laola:

Posted

Karinko!!! 100 lat, 100 psiaków i 1000000 hektarów! :lol: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG:

Ja cierpię ostatnio na notoryczne zmęczenie... :roll: Może to jakieś jesienne przesilenie?? :wink: Wypoczywam po robocie na spacerku z białą, a raczej na szaleństwach na boisku - Lukier wraca wymęczona i brudna, ja brudna i głodna. :wink: Wszystko gra. :wink:

Posted

AnkaW napisał(a):
Potwierdzenie już przyszło i to tym razem wcześniej niż Tomkowi :lol: :lol: :lol:

Uprosiłem organizatorów, aby tym razem wcześniej wysłali do Ciebie, Anka. No bo wiesz, ciągle ja pierwszy, szybszy, ładniejszy, mądrzejszy... Dla mnie to już nudne, niech raz słoneczko Tobie zaświeci :evilbat: :lol: :lol: :lol: :wink:

Posted

[quote name='Alutka'][quote name='Gosia&Luka']

Ale cudo - auto moich niespełnionych marzeń :cry:

Alutka możesz sobie pozwolić na takie autko, yorczek na pewno się zmieści, ale ja nie miałabym gdzie swojego stada wsadzić. Moje marzenie to wieeelgachny jeep :lol: :wink:

Posted

Ja tam szybkiej jazdy nie kocham,kocham wygodę i marzy mi się na wyjazdy autko coby było w nim wsjo-spanko,kuchenka i inne przyległości. :shiny:

Posted

Tomek67 napisał(a):
AnkaW napisał(a):

Uprosiłem organizatorów, aby tym razem wcześniej wysłali do Ciebie, Anka. No bo wiesz, ciągle ja pierwszy, szybszy, ładniejszy, mądrzejszy... Dla mnie to już nudne, niech raz słoneczko Tobie zaświeci :evilbat: :lol: :lol: :lol: :wink:

Pomarzyć Ci wolno :lol: :lol: :lol:

Posted

Alfa1 napisał(a):
Ja tam szybkiej jazdy nie kocham,kocham wygodę i marzy mi się na wyjazdy autko coby było w nim wsjo-spanko,kuchenka i inne przyległości. :shiny:

O właśnie to jest to Alfa!!! Na wystawy super sprawa, taki camping samochód.

Posted

Samochód u nas był zawsze,ale na wystawy jeździłam pociągiem do Poznania i z Olle samochodem gdzieś dalej.
Na palcach jednej ręki mogę policzyć wystawy na ,ktore pojechałam z męzem,zawsze miał wymówkę,a to,a siamto,czasami któryś z synów pojechał,dobrze,że BiBi wcześnie zaczeła jeździć ze mną, no teraz już nie muszę,mam godną następczenie,nawet lepszą.

Posted

:wink: Jak mnie by było stać na taki samochód , to i na hotel
i dobrą restauracje. A nie tłuc się z garnkami i niewygodnym wyrku.
I może jeszcze gotować ? O nie ! to nie dla mnie ! :(

:D dobrego nigdy za wiele

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...