Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszytsko co zrobiłąm jest na topicu Pusia zagineła. Powiedzcie, ile dac - nie wiem, jak to określić- nagrody? Okupu? Pytałam o tym na ww topicu.
Generalnie jest coraz gorzej........

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka strasznie mi przykro :( Myślałam ,że jak tu zajrzę po południu to przeczytam ,że Pusia jest w domu.
Niewiem co mogłabym Ci jeszcze doradzić bo napewno zrobiliście wszystko. Musisz być dobrej myśli ,że odnajdzie się szybko. Wszyscy czekamy na tę chwilę.

Posted

Agnisiu o ile się nie mylę to 10 do 20 % wartości znalezionej rzeczy.
To oficjalne. Ale znależne można sobie ustalić wg. uznania i możliwości.
Proszę Cię bądz silna !

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

No staramy sie, żeby móc przemierzać kilometry szukajac jej..bo mimo tych innych spraw ciągle jej szukamy.
To nasza wina, trzeba było nauczyć ja, ze nie wolno wybiegać z domu, poćwiczyć...tylko nigdy jej sie to nie zarzało, nigdy. szkoda, ze w Łodzi nie chipują psów...ale mzoe robią to w W-wie...jak sie znajdzie, to pojedziemy ja zachipowac...

Posted

Przynajmniej część weterynarzy wydających psie paszporty na pewno chipuje psy, a takich przynajmniej w Łodzi musi być kilku/kilkunastu.
Jak Pusia wróci to od razu ją zachipuj. To psa nie boli (wiem to z autopsji :wink: )

Posted

Agnieszka76 napisał(a):
To nasza wina, trzeba było nauczyć ja, ze nie wolno wybiegać z domu, poćwiczyć...tylko nigdy jej sie to nie zarzało, nigdy. szkoda, ze w Łodzi nie chipują psów...ale mzoe robią to w W-wie...jak sie znajdzie, to pojedziemy ja zachipowac...

Agnieszka, nie obwiniaj się, to nie Twoja wina. Równie dobrze ja bym się mogła obwiniać że nie nauczyłam mojej Mafii nieufności do ludzi, gryzienia i uciekania, tylko od początku kładłam nacisk na ufność i radość życia.
Ja zamówiłam dla wszytskich zwierzaków identyfikatory na allegro i teraz wszystkie noszą je na gumeczkach uwieszone na szyi.

Posted

Sonya-Nero napisał(a):

Jak Pusia wróci to od razu ją zachipuj. To psa nie boli (wiem to z autopsji :wink: )

Czyżbyś była zaczipowanym psem? :hmmmm: :wink:

Posted

Aga, Pusia się znajdzie, zobaczysz!! Wrzuciłam ogłoszenie na Lukrowych, będzie na stronie głównej. Trzeba szukać i szczególnie rozglądać się na ulicach - właśnie wieczorami, kiedy to nieuczciwi znalazcy wyprowadzają "swoje nowe psiaki". :evil: Trzyamamy z Luką kciuki - mała się znajdzie!

Posted

No :oops: , wet miał zeza i zamiast psa zachipował mi rekę :wink: :lol: :wink:

Jak zobaczyłam igłę :o to mi nogi zmiękły, ale nie było innego wyjścia Lucypek ma zarastający sierścią i znikający tatuaż, nie bylo wyjścia trzeba bylo zachipować i ma teraz swój własny kod kreskowy :lol: .
Jestem jak najbardziej za chipowaniem psów, zwłaszcza po tych przypadkach kradzieży i zaginięć :(

Posted

To jest koszmarne przeżycie. Ja tez podejrzewam że przylepiła się do kogoś i ten ktoś postanowił ją zatrzymać. Ale jak sie sunia otrząśnie ze strachu napewno będzie próbowała uciec i wrócić, byle była blisko. :cry:

Posted

No zaglądam i co :roll: nadal nie ma dobrej wiadomości :(
U nas dzisiaj słoneczko świeci :fadein: chciałabym by to był piękny dzień szczególnie dla Agi i jej męża :kciuki:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...