Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:Dog_run: odnoszę wrażenie ,że państwo Cekina byli jednak dosyć dobrze przygotowani do prezentacji psa.A piesek wygląda także na bardzo spokojnego i wyluzowanego
:roll: Wyglądają zupelnie różnie - dwie różne rasy :roll:

Posted

Jeszcze raz to samo, ale trochę lepiej. :P
Karka - oczywiście, właściciele Cekina przygotowali go profesjonalnie do wystawy (Pani Fryz)., Aczkolwiek Cekin zdecydowanie odszedł od bolońskiego wzorca. Ale wyglądał imponująco! Z tym, że takiego bolończyka nie widziałem jeszcze (mówimy o wystawianiu, a nie o swobodnym upiększaniu). Masz rację - wyglądali z Carmen jak dwie różne rasy i Cekin na swój sposób był piękniejszy. Obok były pudle i "upierzeniem" bardzo je przypominał. Mnie się podobał :P

Posted

Karka - teraz wrzucę parę zdjęć "pozaozdobnych" na wystawy, ale za parę minut jeszcze kilka z ringu 1 wstawię na bolończykach, a pudle na pudlach :wink:

Posted

[quote name='Tomek67']Lecim dalej z Rzeszowem :wink:
Terier tybetański z Zakopanego - BENTYE Masinial

I co? TERIER wsród ozdobnych i do towarzystwa i to oficjalnie i zaakceptowane przez ZKwP! A wy się z terierka Eklerka Tomaszu nabijacie. Jak tybetańczyk może być ozdobny to erdelek tym bardziej :wink: :lol:

Posted

On jest dlatego na ozdobnych, Eklerek, ponieważ jest t-y-b-e-t-a-ń-s-k-i !!! A wiadomo, że tybetański mnisi są mądrymi ludźmi. Tak więc wspólnym mianownikiem jest MĄDROŚĆ :lol: :lol: :lol:
A erdelek jest z nami, bo go lubimy po prostu :wink:

Posted

Słuchajcie, stało sie coś strasznego- Pusia zgineła. Wybiegła z domu jak wnosili nam sprzet , wystraszyła sie,mój mąż zorientował sie po kilku minutach , szukamy jej od 2 h i nigdzie jej nie ma,zaraz idziemy rozwiesić ogłoszenia....Co jeszcze robic? Ona nie jest zarejestrowana nigdzie, bo nie ma rodowodu

Posted

:cry: Agnieszko ! co za nieszczęście. Znam ten ból. Bądz dobrej myśli!
Nie rezygnuj z poszukiwań. Niedawno zaginął pudelek i znalazł się !
Pusia tez musi do Ciebie wrócić !

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

Eclairs napisał(a):
Agnieszko i co z Pusią? Wróciła już do domu?

niestety małej nie ma nadal...nadal Aga szuka..oby wszystko skończyło się jeszcze dzisiaj!!!

Posted

Słuchajcie, co godzine robie obchód, Irek pojechał na rynki, media i schronisko zawiadomione, pomaga mi Nikka z dgm- dostałąm do niej komóre..ale juz nie mogę, zaczynam się totalnie rozwalać..nie spaliśmy cała noc, bo psy wracaja noca,a tu nic

Posted

:cry: Ja też żle spałam. wróciły wspomnienia jak ja szukałam swojego
pieska. To jest okropne przeżycie. Nie życzę nikomu nawet wrogowi.
Każdy odgłos, każde szczeknięcie człowiek wyskakuje " na równe nogi ".
Leci jak wariat. A telefony ??????????? zgroza.
Tak bardzo bym Ci chciała pomóc ale jak ? Nie załamuj się. Mojej siostrze
ukradli sznaucerka z ogrodu i po 10 dniach się znalazł 20 km od domu.

:D dobrego nigdy za wiele

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...