Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, fotki Emki widziałem. Szczególnie na tym pierwszy, jak Cekin wystawia półprofil, to trochę widać robotę Pani Fryz. Choć nie oddaje natury. Wyglądał pięknie, ale jak bichon. :fadein:

Posted

Z pewnością właściciele Cekina przekażą pani Fryz swoje sugestie na temat przygotowania psa na wystawę lub sami już to będą robić.

Posted

No, ja myślę, że jakąś naukę z tego wyciągną. Zapomniałem, że sędzina kazała masować właścicielce podbródek Cekina, choć wątpię, aby od masażu kość się przestawiła :niewiem: Aha - i nasz opis, to tak generalnie nie był lukrowy. :-?
Była też pPani ze spanielem tybetańskim, która w ub.r. wygrała z nim w Rzeszowie rasę! Po roku dostała ocenę bardzo dobrą. :niewiem:

Posted

Nie mogę nic powiedzieć na temat takiego masowania bo nie mam doświadczenia ale wydaje mi sie ,że to trzeba by robić od wczesnego szczenięctwa lub zaraz po zmianie zębów :roll: A ja dopatrzyłam się na fotkach Em-ki ,że już macie cały ekwipunek -parasol , krzesełka itd :P

Posted

:roflt: A to fajna przygoda ! ha. ha. ha ! Jeszcze tylko nam zdradz
tajemnicę dlaczego Pani Babcia boso ? czy jej się buty rozleciały?tak
jak mojemu Alutkowi w ubiegłym roku w Nowym Sączu. Czeszka go poratowała przylepcem pokleił w koło i tak wydeptał CWC dla "Kosmitki." :evil_lol:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

Karka - Ty w Policji narabiasz czy jak? :lol: No faktycznie widać tam ekwipunek różnego rodzaju :lol: :wink: . Zastanawiam się jeszcze nad stoliczkiem, ale to już chyba przesada. :-? Dwa krzesełka i parasol kosztowały nas na wyprzedaży w Jysku 40,-zł.
Alutka - więcej dioptrii :lol: :lol: Babcia nie jest na bosaka, tylko w specyficznym babcinym obuwiu :lol: :lol:

Posted

Litości ! Już się nie dziwię, że butów nie widzę ! Ale nie widzę też
krzesełek i stoliczka za 40 zł !!!!!!!:bigcool:

Posted

:fadein: A już wiem stolik i krzesełka są pod parasolem !!!!!!!!
Tylko gdzie ten parasol Karinko - dedektywie ? :niewiem:

:D dobrego nigdy za wiele :

Posted

Alutka napisał(a):
:B-fly: Awansowałam ! przyjmuję gratulacje za które z góry dziękuję :gent:

gratuluję, ja też awansowałem parę dni wcześniej :)

Posted

Gratulacje dla Tomkowej mamy :D widzę że zmnalazła nowe hobby :)
a tak swoją drogą stolik albo klatka się przyda, wygodniej jest przygotować psa,a klatka to też taki sejf :wink: na wystawach.
Tomciu pamiętasz mnie jeszcze 8) :wink:

Posted

Sonya-Nero, Sonya-Nero... :hmmmm: Who is Sonya-Nero :question: :lol: :lol: :lol: :wink:

Nie wiem - może zastanowię się nad jakąś malutką klateczką?

Za gratulacje dziękujemy w imieniu babci (a ja, właściciel - to pies?) :evil: :wink:

Przypomnieliśmy sobie Sonyę-Nero :evilbat: :lol: :wink:

Posted

Gratulacje dla wszystkich awansujacych! :beerchug:
I dla Carmen Zwyciężczyni Rasy oczywiście! :buzi:

Nasza malutka Mona wyjechała na długie wakacje :(
Pojechała razem ze swoją mamą do jej domku do Niemiec i wróci dopiero w połowie października :-? Będę za nią bardzo tęsknić :cry:

Posted

Taak płonę i spłonę :lol: :lol:
Alutka jak dobrze poprzeglądasz fotki z Rzeszowa to znajdziesz cały ten osprzęt Tomka :wink: Polecam koniecznie jeszcze mały stoliczek bądź klateczkę na kólkach by wygodnie psa przygotować do wejścia na ring 8)
Eklersiku nie martw się bo to urodzie i nie tylko szkodzi :wink: czas szybko płynie i nim się obejrzysz już rodzinka wróci :)
A ja sobie idę do kina po południu :B-fly: Na "Skazanego na bluesa" taak długo czekałam na ten film pewnie poleją się łzy :-?
Tomek dawaj fotki :evilbat: chcę je zobaczyć zanim wyjdę do kina 8)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...