Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No nie smuć się 8)
W Rzeszowie jak poznasz Martę od Zuzi to przekonasz się jaka z niej przesympatyczna i ciepła osoba .Bardzo proszę o jakieś ich fotki z wystawy :) Pewnie znowu długo się nie zobaczymy :(

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alutka napisał(a):
" Kto się lubi ten się czubi " :calus:

No, a ja oprócz tego lubienia, czubienia i miłości, to jeszcze z litości gryzę jakby słabiej :evilbat: :lol: :wink:

Posted

AnkaW napisał(a):
A kto to jest Marta od Zuzi, bo chyba coś przeoczyłam, a też chciałabym poznać. :lol:

Aniu poznasz napewno Martę :) będzie w Rzeszowie z lewkiem Zuzią :wink: to mojej "produkcji" sunia.
Tomek a wiesz nawet mi miło z powodu Twojego nieutulonego żalu :wink: bo dawno żaden mężczyzna z mojego powodu w taki stan nie popadł :wink:

Posted

AnkaW napisał(a):
A kto to jest Marta od Zuzi, bo chyba coś przeoczyłam, a też chciałabym poznać. :lol:

To jest właścicielka dzidziusiów Karkowych - najbliżej nas mieszkających gołodupcooow (czyli w Tarnowie). :P

Posted

Swoją drogą cieszę się ,że Marcie się chce jeszcze jeździć na wystawy .To takie miłe dla hodowcy gdy jego dzieciaki jednak pokazują się na ringach.

Posted

A nóż się Gizmo zakocha :lol: będzie miał blisko :wink: dziewczyna z pięknym małym domkiem :lol: :lol: i fajna teściowa :wink:

Posted

a ja sobie ziuram na Sopot ech grają przeboje z mojej szalonej młodości 8) łezka się w oku kręci :cry: ech
No to pa, papa .Do jutra :fadein:

Posted

Karka napisał(a):
A nóż się Gizmo zakocha :lol: będzie miał blisko :wink: dziewczyna z pięknym małym domkiem :lol: :lol: i fajna teściowa :wink:

Jak go pogoni to na mur-beton sie zakocha :lol: on lubi ostre kobitki :evil:

Dobrej nocy :sleeping: pa pa

Posted

:hand: Witajcie! Dzisiaj faktycznie był nice day. Słoneczko pięknie
świeciło, a nie było upału, ani wiatru. Troszkę jakby czuć jesień !
To chyba niemożliwe. :wink:

:D dobrego nigdy za wiele.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...