Tomek67 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Dzień dobry, kudłate :buzi: i do kudłatych przyszywane :eviltong: :lol: :wink: !!! Ja tam kopaczy nie oglądam - chłopcy za dużo odbijają piłkę głową, co pozostawia trwały ślad w psychice :wink:
Cockerek Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Gosia&Luka napisał(a):Mieli farta. 8) No to jeszcze większy wstyd, z taką drużyna tylko taki wynik :-? A jak się namęczyli chłopaki :o :lol: :wink:
Alutka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Tomek67 napisał(a):Dzień dobry, Ja tam kopaczy nie oglądam - chłopcy za dużo odbijają piłkę głową, co pozostawia trwały ślad w psychice :wink: Jestem tego samego zdania :silly: :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 WuAnka Rowerowa - jak tam Twoje potwierdzenie z Jacusiowa? :wink: Nadejszło? :lol: Alutka - cieszę się z jednoty poglądów na temat kopaczy :wink:
Alutka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 :oops: Tomek ! coś mi si ę zdaje że się na nas kibicki obraziły, bo nie piszą :hmmmm: Alutek też się na mnie krzywo patrzy. Chyba będą " ciche dni ". :cool1: P.S. Jak kibic to i kibicki ? może być ? ( nigdy się z tym nie spotkałam ) :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Nie, Alutka. Z pewnością nikt się nie obraził, bo nie było o co. Natomiast cały dzień wczorajszy był jakiś "zmulony" co odczuliśmy wszyscy w domu. Anka - a widzisz? :wink: :lol: A Ty się na mnie próbowałaś złościć :cry: :wink: :lol:
Alutka Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Dzieńdoberek Wszystkim :D Słoneczko pięknie świeci!!!!!!!!!!!! Mam nadzieję, że humorki poprawi :bigok: czego Wam życzę :P :D dobrego nigdy za wiele
Eclairs Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Alutko! Kibicka Kasia się nie obraziła :lol: tylko miała wczoraj urwanie głowy w pracy a potem zlot rodziny Tomka w domu :-? Uff! A kibicką to ja raczej nie jestem, raczej młodą mężatką, która jeszcze się stara towarzyszyć mężusiowi w tak ważnych dla męskiego gatunku wydarzeniach :wink: 8)
Eclairs Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 A! Centralnym punktem wczorajszej imprezy było oczywiście podziwianie dwóch bolonek i erdelka. :Dog_run: Niestety przez to wszystko jestem tak zajęta, że nawet nie mam głowy żeby psiurkom fotki popstrykać. A czas się kończy. W niedzielę rano mamuśka Blana wraca do domu :cry:
Karka Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 No to zmobilizuj się i pokaż nam dwie bolonki i erdelka :) Taką rodzinną sesyjkę zrób :wink: Taaak tylko w jak są goście to nie w głowie robienie fotek :(
Karka Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Nie było mnie :niewiem: tęskniłeś :wink: dzisiaj na razie jestem :)
Alutka Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='Eclairs'] A kibicką to ja raczej nie jestem, raczej młodą mężatką, która jeszcze się stara towarzyszyć mężusiowi w tak ważnych dla męskiego gatunku wydarzeniach :wink: 8) [img]To rozumiem Kasiu to bardzo ładnie z Twojej strony! Poproś teraz w drodze rewanżu mężusia, żeby zrobił gościom trochę pamiątkowych fotek, a dla ozdoby dodajcie pieski ! I już ! "Wilk syty i owca cała", Przy okazji i nam się może coś dostanie. :wink: :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Karka napisał(a): :wink: dzisiaj na razie jestem :) Karka ! a co to znaczy " dzisiaj na razie jestem " masz zamiar znowu zniknąć bez wieści. :fadein: Jesteś bardzo tajemniczą osobą :o :D dobrego nigdy za wiele
Eclairs Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Prosić to ja sobie mogę :wink: :x Fotki zobaczylibyście "na świętego Nigdy". Jak sama zrobię - to będą! Obiecuję, że się postaram.
Alutka Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 :o Nie do wiary ! Duża większość mężczyzn jest zainteresowana fotografiką ! Kasiu! to Ty już masz dość "na głowie ".Nie nalegamy. Jak będziesz miała ochotę i czas to pstrykaj, a my poczekamy :) :D dobrego nigdy za wiele
Eclairs Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Alutka napisał(a)::o Nie do wiary ! Duża większość mężczyzn jest zainteresowana fotografiką ! Tomek zainteresowany to może jest. Ale sam odkrył, że jakimś cudem (bez teoretycznego przygotowania) ja robię ładniejsze zdjęcia i oddał mi pałęczkę w tej dziedzinie. Ale nie mogę narzekać, bo nawet kupił mi nowego Canona. A wybierał go z wielkim zainteresowaniem :D
Karka Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Eklersik tylko pozazdrościć Ci Tomeczka :D Ja sobie sama musiałam kupić aparacik cyfrowy choć ględziłam o nim chyba z pół roku :evilbat:
Tomek67 Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Karka - no jasne, że tęskniłem :cry: :wink: Eklerek - Też mam Canona i to jest number one :P Nasza mała pięknota już wykąpana przed wystawą. Zobaczymy czy nowy model przygotowania coś pomoże. Będą fotki z wystaw, bo już mi ich brakuje tutaj. :-? Aha... znaleźliśmy w końcu bardzo dobrą Panią Wet od oczek bolońskich. Jest zdecydowana poprawa :P
Karka Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Ja bardzo liczę na parę fotek z Rzeszowa 8) szczególnie na Twoją wraz z Anią W :wink: faktycznie mamy tu mały deficyt obrazkowy trzeba by temu jakoś zaradzić :roll: Zdradź tajemnicę co pani weterynarz rzekła na temat oczek :fadein:
Alutka Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Karka napisał(a): :D Ja sobie sama musiałam kupić aparacik cyfrowy choć ględziłam o nim chyba z pół roku :evilbat: Karinko ! staż masłżeński tu gra rolę.Bo nasi mężowie nam kupują warzywa a nie kwiaty ! :Rose: :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Dwie sprawy. Pierwsza to rzecz tak banalna, że aż się dziwię, że nie została zdiagnozowana przez poprzednich wetów - zapalenie spojówek. Po 10 dniach leczenia poprawa jest kolosalna. A druga - na trzeciej powiece usadowiły się jakieś maleńkie, czerwone grudki. Tutaj niezbędny będzie zabieg złuszczenia. ale to już po wystawie. :wink:
Alutka Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Tomek67 napisał(a): Aha... znaleźliśmy w końcu bardzo dobrą Panią Wet od oczek bolońskich. Jest zdecydowana poprawa :P Tomeczku ! napisz co Wetka doradziła ! Moja Bichonka też ma problemy zresztą jak większość piesków z tej grupy. Ladnie proszę ! no zdradz ! My za to będziemy mocno trzymać kciuki :kciuki: i życzymy połamania pazura :thumbs: :D dobrego nigdy za wiele
Recommended Posts