Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry, kudłate :buzi: i do kudłatych przyszywane :eviltong: :lol: :wink: !!!
Ja tam kopaczy nie oglądam - chłopcy za dużo odbijają piłkę głową, co pozostawia trwały ślad w psychice :wink:

Posted

Tomek67 napisał(a):
Dzień dobry,
Ja tam kopaczy nie oglądam - chłopcy za dużo odbijają piłkę głową, co pozostawia trwały ślad w psychice :wink:

Jestem tego samego zdania :silly:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

WuAnka Rowerowa - jak tam Twoje potwierdzenie z Jacusiowa? :wink: Nadejszło? :lol:
Alutka - cieszę się z jednoty poglądów na temat kopaczy :wink:

Posted

:oops: Tomek ! coś mi si ę zdaje że się na nas kibicki obraziły, bo nie piszą :hmmmm: Alutek też się na mnie krzywo patrzy. Chyba będą
" ciche dni ". :cool1:
P.S. Jak kibic to i kibicki ? może być ? ( nigdy się z tym nie spotkałam )

Posted

Nie, Alutka. Z pewnością nikt się nie obraził, bo nie było o co. Natomiast cały dzień wczorajszy był jakiś "zmulony" co odczuliśmy wszyscy w domu.
Anka - a widzisz? :wink: :lol: A Ty się na mnie próbowałaś złościć :cry: :wink: :lol:

Posted

Dzieńdoberek Wszystkim :D Słoneczko pięknie świeci!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieję, że humorki poprawi :bigok: czego Wam życzę :P

Posted

Alutko! Kibicka Kasia się nie obraziła :lol: tylko miała wczoraj urwanie głowy w pracy a potem zlot rodziny Tomka w domu :-? Uff!
A kibicką to ja raczej nie jestem, raczej młodą mężatką, która jeszcze się stara towarzyszyć mężusiowi w tak ważnych dla męskiego gatunku wydarzeniach :wink: 8)

Posted

A! Centralnym punktem wczorajszej imprezy było oczywiście podziwianie dwóch bolonek i erdelka. :Dog_run:
Niestety przez to wszystko jestem tak zajęta, że nawet nie mam głowy żeby psiurkom fotki popstrykać. A czas się kończy. W niedzielę rano mamuśka Blana wraca do domu :cry:

Posted

No to zmobilizuj się i pokaż nam dwie bolonki i erdelka :) Taką rodzinną sesyjkę zrób :wink: Taaak tylko w jak są goście to nie w głowie robienie fotek
:(

Posted

[quote name='Eclairs']
A kibicką to ja raczej nie jestem, raczej młodą mężatką, która jeszcze się stara towarzyszyć mężusiowi w tak ważnych dla męskiego gatunku wydarzeniach :wink: 8)

[img]To rozumiem Kasiu to bardzo ładnie z Twojej strony!
Poproś teraz w drodze rewanżu mężusia, żeby zrobił gościom trochę
pamiątkowych fotek, a dla ozdoby dodajcie pieski ! I już !
"Wilk syty i owca cała", Przy okazji i nam się może coś dostanie. :wink:

Posted

Karka napisał(a):
:wink:
dzisiaj na razie jestem :)

Karka ! a co to znaczy " dzisiaj na razie jestem " masz zamiar znowu zniknąć
bez wieści. :fadein: Jesteś bardzo tajemniczą osobą :o

Posted

:o Nie do wiary ! Duża większość mężczyzn jest zainteresowana
fotografiką ! Kasiu! to Ty już masz dość "na głowie ".Nie nalegamy.
Jak będziesz miała ochotę i czas to pstrykaj, a my poczekamy :)

Posted

Alutka napisał(a):
:o Nie do wiary ! Duża większość mężczyzn jest zainteresowana fotografiką !

Tomek zainteresowany to może jest. Ale sam odkrył, że jakimś cudem (bez teoretycznego przygotowania) ja robię ładniejsze zdjęcia i oddał mi pałęczkę w tej dziedzinie. Ale nie mogę narzekać, bo nawet kupił mi nowego Canona. A wybierał go z wielkim zainteresowaniem :D

Posted

Eklersik tylko pozazdrościć Ci Tomeczka :D Ja sobie sama musiałam kupić aparacik cyfrowy choć ględziłam o nim chyba z pół roku :evilbat:

Posted

Karka - no jasne, że tęskniłem :cry: :wink:
Eklerek - Też mam Canona i to jest number one :P

Nasza mała pięknota już wykąpana przed wystawą. Zobaczymy czy nowy model przygotowania coś pomoże. Będą fotki z wystaw, bo już mi ich brakuje tutaj. :-?
Aha... znaleźliśmy w końcu bardzo dobrą Panią Wet od oczek bolońskich. Jest zdecydowana poprawa :P

Posted

Ja bardzo liczę na parę fotek z Rzeszowa 8) szczególnie na Twoją wraz z Anią W :wink: faktycznie mamy tu mały deficyt obrazkowy trzeba by temu jakoś zaradzić :roll:
Zdradź tajemnicę co pani weterynarz rzekła na temat oczek :fadein:

Posted

Karka napisał(a):
:D Ja sobie sama musiałam kupić aparacik cyfrowy choć ględziłam o nim chyba z pół roku :evilbat:

Karinko ! staż masłżeński tu gra rolę.Bo nasi mężowie nam kupują warzywa a nie kwiaty ! :Rose:

Posted

Dwie sprawy. Pierwsza to rzecz tak banalna, że aż się dziwię, że nie została zdiagnozowana przez poprzednich wetów - zapalenie spojówek. Po 10 dniach leczenia poprawa jest kolosalna. A druga - na trzeciej powiece usadowiły się jakieś maleńkie, czerwone grudki. Tutaj niezbędny będzie zabieg złuszczenia. ale to już po wystawie. :wink:

Posted

Tomek67 napisał(a):

Aha... znaleźliśmy w końcu bardzo dobrą Panią Wet od oczek bolońskich. Jest zdecydowana poprawa :P

Tomeczku ! napisz co Wetka doradziła ! Moja Bichonka też ma problemy
zresztą jak większość piesków z tej grupy. Ladnie proszę ! no zdradz !
My za to będziemy mocno trzymać kciuki :kciuki: i życzymy połamania
pazura :thumbs:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...