Gosia_i_Luka Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 No no, Tomek, zaniedbujesz chyba troszkę swój harem, bo jak na razie "bolończyk" siedzi wyżej niż "nasze cudo". :lol: :lol: :lol: Przypomniało mi się, jak to Luka była nazywana na wystawie - wszyscy myśleli, że to bichon frise, ale najbardziej podobało mi się, jak jedna babka zawołała za nami: "Ooo, piesek dla babci!"!! :o 0X :lol:
Cockerek Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 :lol: :lol: Gosiu, nie wiedzieć dlaczego, często spotykam się z określeniem "dla babci" jeśli mowa o pudlach. Ale dlaczego dla babci??? :-? Ja miałamkiedyś mini morelowego i był najmądrzejszym pieskiem jakiego znałam. Niestety szybko musiałam go pożegnać :cry: :cry: :cry: Dla mojego Jackusia [*]
Agnieszka76 Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 Hihihi....widzę kochane koleżanki, ze sobie niezłe jaja z naszych panów robicie! :evilbat: Ale ja jako załozyciel topiku (czasem jeszcze z rorzewnieniem zerkam na mój pierwszy post...) protestuję, nie jestem w niczyim haremie :wink: Eklerku, jakie piekne zdjęcia! :sweetCyb: Pusia z Pankowcem oglądają mecz, a ja mogę sobie wreszcie w spokoju poklikać.. 8)
Alutka Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 :look3: Słusznie Agnieszko ! Ty tu rządzisz !!!!!!!!!!!!!!! :B-fly: Rób porządek! :wink: :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 :sweetCyb: Jak nasze połowy oglądają mecz ,a nasze psiaki im towarzyszą, to my możemy sobie poplotkować ! pkt. 1 - harem - odpada pkt.2 - pantofel? pkt.3 - a może coś o małżeństwach ? To ja pierwsza. Małżeństwo to jest zdarzenie , po którym mężczyzna przestaje kupować kwiaty, a zaczyna kupować jarzyny :-? :D dobrego nigdy za wiele .
Agnieszka76 Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 Alutka, gdzie tam rządze..bez Was nie wiedziałabym tego wszystkiego co wiem o małych rasach! Ale jak to mówili starożytni- Kobito ergo sum, nikt z nas haremu robic nie będzie 8)
Alutka Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 :angel: I wzajemnie bez Ciebie nie byłoby naszej wesołej gromadki! Nie bądż taka skromna i przyznaj - miałaś nosa. :calus: :D dobrego nigdy za wiele
AnkaW Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Alutka napisał(a)::smilecol: A może zastosować jakieś rycerskie zawody ? A swoją drogą to Oni sie zmówili, bo Tomek się nie pokazuje, i Piotra też nie widać. A może to cisza przed burzą ???????? :ak-shot: :D dobrego nigdy za wiele Albo założyli sobie swój temacik i po cichutku nas obgadują :evil: :lol: :lol:
Gosia_i_Luka Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 O matko, do haremu to ja jestem ostatnia! :evilbat: :lol: Żadne rządzenie mną nie wchodzi w grę. 8) :lol: Jeśli chodzi o mecz - tu muszę się wyłamać, bo ja piłkę uwielbiam. :lol: Niestety dziś nie mam nastroju, a właściwie sił, żeby poprawnie kibicować 8) więc sobie odpuściłam. :wink:
Gosia_i_Luka Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 AnkaW napisał(a):Albo założyli sobie swój temacik i po cichutku nas obgadują :evil: :lol: :lol: O, tak, tak, z pewnością! :D A w garażu mają hodowlę pit bulli. Bolończyki to tylko taka przykrywka. 8) :lol: :lol: :lol:
Alutka Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 :lol: Wszystko możliwe ale teraz Im dołożę zagadkę: Co to jest dziewica ? My wiemy jest to" satyra na leniwych chłopów" :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :D dobrego nigdy za wiele
Agnieszka76 Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 Powem tak- miałam nosa co do rasy - a znalazłam bolończyka przypadkowo w necie..jak pomyslę, ze jeszcze rok temu nie miałm pojęcia o tej rasie , to wierzyć mi się nie chce... Dowcipów małżeńskich nie znam wiele- sama jestem dokładnie 13 miesiecy mężatką, więc pewnie jeszcze wiele ich poznam :wink:
AnkaW Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Agnieszka - sto lat - :drinking: z okazji pierwszego roku. Następne zlecą niewiadomo kiedy. :lol:
Agnieszka76 Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 Dzięki, dzięki :drinking: Pewnie tak, im jestem starsza, tym szybciej czas leci.... A Pusia za miesiąc bez 2 dni skończy rok. Muszę ja spytać, co by chciałą na urodziny :BIG: :tort:
Gosia_i_Luka Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Aga!! I nic się nie chwaliłaś??!! :lol: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Alutka Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 :Rose: Z okazji papierowej rocznicy życzę Wam abyście w zgodzie i miłości dożyli brylantowych godów :buzi: :iloveyou: :loveu: :Rose: Agnieszko i abyś jak najdłużej dostawała od męza piękne kwiaty ! ( nie tylko ). :D dobrego nigdy za wiele
Gosia_i_Luka Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Co do urodzinek Pusiowych - myślę, że najlepszem prezentem byłaby... druga Pusia! :lol: Albo Pusio! :wink: :lol:
AnkaW Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Gosia&Luka napisał(a):Ci do urodzinek Pusiowych - myślę, że najlepszem prezentem byłaby... druga Pusia! :lol: Albo Pusio! :wink: :lol: Trafiłaś w 10. :lol: :lol: :lol:
Agnieszka76 Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 To juz przerabiałam... póki co z wielu względów pozostaniwmy przy jednej Pusi... :( Choc właściwie buźka uśmiechnięta :D bo Pusia to nasze kochane słoneczko! Gosia, nie martw się, że nie oglądasz- nasi przegrywają! :( Ale sie uśmiałam z tej hodowli pit- bullów w garażu :lol:
Gosia_i_Luka Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Agnieszka76 napisał(a):Gosia, nie martw się, że nie oglądasz- nasi przegrywają! :( Nic nowego. :wink: Właśnie dlatego mam średni stosunek do polskiej piłki. :wink: Od paru lat jestem wierna Portugalczykom. :lol:
Tomek67 Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 AnkaW napisał(a):Tomkowi konkurencja nie potrzebna. :lol: :lol: Tomek czy dostałeś już potwierdzenie z Rzeszowa? Chelołki! :hand: My uskuteczniamy rowerki, dlatego mnie nie było. To po pierwsze. Po drugie - proszę mnie z nikim nie konfliktować na siłę, babiszony :evil: ! Wszystkim tym, którzy zgłosili sie po jakąkolwiek pomoc do mnie - udzieliłem pomocy na tyle, na ile umiałem. Piotr dawno by się odezwał, o ile faktycznie potrzebowałby pomocy ode mnie. Po trzecie - Anka - dzisiaj dostałem potwierdzenie z Rzeszowa wraz z mapką, a także zaproszenie z Rybnika na wystawę pażdziernikową do nich. :P
AnkaW Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Kurka wodna, to chyba jutro przyjdzie, bo do Niska mają w końcu pare kilometrów bliżej :evil: :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 No bo wiesz, Anka - idzie podług ważności i atrakcyjności :wink: A gdzie Stalowej do Niska, a łysemu do bolonki? :lol: :lol: :lol: :wink:
Eclairs Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Gosia&Luka napisał(a):Agnieszka76 napisał(a):Gosia, nie martw się, że nie oglądasz- nasi przegrywają! :( Nic nowego. :wink: Właśnie dlatego mam średni stosunek do polskiej piłki. :wink: Od paru lat jestem wierna Portugalczykom. :lol: I co wy na to niedowiarki? Ja kibicowałam wiernie i się doczekałam: 3:2 dla Polski! :terazpol:
Recommended Posts