ela_1986 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Karka bardzo się cieszę :oops: W razie wątpliwości wiem gdzie się zgłaszać :) (noo ja tak właśnie śledzę powoli Wasz wątek i coraz bardziej się cieszę, że tu trafiłam) :multi: Jak już zacznę jeździć, oglądać etc. to będę pisać wrażenia (i oczywiście jeszcze przed wyjazdem popytam Was na co zwracać uwagę i o co pytać hodowców - bo to ważne)
Karka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 No zawsze możesz na nas liczyć :) W miarę naszych możliwości 8) postaramy ci w tym wyborze :P pomóc jak najlepiej
ela_1986 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Szkoda tylko, że z Wrocławia nikogo nie ma :( A właśnie - co mam zrobić żeby pod moim loginem wyświetlało się miasto :confused: (to tak abstrahując od tematu Bichonów)
Tomek67 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Karka napisał(a):No coś Ty :wink: :lol: :lol: chyba nie o rodzenie chodzi :lol: :lol: panie są im do czego innego potrzebne :lol: :lol: Karka - jakoś nie umiem zaprzeczyć :lol:
Tomek67 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 ela_1986 napisał(a):Szkoda tylko, że z Wrocławia nikogo nie ma :( A właśnie - co mam zrobić żeby pod moim loginem wyświetlało się miasto :confused: (to tak abstrahując od tematu Bichonów) Zmień w profilu :wink:
Tomek67 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 ela_1986 napisał(a):Alutka i Karka: całe szczęście mężczyźni rządzą światem, a kobiety nimi :lol: Więc nasza rola raczej nigdy nie zblednie :P Eeee tam... Babskie gadanie na poprawę samopoczucia :lol:
Karka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 ela_1986 napisał(a):Szkoda tylko, że z Wrocławia nikogo nie ma :( A właśnie - co mam zrobić żeby pod moim loginem wyświetlało się miasto :confused: (to tak abstrahując od tematu Bichonów) W swoim profilu musisz dopisać miasto 8) Tomek zdziwiłabym się gdybyś zaprzeczył :lol: :lol:
ela_1986 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='Tomek67'][quote name='Karka']No coś Ty :wink: :lol: :lol: chyba nie o rodzenie chodzi :lol: :lol: panie są im do czego innego potrzebne :lol: :lol: Karka - jakoś nie umiem zaprzeczyć :lol: No oczywiście do Kochania :)
Karka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Tomek67 napisał(a):ela_1986 napisał(a):Alutka i Karka: całe szczęście mężczyźni rządzą światem, a kobiety nimi :lol: Więc nasza rola raczej nigdy nie zblednie :P Eeee tam... Babskie gadanie na poprawę samopoczucia :lol: bleble ble :wink: na poprawę samopoczucia mam cuś innego :wink:
ela_1986 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Tomek67 napisał(a):ela_1986 napisał(a):Alutka i Karka: całe szczęście mężczyźni rządzą światem, a kobiety nimi :lol: Więc nasza rola raczej nigdy nie zblednie :P Eeee tam... Babskie gadanie na poprawę samopoczucia :lol: Haha Tomek :) Spodziewałam się takiej reakcji :> Zawsze taka jest... :evilbat:
Tomek67 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Hehehe, babiszony :lol: - nie macie takiej armii, żeby dać mi radę :B-fly: :lol: Teraz Was kładę na łopaty: Mój ulubiony pisarz (za styl, a nie za poglądy) wrzucił kiedyś do jednego ze swych arcydzieł cytat, który przytocze Wam z pamięci, acz nie pomnę autora - "Wolę towarzystwo kobiet niż mężczyzn, gdyż nie lubię rozmów inteligentnych" :lol: Dziękuje, dziekuję - przyjmuję brawa należne z niezmąconym spokojem i z zadartym do góry nosem :lol: Abstrahując od toczącego sie tutaj wątku - jest to tekst prosty, ale genialny :wink:
Tomek67 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 :modla: :loveu: :calus: :modla: :loveu: :calus: :modla: :loveu: :calus:
ela_1986 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 No to ja dorzucę jeszcze od siebie :nono: i :splat:
Tomek67 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 A ja jak prawdziwy chrześcijanin - nadstawiam drugi policzek :lol: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus:
Tomek67 Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Dzień dobry :drinking: :wink: Jeszcze nikawo niet? :niewiem: Neskafiorek na pobudkę :drink1: proponuję :wink:
Eclairs Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Alo Kofani! Zgadnijcie kto wrócił z wakacji???!!!
Karka Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Eklersik :angel: :angel: :angel: jak fajnie :B-fly:
ela_1986 Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Dzień dobry Wszystkim :) Ładny mamy dzisiaj dzionek :sweetCyb: Witaj Eclairs :) Jeszcze nie miałam tej przyjemności Cię poznać (ładny piesek - a jaka radość bije z jego mordki) :)
Eclairs Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Cześć Elu! Miło poznać następną miłośniczkę biszonków :ylsuper: Mój piesek to prawie biszonek: przerośnięty lewek skrzyżowany z kolorową bolonką, której prababcia zakochała się w dużym pudlu morelowym. Stąd jego umaszczenie i rozmiar :wink: :lol: Karka: Zdążyłam już obejrzeć fotasy Twojej bandy i Alutkowej gromady! Morduchy są przesłodkie. Szczególnie Mumiś (ale nie mów o tym innym) Jak ja za wami tęskniłam! :buzi: Nawet za Tomkiem :wink: Całusy dla pana Alutka - slicznie się wystawiał na ringu 8)
Agnieszka76 Posted August 10, 2005 Author Posted August 10, 2005 Witajce! Jak tam, nie dopada was grypa- ponoć szaleje....i nie wiem, czy mnie nie dopadła, bo ledwo żyję..ale może to skutek zmęczenia- 3 tygodnie bez ani jednego dnia wolnego. :( Wiecie co...Pusia coraz więcej je. Kontrolujemy jej apetyt, ale mam wrażenie, ze jakby mogła, to by zjadła 10 razy wiecej , niz jej dajemy. No tak, coś za coś..
Agnieszka76 Posted August 10, 2005 Author Posted August 10, 2005 Oj Eklerku, jaki Twój psiaczek jest słodki...chyba pierwszy raz pokazałaś nam go w całej okazałości z tak bliska! A jakie piękne zdjęcia zrobiliście :klacz: :klacz: :klacz:
Alfa1 Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 [quote name='Eclairs']... zmokły kundel pospolity :lol: 8) Ale i tak przystojniacha . :D
Recommended Posts