Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karka bardzo się cieszę :oops: W razie wątpliwości wiem gdzie się zgłaszać :)

(noo ja tak właśnie śledzę powoli Wasz wątek i coraz bardziej się cieszę, że tu trafiłam) :multi:

Jak już zacznę jeździć, oglądać etc. to będę pisać wrażenia (i oczywiście jeszcze przed wyjazdem popytam Was na co zwracać uwagę i o co pytać hodowców - bo to ważne)

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoda tylko, że z Wrocławia nikogo nie ma :(
A właśnie - co mam zrobić żeby pod moim loginem wyświetlało się miasto :confused: (to tak abstrahując od tematu Bichonów)

Posted

Karka napisał(a):
No coś Ty :wink: :lol: :lol: chyba nie o rodzenie chodzi :lol: :lol: panie są im do czego innego potrzebne :lol: :lol:

Karka - jakoś nie umiem zaprzeczyć :lol:

Posted

ela_1986 napisał(a):
A właśnie - co mam zrobić żeby pod moim loginem wyświetlało się miasto :confused: (to tak abstrahując od tematu Bichonów)

Zmień w profilu :wink:

Posted

ela_1986 napisał(a):
Alutka i Karka: całe szczęście mężczyźni rządzą światem, a kobiety nimi :lol: Więc nasza rola raczej nigdy nie zblednie :P

Eeee tam... Babskie gadanie na poprawę samopoczucia :lol:

Posted

ela_1986 napisał(a):

W swoim profilu musisz dopisać miasto 8)

Tomek zdziwiłabym się gdybyś zaprzeczył :lol: :lol:

Posted

[quote name='Tomek67'][quote name='Karka']No coś Ty :wink: :lol: :lol: chyba nie o rodzenie chodzi :lol: :lol: panie są im do czego innego potrzebne :lol: :lol:

Karka - jakoś nie umiem zaprzeczyć :lol:

No oczywiście do Kochania :)

Posted

Tomek67 napisał(a):
ela_1986 napisał(a):
Alutka i Karka: całe szczęście mężczyźni rządzą światem, a kobiety nimi :lol: Więc nasza rola raczej nigdy nie zblednie :P

bleble ble :wink: na poprawę samopoczucia mam cuś innego :wink:

Posted

Tomek67 napisał(a):
ela_1986 napisał(a):

Haha Tomek :) Spodziewałam się takiej reakcji :> Zawsze taka jest... :evilbat:

Posted

Hehehe, babiszony :lol: - nie macie takiej armii, żeby dać mi radę :B-fly: :lol:

Teraz Was kładę na łopaty: Mój ulubiony pisarz (za styl, a nie za poglądy) wrzucił kiedyś do jednego ze swych arcydzieł cytat, który przytocze Wam z pamięci, acz nie pomnę autora - "Wolę towarzystwo kobiet niż mężczyzn, gdyż nie lubię rozmów inteligentnych" :lol:
Dziękuje, dziekuję - przyjmuję brawa należne z niezmąconym spokojem i z zadartym do góry nosem :lol:
Abstrahując od toczącego sie tutaj wątku - jest to tekst prosty, ale genialny :wink:

Posted

Dzień dobry Wszystkim :)

Ładny mamy dzisiaj dzionek :sweetCyb:

Witaj Eclairs :) Jeszcze nie miałam tej przyjemności Cię poznać (ładny piesek - a jaka radość bije z jego mordki) :)

Posted

Cześć Elu! Miło poznać następną miłośniczkę biszonków :ylsuper:
Mój piesek to prawie biszonek: przerośnięty lewek skrzyżowany z kolorową bolonką, której prababcia zakochała się w dużym pudlu morelowym. Stąd jego umaszczenie i rozmiar :wink: :lol:
Karka: Zdążyłam już obejrzeć fotasy Twojej bandy i Alutkowej gromady! Morduchy są przesłodkie. Szczególnie Mumiś (ale nie mów o tym innym)
Jak ja za wami tęskniłam! :buzi:
Nawet za Tomkiem :wink:
Całusy dla pana Alutka - slicznie się wystawiał na ringu 8)

Posted

Witajce! Jak tam, nie dopada was grypa- ponoć szaleje....i nie wiem, czy mnie nie dopadła, bo ledwo żyję..ale może to skutek zmęczenia- 3 tygodnie bez ani jednego dnia wolnego. :(
Wiecie co...Pusia coraz więcej je. Kontrolujemy jej apetyt, ale mam wrażenie, ze jakby mogła, to by zjadła 10 razy wiecej , niz jej dajemy. No tak, coś za coś..

Posted

Oj Eklerku, jaki Twój psiaczek jest słodki...chyba pierwszy raz pokazałaś nam go w całej okazałości z tak bliska! A jakie piękne zdjęcia zrobiliście :klacz: :klacz: :klacz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...