AnkaW Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Tomek Ty to przemyśl dowgłębnie. Rób championaty, szukaj odpowiedniego bolońskiego kochanka i na nową rasę Nieustannie Gadające Baby wystarczy. :lol: :lol:
Tomek67 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 No to się cieszę, Frosh :P Najbliżej więc będzie mieć do Jaworzna lub do Poznania. Widziałem tez kiedyś ogłoszenie z Góry (to w Waszym województwie), ale na 100 procent nie ma tam hodowli (pieski bez rodowodu, choć oczywiście "...po rodowodowych rodzicach...", no i cena trzykrotnie niższa od przecietnej).
Karka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Noo Tomek skoro tak narzekasz zmień rasę :wink: :lol: :lol: I Alutka i Ania dobrze w powiedziały 8)
ela_1986 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Tomek, Frosh odbierzcie PW :) Bo ja tu od zmysłów odchodzę ach :(
Alutka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 "Frosh" napisał(a):[quote name='Tomek67'] A co do ceny myslałam, ze bedą droższe. Dla mojej koleżanki to raczej na 100% nie na wystawy. Szkoda, że nie na wystawy ! Tak mało się ich pokazuje, a to takie fajne psiaki. Namów koleżankę, może złapie " bakcyla wystawowego ". :hand: :D dobrego nigdy za wiele
Frosh Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 ela_1986 napisał(a):Tomek, Frosh odbierzcie PW :) Bo ja tu od zmysłów odchodzę ach :( Wysłałam ci pzred chwila maila!!!!!!!!!!! :D
ela_1986 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Frosh wielkie dzięki poraz drugi :) Ufffffffffff ;-) Widzisz Tomek jakie Twoje wiadomości są cenne? :)
Tomek67 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Karka napisał(a):Noo Tomek skoro tak narzekasz zmień rasę :wink: :lol: :lol: I Alutka i Ania dobrze w powiedziały 8) Karka :evilbat: - pamiętasz tekst z "Seksmisji" - No, nie róbcie z nas pederastów :lol: :lol: :lol: Pomimo niezliczonych wad tej rasy - jestem jej zdecydowanym zwolennikiem. I nie ma innej opcji :lol:
Alutka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='"Karka"']Noo Tomek skoro tak narzekasz zmień rasę :wink: :lol: :lol: Jaką rasę masz na myśli ? :evil_lol: czy :angel: :D dobrego nigdy za wiele
Karka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Tomek67 napisał(a):Karka napisał(a):Noo Tomek skoro tak narzekasz zmień rasę :wink: :lol: :lol: I Alutka i Ania dobrze w powiedziały 8) Karka :evilbat: - pamiętasz tekst z "Seksmisji" - No, nie róbcie z nas pederastów :lol: :lol: :lol: Pomimo niezliczonych wad tej rasy - jestem jej zdecydowanym zwolennikiem. I nie ma innej opcji :lol: No jasne :wink: wszyscy panowie narzekają na swoje panie a żyć bez nich nie mogą 8)
Karka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 "Alutka" napisał(a):[quote name='Karka']Noo Tomek skoro tak narzekasz zmień rasę :wink: :lol: :lol: Jaką rasę masz na myśli ? :evil_lol: czy :angel: :D dobrego nigdy za wiele tak Alutka o panie Tomkowi chodzi :wink:
ela_1986 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Haha Karka... nie byłabym taka pewna ;) Może niedługo mężczyźni wykształcą w sobie umiejętność rodzenia dzieci :evilbat: Będzie SEXMISJA - reaktywacja :D
Karka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 ela_1986 napisał(a):Haha Karka... nie byłabym taka pewna ;) Może niedługo mężczyźni wykształcą w sobie umiejętność rodzenia dzieci :evilbat: Będzie SEXMISJA - reaktywacja :D No coś Ty :wink: :lol: :lol: chyba nie o rodzenie chodzi :lol: :lol: panie są im do czego innego potrzebne :lol: :lol:
ela_1986 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Haha... no wiesz ;) Na to, to oni już mają sposoby :evilbat: :D
Alutka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 :hand: Dowidzenia, dowidzenia do miłego zobaczenia ! Jadę w odwiedziny do rodziny do Krakowa i wiecie co dali mi ZOK :chainsaw: i odcięli dostęp do komputera. :cry: Mam tylko z nimi gadać ! :agrue: Wracam w niedzielę :fadein: :D dobrego nigdy za wiele
Karka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Masz już Ela jakąś wytypowaną hodowlę czy dopiero zaczniesz poszukiwania i rozmowy z hodowcami bo jak rozumiem Tomek dał Ci jakieś namiary :roll:
Karka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Alutka miłego wypoczynku :D a z kim zostają psiaki :roll: bierzecie je ze sobą :roll: Oby Wam pogoda dopisała :D
ela_1986 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Pa Alutka :) Do zobaczenia :) No ale za to będziesz miała co nadrabiać w poniedziałek! :) :sweetCyb:
Alutka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Karka napisał(a)::lol: :lol: panie są im do czego innego potrzebne :lol: :lol: Karka ma rację. Ela Ty też masz rację sposoby to oni mają niech ich........ E tam lepiej już pojadę Pa pa. :hmmmm: :hand: :D dobrego nigdy za wiele
ela_1986 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Karka dostałam szczegółowy opis od Tomka, za co jestem mu bardzo wdzięczna! :) Od września dopiero zacznę jeździć i oglądać, bo niedługo wyjeżdżam na wakacje :sweetCyb: (mam kilka namiarów od Tomka i trochę z własnych poszukiwać, ale z tego, co wiem, to te hodowle polecone przez Tomka są dobre, więc zapewne skończy się na którejś z nich - tylko, że mam nadzieję, że nie mają już pełnej listy zamówień...). Póki co szykuję się do pisania maili o wstępne informacje o planowanych miotach (napisałam do jednej kobitki z Czech a jutro powysyłam do reszty). :) A jak Twoje Łobuziaki? Kiedy jedziecie (i gdzie?) na jakąś wystawę?
ela_1986 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Alutka i Karka: całe szczęście mężczyźni rządzą światem, a kobiety nimi :lol: Więc nasza rola raczej nigdy nie zblednie :P
Alutka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 :ghost_2: Wreszcie jadę sama bez załączników !!!!!!!!! a pieskami będzie się opiekował Alutek ha, ha , ha. w domu. Ja Wam też życzę słoneczka i dobrych humorków . :cunao: :D dobrego nigdy za wiele
matrix..... Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Alutka w takim razie miłego wypoczynku w Krakowie !! A Pan Alutek pewnie da sobie radę ze stadkiem :)
ela_1986 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Nooooo Alutka widzę, że chłopa w domu zostawiasz! :D Hehe, tak trzymać :P Życzę udanego wyjazdu :) !
Karka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 A to Alutka wpakowała pana Alutka po uszy :wink: Sama będzie wypoczywać a pan Alutek koło psiaków robić :lol: :wink: Ela myślę ,że Tomek bardzo Ci pomógł i bardzo fajnie .Pozatym możesz na niego zapewne jak i na nas liczyć w razie jakiś wątpliwości :)
Recommended Posts