Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tomek Ty to przemyśl dowgłębnie. Rób championaty, szukaj odpowiedniego bolońskiego kochanka i na nową rasę Nieustannie Gadające Baby wystarczy. :lol: :lol:

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to się cieszę, Frosh :P
Najbliżej więc będzie mieć do Jaworzna lub do Poznania. Widziałem tez kiedyś ogłoszenie z Góry (to w Waszym województwie), ale na 100 procent nie ma tam hodowli (pieski bez rodowodu, choć oczywiście "...po rodowodowych rodzicach...", no i cena trzykrotnie niższa od przecietnej).

Posted

"Frosh" napisał(a):
[quote name='Tomek67']

A co do ceny myslałam, ze bedą droższe. Dla mojej koleżanki to raczej na 100% nie na wystawy.

Szkoda, że nie na wystawy ! Tak mało się ich pokazuje, a to takie fajne
psiaki. Namów koleżankę, może złapie " bakcyla wystawowego ". :hand:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

ela_1986 napisał(a):
Tomek, Frosh odbierzcie PW :) Bo ja tu od zmysłów odchodzę ach :(

Wysłałam ci pzred chwila maila!!!!!!!!!!! :D

Posted

Karka napisał(a):
Noo Tomek skoro tak narzekasz zmień rasę :wink: :lol: :lol:
I Alutka i Ania dobrze w powiedziały 8)

Karka :evilbat: - pamiętasz tekst z "Seksmisji" - No, nie róbcie z nas pederastów :lol: :lol: :lol: Pomimo niezliczonych wad tej rasy - jestem jej zdecydowanym zwolennikiem. I nie ma innej opcji :lol:

Posted

[quote name='"Karka"']Noo Tomek skoro tak narzekasz zmień rasę :wink: :lol: :lol:

Jaką rasę masz na myśli ? :evil_lol: czy :angel:

Posted

Tomek67 napisał(a):
Karka napisał(a):
Noo Tomek skoro tak narzekasz zmień rasę :wink: :lol: :lol:
I Alutka i Ania dobrze w powiedziały 8)

Karka :evilbat: - pamiętasz tekst z "Seksmisji" - No, nie róbcie z nas pederastów :lol: :lol: :lol: Pomimo niezliczonych wad tej rasy - jestem jej zdecydowanym zwolennikiem. I nie ma innej opcji :lol:

No jasne :wink: wszyscy panowie narzekają na swoje panie a żyć bez nich nie mogą 8)

Posted

"Alutka" napisał(a):
[quote name='Karka']Noo Tomek skoro tak narzekasz zmień rasę :wink: :lol: :lol:

Jaką rasę masz na myśli ? :evil_lol: czy :angel:

tak Alutka o panie Tomkowi chodzi :wink:

Posted

Haha Karka... nie byłabym taka pewna ;) Może niedługo mężczyźni wykształcą w sobie umiejętność rodzenia dzieci :evilbat: Będzie SEXMISJA - reaktywacja :D

Posted

ela_1986 napisał(a):
Haha Karka... nie byłabym taka pewna ;) Może niedługo mężczyźni wykształcą w sobie umiejętność rodzenia dzieci :evilbat: Będzie SEXMISJA - reaktywacja :D

No coś Ty :wink: :lol: :lol: chyba nie o rodzenie chodzi :lol: :lol: panie są im do czego innego potrzebne :lol: :lol:

Posted

:hand: Dowidzenia, dowidzenia do miłego zobaczenia !
Jadę w odwiedziny do rodziny do Krakowa i wiecie co dali mi
ZOK :chainsaw: i odcięli dostęp do komputera. :cry:
Mam tylko z nimi gadać ! :agrue: Wracam w niedzielę :fadein:

Posted

Masz już Ela jakąś wytypowaną hodowlę czy dopiero zaczniesz poszukiwania i rozmowy z hodowcami bo jak rozumiem Tomek dał Ci jakieś namiary :roll:

Posted

Karka napisał(a):
:lol: :lol: panie są im do czego innego potrzebne :lol: :lol:

Karka ma rację. Ela Ty też masz rację sposoby to oni mają niech ich........
E tam lepiej już pojadę Pa pa. :hmmmm: :hand:

Posted

Karka dostałam szczegółowy opis od Tomka, za co jestem mu bardzo wdzięczna! :) Od września dopiero zacznę jeździć i oglądać, bo niedługo wyjeżdżam na wakacje :sweetCyb: (mam kilka namiarów od Tomka i trochę z własnych poszukiwać, ale z tego, co wiem, to te hodowle polecone przez Tomka są dobre, więc zapewne skończy się na którejś z nich - tylko, że mam nadzieję, że nie mają już pełnej listy zamówień...). Póki co szykuję się do pisania maili o wstępne informacje o planowanych miotach (napisałam do jednej kobitki z Czech a jutro powysyłam do reszty). :) A jak Twoje Łobuziaki? Kiedy jedziecie (i gdzie?) na jakąś wystawę?

Posted

:ghost_2: Wreszcie jadę sama bez załączników !!!!!!!!!
a pieskami będzie się opiekował Alutek ha, ha , ha. w domu.
Ja Wam też życzę słoneczka i dobrych humorków . :cunao:

Posted

A to Alutka wpakowała pana Alutka po uszy :wink: Sama będzie wypoczywać
a pan Alutek koło psiaków robić :lol: :wink:

Ela myślę ,że Tomek bardzo Ci pomógł i bardzo fajnie .Pozatym możesz na niego zapewne jak i na nas liczyć w razie jakiś wątpliwości :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...