Draczyn Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Wcześnie chodzicie spać. byłam w innych tematach i długo tu nia zaglądałam. Co w końcu z tymi żulami od buldogów amerykańskich i bulterierów, czy coś się ruszyło
Karka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Nic nie wiem na razie :roll: Sama się dziwię ,że nikogo nie ma .Tomek miał zostać to sobie poszedł :(
Draczyn Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Dzisiej wszyscy dziwnie zmęczeni, to ja też chyba już sobie idę spać. Dobranoc
Tomek67 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Cheloł :P Co nowego z rana? My za godzinkę, dwie - naginamy po teściową do Buska. A z powrotem dwie godziny uwag w stylu "O, jak szybko migają obrazki za oknem" :evilbat: :lol: :wink:
ela_1986 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Dzień dobry wszystkim :) Trochę sobie dzisiaj pospałam, a i tak się nie wyspałam :sleep: Tomek ty pędziwiatrze :lol:
Alutka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Tomek67 napisał(a):Cheloł :P "O, jak szybko migają obrazki za oknem" :evilbat: :lol: :wink: W i t a j c i e ! Ja jestem jakaś nietypowa, bo choć mój mąż jeżdzi szybko, to ja jeszcze go popędzam.Denerwuje mnie taka mała szybkość na autostradach nie mówiąc o miastach i drogach lokalnych. Nie jeden raz już mandacik za szybkość zapłaciliśmy. Sama kiedyś bardzo szybko prowadziłam stąd mam ZPP ( zakaz prowadzenia pojazdów ). A teraz te kamery, to nawet antyradar nie pomoże. Po co oni produkują takie szybkie auta ? :niewiem: :D dobrego nigdy za wiele
Alfa1 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Samochody zachodnie,ale na drogi zachodnie,tam nawet w wioskach są lepsze drogi. :lol:
Alutka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 :P To prawda, jeżdzi się jak po tafli, ale ograniczenia też są. :stop: A z drugiej strony to aż strach pomyśleć jak by ich nie było ! :help1: :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 :smilecol: Aniu- k - już nie - zakosztowne ! Fajnie było ale się skończyło :cry: :oops: :D dobrego nigdy za wiele
AnkaW Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 TOMEK - wszystko powiedziałam Gizmolowi otej wypasionej myszy :evil: A w Rzeszowie paluchem mu Ciebie wskaze. :evilbat: Zobaczymy kto się będzie wtedy śmiał :lol:
Alutka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 :peace: A bo ja się boję myszy tak jak mało kto :o :D dobrego nigdy za wiele
AnkaW Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 A Harry dostał właśnie "paczuszke dla maluszka". Ale fajna. :lol: :lol: Gizmo też kiedyś taką dostał.
AnkaW Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Alutka napisał(a)::peace: A bo ja się boję myszy tak jak mało kto :o :D dobrego nigdy za wiele Myszki są bardzo fajne, ale wszelkie latające robactwo brrrr :roll:
Frosh Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Mam prośbę do bolończykomaniaków :D Moja koleżanka przymierza sie do kupienia psiaka. Po półrocznych namysłach stwerdziła, ze to chyba bedzie bolończyk. Dzisiaj sie widziałysmy i pyta mnie ile moze kosztować szczeniak rodowodowy - a ja nic na to bo nie mam pojęcia :niewiem: Jesli macie namiary na hodowlę to bardzo proszę nawet na @ do mnie lub na pw, chyba, ze można na forum podać. Ja nie mam czasu teraz siedzieć w necie bo dwa moje ludzkie szczeniaczkii mam cały czas na głowie ( niestety jesteśmy po wakacjach) i jeszcze półroczna Rafa, którą również energia roznosi. :Dog_run: Koleżanka zaś nie ma stałego łącza i sama nie posprawdza. Zaoferowałam sie, ze jej pomogę i nie chcę dać plamy. Pomóżcie!!!!!!!! :modla:
Tomek67 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Poczekaj chwilę - spróbuję Ci przesłać na pw, bo właśnie to robię dla kogoś innego. A gdzie koleżanka mieszka?
Karka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='AnkaW']TOMEK - wszystko powiedziałam Gizmolowi otej wypasionej myszy :evil: A w Rzeszowie paluchem mu Ciebie wskaze. :evilbat: Zobaczymy kto się będzie wtedy śmiał :lol: A mówiłam ,że dostaniesz burę Tomek :wink:
Alutka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 :BIG: No, no, ale te Bolończyki mają powodzenie! :o :P Tomek zakładaj hodowlę ! :D dobrego nigdy za wiele
Karka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 No i bardzo fajnie ,że zainteresowanie wzrasta rasą 8)
Tomek67 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Frosh - doszło? :question: Karka - jaka bura? WuAnka wygląda na równą kobiałkę (choć niestety z miasta rowerów) :lol: A rasa faktycznie przeżywa renesans, choć nie widać tego na wystawach. Alutka - ja mam już hodowlę. Rasa - Nieustannie Gadające Baby :lol: . Niestety dość pospolita, choć niby pochodząca z Wenus :evilbat: Strasznie kosztowna rasa - żarcie, pielęgnacja, ubranka na każdą porę roku (buty na każdy miesiąc) i wiele innych wymagań :evil: :lol:
Alutka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Tomek67 napisał(a)::lol: A rasa faktycznie przeżywa renesans, choć nie widać tego na wystawach. Strasznie kosztowna rasa - żarcie, pielęgnacja, ubranka na każdą porę roku (buty na każdy miesiąc) i wiele innych wymagań :evil: :lol: Rasy Bolończyk nie widać na wystawach. bo jest mało hodowli. :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: No gdzie ekonomiczne podejście do tematu ? rasa Bolończyk utrzymuje tą drugą " kosztowną rasę " ! i zaspakaja wymagania. :evil_lol: :klacz: :D dobrego nigdy za wiele
Frosh Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Tomek67 napisał(a):Frosh - doszło? :question: Dzięki wielkie doszło oczywiście!!!!!!!!!!!!!!!! Kolezanka tak jak ja z Wrocławia A co do ceny myslałam, ze bedą droższe. Dla mojej koleżanki to raczej na 100% nie na wystawy.
Recommended Posts