Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wcześnie chodzicie spać. byłam w innych tematach i długo tu nia zaglądałam. Co w końcu z tymi żulami od buldogów amerykańskich i bulterierów, czy coś się ruszyło

Posted

Cheloł :P Co nowego z rana? My za godzinkę, dwie - naginamy po teściową do Buska. A z powrotem dwie godziny uwag w stylu "O, jak szybko migają obrazki za oknem" :evilbat: :lol: :wink:

Posted

Tomek67 napisał(a):
Cheloł :P "O, jak szybko migają obrazki za oknem" :evilbat: :lol: :wink:

W i t a j c i e ! Ja jestem jakaś nietypowa, bo choć mój mąż jeżdzi
szybko, to ja jeszcze go popędzam.Denerwuje mnie taka mała szybkość na autostradach nie mówiąc o miastach i drogach lokalnych. Nie jeden
raz już mandacik za szybkość zapłaciliśmy. Sama kiedyś bardzo szybko
prowadziłam stąd mam ZPP ( zakaz prowadzenia pojazdów ). A teraz te
kamery, to nawet antyradar nie pomoże. Po co oni produkują takie
szybkie auta ? :niewiem:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

:P To prawda, jeżdzi się jak po tafli, ale ograniczenia też są. :stop:
A z drugiej strony to aż strach pomyśleć jak by ich nie było ! :help1:

Posted

TOMEK - wszystko powiedziałam Gizmolowi otej wypasionej myszy :evil:
A w Rzeszowie paluchem mu Ciebie wskaze. :evilbat: Zobaczymy kto się będzie wtedy śmiał :lol:

Posted

Alutka napisał(a):
:peace: A bo ja się boję myszy tak jak mało kto :o

Myszki są bardzo fajne, ale wszelkie latające robactwo brrrr :roll:

Posted

Mam prośbę do bolończykomaniaków :D

Moja koleżanka przymierza sie do kupienia psiaka. Po półrocznych namysłach stwerdziła, ze to chyba bedzie bolończyk. Dzisiaj sie widziałysmy i pyta mnie ile moze kosztować szczeniak rodowodowy - a ja nic na to bo nie mam pojęcia :niewiem:

Jesli macie namiary na hodowlę to bardzo proszę nawet na @ do mnie lub na pw, chyba, ze można na forum podać. Ja nie mam czasu teraz siedzieć w necie bo dwa moje ludzkie szczeniaczkii mam cały czas na głowie ( niestety jesteśmy po wakacjach) i jeszcze półroczna Rafa, którą również energia roznosi. :Dog_run:
Koleżanka zaś nie ma stałego łącza i sama nie posprawdza. Zaoferowałam sie, ze jej pomogę i nie chcę dać plamy. Pomóżcie!!!!!!!! :modla:

Posted

[quote name='AnkaW']TOMEK - wszystko powiedziałam Gizmolowi otej wypasionej myszy :evil:
A w Rzeszowie paluchem mu Ciebie wskaze. :evilbat: Zobaczymy kto się będzie wtedy śmiał :lol:

A mówiłam ,że dostaniesz burę Tomek :wink:

Posted

Frosh - doszło? :question:
Karka - jaka bura? WuAnka wygląda na równą kobiałkę (choć niestety z miasta rowerów) :lol: A rasa faktycznie przeżywa renesans, choć nie widać tego na wystawach.
Alutka - ja mam już hodowlę. Rasa - Nieustannie Gadające Baby :lol: . Niestety dość pospolita, choć niby pochodząca z Wenus :evilbat: Strasznie kosztowna rasa - żarcie, pielęgnacja, ubranka na każdą porę roku (buty na każdy miesiąc) i wiele innych wymagań :evil: :lol:

Posted

Tomek67 napisał(a):
:lol: A rasa faktycznie przeżywa renesans, choć nie widać tego na wystawach.
Strasznie kosztowna rasa - żarcie, pielęgnacja, ubranka na każdą porę roku (buty na każdy miesiąc) i wiele innych wymagań :evil: :lol:

Rasy Bolończyk nie widać na wystawach. bo jest mało hodowli.
:Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run:
No gdzie ekonomiczne podejście do tematu ? rasa Bolończyk utrzymuje
tą drugą " kosztowną rasę " ! i zaspakaja wymagania. :evil_lol: :klacz:

Posted

Tomek67 napisał(a):
Frosh - doszło? :question:

Dzięki wielkie doszło oczywiście!!!!!!!!!!!!!!!!

Kolezanka tak jak ja z Wrocławia

A co do ceny myslałam, ze bedą droższe. Dla mojej koleżanki to raczej na 100% nie na wystawy.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...