Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:roflt: A ja myślałam, że to dla dorosłych i ten świerszczyk też dla
dorosłych, czy jak to się tam nazywa........... :lol:
Dziękuję Tomku za uświadomienie mnie :kiss_2:

:D dobrego nigdy za wiele

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:beerchug: Czyżby wszyscy lekkoatletykę i mecz oglądali ?
Karka rozumiem, że Twój i Mój małzonek ale TY tez ? :shake:

Posted

Tak Alutka mój małżonek ogląda a ja dopiero teraz zasiadłam do komputera i musiałam trochę nadrobić zaległości 8) chociaż tu na bolonkach to niewiele mam do czytania :evilbat:

Posted

Tomek jak Cię normalnie przy pierwszym naszym następnym spotkaniu uduszę :evilbat: Robisz ze mnie nałoga :evilbat: albo sama już nie wiem co :evilbat:

Posted

Karka nie przejmuj się - Tomek tak z zazdrości pisze.

A moja biedna psina :( dzisiaj po raz pierwszy siedziała 9 godzin sama. Po pracy leciałam na złamanie karku, bo nie wiedziałam co w mieszkaniu zastanę, a tu tfu tfu odpukać, czyściutko. Szybko poszliśmy na deszczowy spacerek. Sikańska nie było końca, ale potem jakie kółka i ósemki z radości. Biedactwo cały tydzień tak będzie. :cry:

Posted

UUUU biedny Gizmol :( To ja myślałam ,że to sobie wolne zrobisz by odpocząć i poszaleć :wink: jak nie ma rodzinki i obowiązków :roll: Wychodzi na to ,że masz bardzo bardzo grzecznego psiaczka 8) zresztą sam nie jest bo ma towarzystwo :)

Posted

AnkaW napisał(a):
Sikańska nie było końca, ale potem jakie kółka i ósemki z radości. Biedactwo cały tydzień tak będzie. :cry:

No, teraz wiem czemu tak mokro u nas i wsiąkać nie chce :evil: . A tu jeszcze cały tydzień :-? . Potop biblijny to drobiażdżek :lol:

Posted

Tomek67 napisał(a):
No wiesz, Karinko - ja tu mrygam i Cię podrywam prawie-że, a Ty już do rękoczynów :( Ale od razu się odezwałaś :P

No odezwałam się bo ostatnio tylko wieczorekiem mam wiecej czasu :roll: na dogomanię
:hmmmm: swoją drogą dziwny sposób masz na podrywanie :wink:

Posted

[quote name='"Karka"'] :( To ja myślałam ,że to sobie wolne zrobisz by odpocząć i poszaleć :wink: jak nie ma rodzinki i obowiązków :roll:

ja też tak myślałam !

Posted

Wolnego nie biorę bo by mnie cholera wzięła, jakbym miała tak siedzieć w domu, gdy cały czas leje.
A Gizmo towarzystwo ma doborowe :evil: , teraz musi chodzić po domu w koszulce bo koło piątku miał starcie z kotem i cały jest porysowany, jak mu to nie zejdzie w ciągu 2 tygodni /a nie ma słoneczka/to nie wiem jak my się w Rzeszowie pokazemy. :cry:

Posted

Tomek67 napisał(a):
No przecież mówię, że "prawie-że" :lol: :wink: No bo jakbym zaczął... :lol: :lol: :lol:

rozbrajasz mnie :lol: :lol: :lol: :wink:

Ania to Gizmol toczy walki z kotem :o rzeczywiście trudno abyś psa we wzorki pokazywała na wystawie choć sędzina jest OK . to i nie powinna robić z tego problemu .

Moje mają już niezły odjazd od tego siedzenia w domu przez deszcz :stupid:

Posted

Nie, to kotu palma odbija, i poluje na psa. A Gizmo nie pozostaje mu dłużny, więc wszystko w domu fruwa i niestety czasem wpadną na siebie. :evilbat:

Idę spać, internet mi kiepsko dziś chodzi, strony się nie chcą otwierać i diabli mnie z tego powodu już biorą. Do jutra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...