Karka Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Agnieszka tak trochę byłam ciekawa czy apetyt wzrośnie Pusi po sterylce :roll: czasem tak bywa .Moja suczka niestety nabrała jeszcze większego ciałka :wink: Jeden plus z jej większego apetytu - chętniej je suchą karmę :)
Alutka Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Specjalne pozdrowienia z Zakopanego od gangu Alutki A oto złota medalistka i zdobywczyni III miejsca na B I S Weteranów w Zakopanym 7 sierpnia 2005r.
matrix..... Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Ale ma super ruch Uncja, jeszcze raz gratulacje!
matrix..... Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 ...i widzę, że wystawa wróciła "na stare smieci"...
Karka Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Alutka Wielkie Gratulacje dla Uncji i pana Alutka :BIG: :laola: kolejny piękny sukces na ich koncie :D Śliczne trio pod namiocikiem :fadein:
Alutka Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 :D Pięknie dziękujemy za gratulacje :buzi: Anka W NPw R i BOB Cypisek , NSw R Dafne z Gangu Lysych Wyniki na grzywaczach :D dobrego nigdy za wiele.
Alfa1 Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 :BIG: Gratuluję obojgu właścicielom Uncji ,a jakim tanecznym równym krokiem prezentuje Alutek Uncje .
Tomek67 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Na Dobry Początek - Dzień Dobry Wszystkim !!! :P :hand:
anushka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 oczywiście i ja też gratuluję :o ale gang jest boooski :lol: :lol: Tomek o jakich ty pchłach mówisz??? :motz: :hmmmm:
ela_1986 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 :BIG: Alutka gratuluję Waszej trójce :thumbs: A gang Alutkowy prezentuje się słodko :) A teraz idę na poranną kawkę, :drink1: bo coś do życia dzisiaj nie jestem :-?
Tomek67 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Ania-k napisał(a):oczywiście i ja też gratuluję :o ale gang jest boooski :lol: :lol: Tomek o jakich ty pchłach mówisz??? :motz: :hmmmm: No jak to o jakich :o :o :o ??? Przyglądnij się swoim postom, Aniuka! :lol: :lol: :lol:
anushka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='Ania-k']Tomek o jakich ty pchłach mówisz??? :motz: :hmmmm: [quote name='Tomek']No jak to o jakich :o :o :o ??? Przyglądnij się swoim postom, Aniuka! :lol: :lol: :lol: zzaskoczyłam :lol: mam nadzieję,że do tej pory się ich "pozbędziemy" :lol: no ale Tomek trzymam cię za słowo :thumbs:
Alutka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 :morning: dzieńdoberek i miłego dnia :hand: Jeszcze raz wszystkim :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :D dobrego nigdy za wiele
anushka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Alutka co ty taka zmarnowana przy tej kawusi?? :o :lol:
anushka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Tomek67 napisał(a):Pewnie ma kaczorka po dżampresce :lol: :wink: myślisz??? :hmmmm: z drugiej strony zobacz jak ona na tych klęczkach "wygina swoje ciało" :o
carotina Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Ania-k napisał(a):Tomek67 napisał(a):Pewnie ma kaczorka po dżampresce :lol: :wink: myślisz??? :hmmmm: z drugiej strony zobacz jak ona na tych klęczkach "wygina swoje ciało" :o "wygina śmiało ciało" :roflt:
anushka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Carotina napisał(a):"wygina śmiało ciało" nie widziałam tej bajki :bigcry: chcę obejrzeć ale narazie jeszcze jej nie mam :lol:
Alutka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 :niewiem: Może dlatego jestem taka "zmarnowana " bo za bardzo "wyginałasm swoje ciało "? :laugh2_2: :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Ania-k napisał(a):Carotina napisał(a):"wygina śmiało ciało" nie widziałam tej bajki :bigcry: chcę obejrzeć ale narazie jeszcze jej nie mam :lol: Ja też chce ! Ale gdzie ją można obejrzeć w świerszczyku ? :Fade-col: :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Alutka :wink: - hehe :lol: , nie wiem czy w świerszczyku, ale w kinie z pewnością. Ta bajka to "Madagaskar", a piosenka z refrenem "...wyginam śmiało ciało, dla mnie to - mało !!!..." jest żywcem wyjęta z clubbingu. Ja byłem z Izą na premierze w multikinie i dorosłych było więcej niż dzieci :P :wink:
Alfa1 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Ja też byłam z Marianną,mała wyszła zadowolona i pyta kiedy znów pojdziemy,a mnie głowa rozbolała ,-dla mnie za głośno,ale idziemy na następny film,co się nie robi dla wnusi. :D
Recommended Posts