Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj elu1986 gdy pobędziesz z nami dłużej,będziesz miała jasniejszy obraz różnych ras IX grupy i wtedy łatwiej się zdecydować,a może połkniesz bakcyla wystawowego i spotkania będą bezpośrednie.

Jeżeli chodzi o sterylkę to różnie weci do tego podchodzą,są opinie,że sterylizacja przed pierwszą cieczką jest najlepsza,ale moja lekarka przychyla się jednak do sterylki po pierwszej cieczce.

Posted

:cry: A ja zamiast sterylizować suczkę kupiłabym pieska
i po kłopocie. Nie zrobiłabym suni krzywdy i finansowo
byłabym do przodu . :wink:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

Alutka napisał(a):
Matrix jedziesz jutro na wystawę do Zakopanego ? :Dog_run:

niestety, chciałem nawet zapytać czy mógłbym się przybrać ale muszę "podgonic robotę" i niestety nie dam rady. Jutro mam bardzo pracowity dzień :(

Posted

Alutka napisał(a):
:cry: A ja zamiast sterylizować suczkę kupiłabym pieska
i po kłopocie. Nie zrobiłabym suni krzywdy i finansowo
byłabym do przodu . :wink:

No właśnie, lepiej piesek 8)

Posted

W sumie zamiast suczki można kupić pieska ,ale to i to w jednym mieszkaniu,nigdy....dobrze ze BiBi może dać suczki w czasie cieczki do mnie.

Posted

"matrix....." napisał(a):
[quote name='Alutka']Matrix jedziesz jutro na wystawę do Zakopanego ? :Dog_run:

niestety, chciałem nawet zapytać czy mógłbym się przybrać :(

:P mógłbyś ! szkoda ! robota nie zając nie ucieknie :hmmmm:

Posted

Alfa1 napisał(a):
W sumie zamiast suczki można kupić pieska ,ale to i to w jednym mieszkaniu,nigdy....dobrze ze BiBi może dać suczki w czasie cieczki do mnie.

:fadein: a ja tak mam i żyję i suczki też.
Tutaj była mowa o jednego jedynego pieska czy suczki,z ewentualną
sterylizacją. W takim prrzypadku dla mnie decyzja by była
jednoznaczna oczywiście piesek. :thinkerg:

Posted

[quote name='Ania-k']Karka śliczne foty,gromadka booska :o i znowu Muminek(tak ma na imie?? :oops: ) wypina się tą najlepszą swoją stroną,ten facet ma reklamę we krwi już :o ale tyłeczek mniam :eating: :megagrin:
Tak Ania Muminek to imię częściej wołam na niego Mumiś :wink: straszny z niego pieszczoch i wogóle taki z niego Mumlasty :D słodziach nic dodać nic ująć 8)
Matrix i Alutka dzieki z a objaśnienie Eli lwiego pieska :wink: niestety cały dzień byłam poza domem :fadein:

Posted

trochę napatrzylem się na te lwie pieski :D chyba tylko nasz oddział ma ich hodowle 8)
osobiście na użytek domowy pozostawiłbym całe we włosie, taka wersja bardzo mi się podoba, a na wystawy wiadomo trzeba wg wzorca :wink:

Posted

No tak musiałeś sie napatrzeć bo innego wyjścia nie ma :wink: na użytek domowy można nawet ostrzyc -jest wygodnie , bez czesania i wogóle 8)

Posted

Kołtunki robią się w zależności od gatunku włosa :roll: teraz mam spokój z kołtunami ale wcześniej było różnie.Pozatym jak jest pies ostrzyżony to połowa roboty :wink: jeszcze żaden mój lewek nie był w pełni zarośnięty więc nie mogę powiedzieć nic na ten temat :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...